- 29 Aralık 2007
- 3.392
- 1.092
- 698
pamuk helva beren sürekli parmak emiyor hatta ben uzun süredir bırakıyorum yatağına kendi kendine uykuya dalıyor öğlen uykuları dahil. bu yüzden gece parmak emip yine kendini uyutması normal geliyor bana ama sadece 1 kez emzirmeye başladım gece, yinede içim rahat etmedi![]()
bizim tosbik yalnızca acıktığında parmaklara saldırıyordu, ona istinaden yazmıştım,
bebeğinin acıkıp acıkmadığını en iyi anneler anlar tabii ki..
kızlar bebişleinizkaç aylıkken dönmeye basladı. ?
biz 4. ayımızı doldurduk ama dönmüruz normalmi ? yoksa kiloyla mı alakalı acaba, biraz tosbiğiz ama boyumuzda uzun
benimki de tombalak ve dönmüyor,
kiloyla alakalı değil ama, bazen hem çok hareketli hem kilolu olabiliyorlar..
her bebek farklı gelişim gösteriyor, mesela benim ilk bebeğim,kızım ; geç döndü, emeklemedi ..
bu konularda gayet tembeldi ama iki yaşında bir iki ay vardı, normal bir insan gibi diyalog kurabiliyorduk kendisi ile, erken konuştu...şu an nasıl dersen, acayip hareketli, bebeklikteki tembelliğinden eser kalmadı

milletin doğumdan sonra kendini kuaföre atması saç boyasının anne sütüne geçmediği ve zararsız olduğu anlamına mı geliyor?ben boyattım saç boyasının anne sütüne geçmesi çok mantıklı gelmiyor millet doğumdan sonra kendini kuaföre atıyor..5 ayımız bitti ben boyadım..
herkes dilediğini yapmakta özgür elbette fakat dr.lar bile boyat ya da boyatma diyemiyorken, ben bu kadar kati konuşamam..
Son düzenleme: