2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ayy canım seninle beslenme tarzımız tıpatıp aynı:1::1::1:
ama ben de dün dr dan geldiğimden beri dikkat etmeye çalışıyorum ve bundan sonra da çalışcam inşş...

hadi hayırlı hbrlerle gelin inşş kızlarr..

aman senin ağzını burnuu yesinlerrr:16::16::16:

pişşşttt kız anneleriii:34::34: hepiniz koyun bakalım kızlarınızın fotolarını, oğluşum seçsin beğensin:9::9::9::9:

bizim oluşlar ne olacak, rekabet kızışmasın sonra :)

merhaba güzel hamişler :3: bende 21 haftalık hamişim inş. allah kısmet ederse mayıs sonu haziran başı annesi olucam çünkü benim bebişler ikiz topikte bildiğim kadarıyla bir tane ikiz annesi var eğer benide aranıza alırsanız 2. side ben olmak istiyorum benide aranıza alırsanız çok sevinirim :4::4:

aramıza hoşgeldiniz:13:

merhaba güzel hamişler :3: bende 21 haftalık hamişim inş. allah kısmet ederse mayıs sonu haziran başı annesi olucam çünkü benim bebişler ikiz topikte bildiğim kadarıyla bir tane ikiz annesi var eğer benide aranıza alırsanız 2. side ben olmak istiyorum benide aranıza alırsanız çok sevinirim :4::4:

hoşgeldin :) akıllıbıdık da sen de çok sanslısınız :) ikiz bebişlerimin olmasını çok istemiştim :) ikinizde gülel güle büyütün bebişlerinizi

kızlar size bişey sorucam. ben evde pek balık yapmıyorum. canım istediği zaman kayınvalideme söylyorum, onlar da yapıp yiyoruz. ama benim daha sık balık yemem lazım, öyle olunca da zırt pırt söyleyemiyorum onlara. hem de kızartma yapıyo balığı hep, o da bana bi fayda sağlamıyomuş gibi geliyo.

şimdi size sorum şu; ben evde kolayca fırında nasıl balık yapabilirim ve hangi balık fırında güzel olur? bana bi fikir verebilir misiniz?:56:

yaaa ben birşey sorucamm bugün bebişleri pek hissetmiyorum dün kıpır kıpırlardı ama bugun bir iki tekmeden başka birşey hissetmedim şimdiye kadar acaba bu normal mi bilen var mı:18::18:

kızlar size bişey sorucam. ben evde pek balık yapmıyorum. canım istediği zaman kayınvalideme söylyorum, onlar da yapıp yiyoruz. ama benim daha sık balık yemem lazım, öyle olunca da zırt pırt söyleyemiyorum onlara. hem de kızartma yapıyo balığı hep, o da bana bi fayda sağlamıyomuş gibi geliyo.

şimdi size sorum şu; ben evde kolayca fırında nasıl balık yapabilirim ve hangi balık fırında güzel olur? bana bi fikir verebilir misiniz?:56:

ben genelde çupra yapıyorum fırında. hem kolay hem de lezzetli oluyor. sadece tuzlayıp yağlı kağıda koyuyorum.

Back
X