• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Burda olmak için haziran annesi olmak yada buraya her dakika birşey yazmak gerekmiyor ..
Sen yokken de ben vardım örneğin ..
Ama bunun da bir önemi yok , sonuçta burası herkese açık bir platform ..
Dedikodunuzu yapacak olsam gruptan ilk çıktığımda yapardım ..
Kendi ağzınla söylüyorsun 'dalgamızı geçtik , eğlendik ' diye..
Araımızda ki fark ben gayet ciddiyim ..
Bende burayı devamlı okuyan ve kk'da bir pro üye olarak varlığını sürdüren biri olarak sizin bu yaptınız seviyesiz muhabete sessiz kalamazdım ..
Bütün bu olaylar sizin ' bir gün burayla dalga geçme isteğiniz ' yüzünden başladı ..
Hikayenin kahramanı sizsiniz..

Diger kahraman da sensin, 3 ay sonra mi aklina geldi atilmanin acisi?

Burda olmak için haziran annesi olmak yada buraya her dakika birşey yazmak gerekmiyor ..
Bende burayı devamlı okuyan ve kk'da bir pro üye olarak varlığını sürdüren biri olarak sizin bu yaptınız seviyesiz muhabete sessiz kalamazdım ..
Bütün bu olaylar sizin ' bir gün burayla dalga geçme isteğiniz ' yüzünden başladı ..

...ve sen de hikayede rol calmaya calisan bir figuran oluyorsun sanirim:-)
Hadi canim oldu, sen devam et:-) :-) :-) :-)

Nec, Nilüfer ve diğer arkadaşlarım , başka birşey yazmaya gerek yok kızlar ..
Ben kendimden daha akıllı olan insanlarla tartışmak isterim ..
Bu arkadaşların çıtası belli..
Hala konunun özünü kavrayamamışlar ..
Bizim derdimiz ne grupta olmak ne gruptan ayrılmak ..
Giderken ki o yapılan terbiyesizliğeydi tavrım ..
3 senedir burdayım , bir çoğundan da daha çok şey yazdım çizdim burda ..
Face'te grup kurma adeti daha dünün işi , biz burda neler paylaştık neler yazdık ..
Bir gruptan çıkartılmak mı mesele .. ? Buna gülerim ancak ..
Kimse yüzünden burdaki tavrımı duruşumu bozmaya niyetim yok ..
Zoruma giden birşey olsa 'orda paylaşılan herşeyi gelir a'dan z'ye paylaşırdım '
Anti parantez içinde belirtiyorum ..
Herkes kendine yakışanı yapar ..
Adabı muhaşaret kurallarını kimseye öğretecek halim yok ..
Bir daha birini istemediğinizde edebinizle belirtin , kendinize yakıştığı gibi davranın ..
Diyeceklerimde bu kadar.

Son düzenleme:
Nec, Nilüfer ve diğer arkadaşlarım , başka birşey yazmaya gerek yok kızlar ..
Ben kendimden daha akıllı olan insanlarla tartışmak isterim ..
Bu arkadaşların çıtası belli..
Hala konunun özünü kavrayamamışlar ..
Bizim derdimiz ne grupta olmak ne gruptan ayrılmak ..
Giderken ki o yapılan terbiyesizliğeydi tavrım ..
3 senedir burdayım , bir çoğundan da daha çok şey yazdım çizdim burda ..
Face'te grup kurma adeti daha dünün işi , biz burda neler paylaştık neler yazdık ..
Bir gruptan çıkartılmak mı mesele .. ? Buna gülerim ancak ..
Kimse yüzünden burdaki tavrımı duruşumu bozmaya niyetim yok ..
Zoruma giden birşey olsa 'orda paylaşılan herşeyi gelir a'dan z'ye paylaşırdım '
Anti parantez içinde belirtiyorum ..
Herkes kendine yakışanı yapar ..
Adabı muhaşaret kurallarını kimseye öğretecek halim yok ..
Bir daha birini istemediğinizde edebinizle belirtin , kendinize yakıştığı gibi davranın ..
Diyeceklerimde bu kadar.

bilgemmm edebimle belirtiyorum canım istemiyorum seni git burdan temmuz annelerinde takıl seviyeli arkadaşlarınla.

senin yaptığını ufacık çocuklar bile yapmıyor yani seviyen ordan belli yok ben daha kıdemliyim yok ben pro üyeyim kimse buraya girip çıkarken senden izin almıyacak herhalde konunun üzerinden 1 ay geçmiş gelmişsin burda mevzuyu tekrar açıyorsun başkalarının seviyelerine laf söylerken kendi seviyeni daha fazla belli ediyorsun buradaki paylaşımlar daha önce paylaşım yapan insanları ilgilendirir hangi gruba mensupsan orda konuş.Heee diğer gruptaki sadece paris paylaşımı ilgini çekmiş demekki başka hiç bir şey okumamışsın ve gayet güzel paylaşımı olan bir gruba çamur atıyorsun atılmayı hazmedememişsin.Senin burda yazdıkların gerçekten çok saçma neden yapıldığını algılayamadığın bir olay için durup dururken ortaya çıkıp yalan yanlış şeyler yazıyorsun.

bilgemmm edebimle belirtiyorum canım istemiyorum seni git burdan temmuz annelerinde takıl seviyeli arkadaşlarınla.
Sende kafana göre takıl ..
Bak bu daha güzel bir yer takılmak için.

senin yaptığını ufacık çocuklar bile yapmıyor yani seviyen ordan belli yok ben daha kıdemliyim yok ben pro üyeyim kimse buraya girip çıkarken senden izin almıyacak herhalde konunun üzerinden 1 ay geçmiş gelmişsin burda mevzuyu tekrar açıyorsun başkalarının seviyelerine laf söylerken kendi seviyeni daha fazla belli ediyorsun buradaki paylaşımlar daha önce paylaşım yapan insanları ilgilendirir hangi gruba mensupsan orda konuş.Heee diğer gruptaki sadece paris paylaşımı ilgini çekmiş demekki başka hiç bir şey okumamışsın ve gayet güzel paylaşımı olan bir gruba çamur atıyorsun atılmayı hazmedememişsin.Senin burda yazdıkların gerçekten çok saçma neden yapıldığını algılayamadığın bir olay için durup dururken ortaya çıkıp yalan yanlış şeyler yazıyorsun.

Senin algındaki sorun için ben burdan brşey yapamam ..
Bu sorunu kendin çözebilirsin ..

Yazmaya devam ettikçe bu konu uzar gider ..
Bende yazmaya devam ederim ..
Kazen hepimizi banlar ..
Bu konuda burda kapanır ..
Öyleyse devam edelim.

Pro uye olmak sen yokken ben vardim demek birsey ifade etmiyor haziran annelerinde. Burda herkes yazdiklariyla varlik gosteriyor, seni kimse tanimiyor bilgemm (iyi ki!!!). Sen bu gruba gelip de salca olduysan burda hamilelik boyunca yapilan aktif muhabbettendir, o muhabbetin kahramani da su an burda yazmayan 50kusur kisidir. 9 ayda 550 sayfa yazi cikmis, hepsi o iste. Biz yokuz, sinsi sinsi kenardan okuycak muhabbet de yok. Kocam bana sunu aldi bunu aldi, kizim koltugun altindan help diye seslendi gibi ipe sapa gelmez seyleri muhabbeten saymazsak tabii.

Umay git işine , sen benim kalemim değilsin ..
Ben seni burda mat ederim de 'buna değer olmalısın ' öncelikle ..

se kimsin asen kimsin ben tanımadan yorum yapıyorsun az önce sana dediğimi geri alıyorum sende nili.. ferde işte neyseniniz neysiniz ikiznizde aynı şeysiniz olgun başağın boynu eğri olur tevazu sahibi olurmuş senin gibi övünenlar dik olan başaklarında içi boş olurmuş atalarımız boş laf söylemezler mat edeceğine gitde bir satranç öğren

Oooooo zeka seviyelerinden, çıtalardan bahsedilmeye başlanmış.

Şimdiden yazıyorum bazı üyeleri gri görünce kimse şoka girmesin diye, yorumlarınız inceleniyor, kim polemiğe, tartışmaya girmişse ya da hakaret etmiş hakkında işlem yapılacak.

Bir daha burada kk dışında kurduğunuz gruptan bahsederseniz, sizde üyelik iptalini hak edersiniz!
Gruplardan atıldıklarını vs. dile getiren üyeler sizde artık bu mevzuyu kapatın, imasını bile yapmayın.

sevgili yonetici, acik acik ugradigimiz hakarete cevap verdikleri icin arkadaslarimin ceza almasina hicbir anlam veremedim, "cevap hakki" diye bir hak vardir ve sadece bu yapildi, kufur edilmedi sadece atilan iftiralara yanit verildi, temmuz annesi oldugunu soyleyen bu kisilerin bizim grubumuzda gelip tabiri caizse ortaligi birbirine katmasi nedeniyle verilen cezalardaki haksizliga dikkat etmenizi rica ederim, saygilar..

sevgili yonetici, acik acik ugradigimiz hakarete cevap verdikleri icin arkadaslarimin ceza almasina hicbir anlam veremedim, "cevap hakki" diye bir hak vardir ve sadece bu yapildi, kufur edilmedi sadece atilan iftiralara yanit verildi, temmuz annesi oldugunu soyleyen bu kisilerin bizim grubumuzda gelip tabiri caizse ortaligi birbirine katmasi nedeniyle verilen cezalardaki haksizliga dikkat etmenizi rica ederim, saygilar..

Sayın chanel,
sizin söylediğiniz gibi sadece ''cevap hakkı'' olsaydı, haksızlık yapıldı diyebilirdiniz ama asıl bu yorumlara cevap hakkı demek haksızlık olur zira usulünce yazılmamış, çok afedersiniz resmen mahalle kavgasına dönmüş, bunlar ceza alan bazı yorumlar, hakaret dediğiniz diğer ceza alan diğer yorumları yayımlamıyorum bile.

Bir hakaret söz konusuysa üyeler cevap vermek yerine bize bildirebilirdi, ki bu topikte çok değil 1 hafta önce benzer sebeplerden kaç kişi ceza aldı, cevap böyle verilmez kusura bakmayın...

bilgem senin seviyenden kimin alalade insan olduğu belli arızamısın kızım sen düzgün konuş ne o güzelim falan kimsin sen

ay nasıl içim parçalandı nasılda dert olmuş size şutlanmak :9::9::9::9:

İnsanlara bi yerimle güldüm deme seviyesinde değiliz cok sükür iyiki gitmişsiniz

...ve sen de hikayede rol calmaya calisan bir figuran oluyorsun sanirim:-)
Hadi canim oldu, sen devam et:-) :-) :-) :-)

Pro uye olmak sen yokken ben vardim demek birsey ifade etmiyor haziran annelerinde. Burda herkes yazdiklariyla varlik gosteriyor, seni kimse tanimiyor bilgemm (iyi ki!!!). Sen bu gruba gelip de salca olduysan burda hamilelik boyunca yapilan aktif muhabbettendir, o muhabbetin kahramani da su an burda yazmayan 50kusur kisidir. 9 ayda 550 sayfa yazi cikmis, hepsi o iste. Biz yokuz, sinsi sinsi kenardan okuycak muhabbet de yok. Kocam bana sunu aldi bunu aldi, kizim koltugun altindan help diye seslendi gibi ipe sapa gelmez seyleri muhabbeten saymazsak tabii.

se kimsin asen kimsin ben tanımadan yorum yapıyorsun az önce sana dediğimi geri alıyorum sende nili.. ferde işte neyseniniz neysiniz ikiznizde aynı şeysiniz olgun başağın boynu eğri olur tevazu sahibi olurmuş senin gibi övünenlar dik olan başaklarında içi boş olurmuş atalarımız boş laf söylemezler mat edeceğine gitde bir satranç öğren

bu kaçıncı, niye böyle oluyor? :50:
o kadar yaşanmışlık, muhabbet, samimiyet uçup gidiyor.. yazık oldu :25:

Son düzenleme:
Merhaba tecrübeli anneler, biz Haziran annelerine verebileceğiniz bebek arabası tavsiyeleriniz nelerdir? Nelere dikkat etmeliyiz? Hangi marka ve modelleri önerirsiniz? En önemlisi bebeğimin rahat etmesi ve konforlu bir araba olması. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba tecrübeli anneler, biz Haziran annelerine verebileceğiniz bebek arabası tavsiyeleriniz nelerdir? Nelere dikkat etmeliyiz? Hangi marka ve modelleri önerirsiniz? En önemlisi bebeğimin rahat etmesi ve konforlu bir araba olması. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ben kraft horn travel sistem almıştım. Travel sistemler agır oluyor ama diğer yönlerden kullanması kolay
Diger arkadaşlardan Chicco liteway kullananlarda memnun.

kraft twist kullanıyorum çok memnunum oturması kalkması çok güzel çok konforlu bir araba. tatile ya da bir yere gittiğimizde beşik niyetine bile kullandık halada kullanıyoruz. tekerlekleri çok büyük araziye sür gider yani :1: yalnız çok ağır öyle tek basına kaldırman otobüse minübüse binmen imkansız. bu yaz 1 yaşındayız artık rahat oturup hareket ettiğinden hafif kumaş birşey de alıcam. sağğlıkla gelsin bebeğin

bende cybex var canım cok memnunum. 9 aylıgız bu aya kadar puseti takıp kullandık. simdi sadece arabayı kullanıyoruz. hem cok hafif hemde kullanıslı. resmi de bu $cybex-onxy-travel-sistem-baston-bebek-arabasi-new-2011.webp

ama ne alırsan al hafif ve kullanıslı bişey olsun. cünkü alanlar genelde 2. yi alıyolar memnun kalmayıp.
chicco liteway de güzel sanırım .
sağlıcakla gelsin bebişleriniz :16:

Back
X