• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Suan o goruntu gozumun onunde canlandi valla hatta cok uzak deagil daha oglen bende ayni durumdaydim ve yarinda oyle olacagim kesin sizinkiler gec mi uyuyo canim ben o konuda sansliyim galiba

valla cnm kızlarımın uyku duzenlerı var cok sukur ama ananesı gelınde bırden bozuluyor hic ındırmıyor kucaktan oynatıyor ee bu saate kadarda cin gibl duruyorlar aynen aynene ikisi aynı anda aglayınca bende oı durumda oluyorum

valla cnm kızlarımın uyku duzenlerı var cok sukur ama ananesı gelınde bırden bozuluyor hic ındırmıyor kucaktan oynatıyor ee bu saate kadarda cin gibl duruyorlar aynen aynene ikisi aynı anda aglayınca bende oı durumda oluyorum

Uyku duzenleri varsa ii ozaman bizde de ayni oluyo biri oldugu zaman gec uyuyolar ama sabah ayni saatte kalkiyo yamyamlar

Uyku duzenleri varsa ii ozaman bizde de ayni oluyo biri oldugu zaman gec uyuyolar ama sabah ayni saatte kalkiyo yamyamlar

Son düzenleme:
Tatlım ben genelde ıkısını ayna uyuyma duzenıne alıstıruyorum bazen nbasarılı oluyorum bazende pöööfff oluyorum cok sukur husuz degıller analarını dınlıyorlar bazen ama bazen8-)8-)

Cnm ben bugun asıda oldum kolumda agriy beblslerımız uyumusken hemen dınlenmelıyız ben yatıyorum iyl geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN....

günaydınnnnnnnnnnnnn kızlar nerelerdesiniz
henüz kombiyi çalıştırmadım...dr.muz 22-24 derece normal demişti oda sıcaklığı için...dijital termometreye göre ev şu an 22,5 derece...
sizler nasıl yapıyorsunuz??? alttan çıtçıtlı badi,üzerine ince bir ayaklı pijama...onların üzerine de çok kalın olmayan alt-üst takım giydiriyorum,ince değil di mi???

ilkcim beren hanımın yüzüğüne bittik Çağan paşayla haberiniz olsun...süs iyidir,hoştur :1: bu arada et emzik bizde de var,Çağan onu verdiğimde ağzına...öğürüyor önce sonra karpuz yer gibi resmen yiyor :1:

hayela89...tatlım bayıldım kuzucuklarına,ama gerçekten de kız bastırır gibi duruyor...Rabbim uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin yavrularımıza inşallah...

teşekkürler teyzesi valla ben doğalgazı 1 haftadır çalıştırıyorum sadece havanın güzel olduğu birkaç gün gündüz kapadım geceleri soğuk oluyor çünkü, evi ölçmedim ama ben üşümüyorum ben üşümüyorsam berende üşümüyordur, bu arada siz ne kadar kalın giydiriyorsunuz terlemiyor mu minnaklar, beren sadece uzun kollu zıbın altına pijama giyiyor uykudan uyanıncada yelek giydiriyorum.bu hafta içine sadece atlet giydirmeye başlıycam istedim bugün babamızdan iç çamaşırı toptancısı olduğu için kızımın atlet kilot derdi yok anası gibi:1: çünkü bebeğin terlemeside iyi değil çabuk hastalanırlar Allah korusun.

teşekkürler teyzesi valla ben doğalgazı 1 haftadır çalıştırıyorum sadece havanın güzel olduğu birkaç gün gündüz kapadım geceleri soğuk oluyor çünkü, evi ölçmedim ama ben üşümüyorum ben üşümüyorsam berende üşümüyordur, bu arada siz ne kadar kalın giydiriyorsunuz terlemiyor mu minnaklar, beren sadece uzun kollu zıbın altına pijama giyiyor uykudan uyanıncada yelek giydiriyorum.bu hafta içine sadece atlet giydirmeye başlıycam istedim bugün babamızdan iç çamaşırı toptancısı olduğu için kızımın atlet kilot derdi yok anası gibi:1: çünkü bebeğin terlemeside iyi değil çabuk hastalanırlar Allah korusun.

gunaydın cnm benım gıydırdıklerım hep ince penyeler dıkkat edıyorum cok sukur terlemıyorlar zaten bı kızım sıcagı hıc sevmıyo azcık kalın gıydırımnce bakıyorum olmayan sacı hem ıslanıyo hemen ben pek alıktırmıyorum sıcaga 15 derede dusecekmıs hava sıcaklıgı o zaman mecbur acıcaz cnm

merhaba kızlar. düşündüm taşındım demir ilacını vermemeye karar verdim. biri sağlık bakanlığınca toplatılıyor diğerinin içinde paraben var. yahu ıslak mendillerde bile üstüne basa basa büyük harflerle paraben içermez yazıyor buna nasıl koyuyorlar anlamış değilim. biz demir ilacıylamı büyüdük. birkaç ay geçtikten sonra kızıma pekmez veririm daha sağlıklı ve güvenilir en azından.

kızlar merhabalar,ek besine başladınızmı ne yediriyorsunuz benim kafam çok karısık ne yedireceğim konusunda:26:

kızlar merhabalar,ek besine başladınızmı ne yediriyorsunuz benim kafam çok karısık ne yedireceğim konusunda:26:

Biz basladik canim meyve puresi yogurt muhallebi ve yeni yeni de corbalara basladik ama ek gidaya ilk meyve suyuyla basladim daha sonra pure her yeni ogune 1 hafta arayla basladik drmuz oyle demisti

merhaba cnm ben basladım ek gıdaya ılk armutla basladım ben dlrek pure yaptım yedırdım ama 3 gun testtı yaptım cok sukur alerjı yapmadı donra elmayı denedım bı ara havucu denıycem

merhaba cnm ben basladım ek gıdaya ılk armutla basladım ben dlrek pure yaptım yedırdım ama 3 gun testtı yaptım cok sukur alerjı yapmadı donra elmayı denedım bı ara havucu denıycem

ben tatlarını ayrı ayrı sevmelerı ıstıyorum pek karıstırmayı dusunmuyorum sımdılık

merhaba kızlar. düşündüm taşındım demir ilacını vermemeye karar verdim. biri sağlık bakanlığınca toplatılıyor diğerinin içinde paraben var. yahu ıslak mendillerde bile üstüne basa basa büyük harflerle paraben içermez yazıyor buna nasıl koyuyorlar anlamış değilim. biz demir ilacıylamı büyüdük. birkaç ay geçtikten sonra kızıma pekmez veririm daha sağlıklı ve güvenilir en azından.

ben de aynı şeyi düşünüyorum,maşalah oğlumun kilosu da ii her gören neyle beslion dio:1:kilo ile ilgili mi bilmiyorum ama ben de vermek istemiyorum.ara vereyim diyorum bakalım.

ben de aynı şeyi düşünüyorum,maşalah oğlumun kilosu da ii her gören neyle beslion dio:1:kilo ile ilgili mi bilmiyorum ama ben de vermek istemiyorum.ara vereyim diyorum bakalım.

cnm demır ılacı parapen ıcermeyen bı ılac varmıs oda almanyada satılıyormus tanıdık varsa getırttebılrsın bıde ferro sanal mıydı neydı ıcınde parapen yokmus

taze annecikler öncelikle hayırlı olsun bnde çiçeği burnunda anne adayı olarak bi sorum olucak genel çoğunluk cevap verirse seviinirim bulantılarınız kaçıncı haftada geçti ?

cnm demır ılacı parapen ıcermeyen bı ılac varmıs oda almanyada satılıyormus tanıdık varsa getırttebılrsın bıde ferro sanal mıydı neydı ıcınde parapen yokmus

dr bize de ferro sano verdi ama niyeyse çok kullanasım yok:)

taze annecikler öncelikle hayırlı olsun bnde çiçeği burnunda anne adayı olarak bi sorum olucak genel çoğunluk cevap verirse seviinirim bulantılarınız kaçıncı haftada geçti ?

a benim oğluma da hesaplayıcı 24 haziran 2012 diyordu ama benimki 28inde geldi:))
bulantı konusunda da hiç hatırlamıyorum,geçmişe bakınca sanki hiç hamile değildim gibi geliyor :1:allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Biz basladik canim meyve puresi yogurt muhallebi ve yeni yeni de corbalara basladik ama ek gidaya ilk meyve suyuyla basladim daha sonra pure her yeni ogune 1 hafta arayla basladik drmuz oyle demisti

iyi geceler bana ek gıda konusunda yardımcı olursan çok sevinirim... bende yeni başladım 4. gündü... doktorum maalesef ilgisiz başka da alternatifim yok... sorularımı cevaplarsan çok mutlu olurum...

şimdi ilk 3 gün elma suyu verdim 1.gün 2 tatlı kaşığıyla başladım... 2. gün 3 t.k 3.gün 4 tk verdim sonra 4. gün içine 1 tk havuç suyu ekledim toplam 5 tk verdim her gün 1 tk fazla koyuyorum... havuçtan sonra armutta ilave etmeyi düşünüyorum...

bu arada havucun suyunu neyle çıkarıyorsun cam rende de çıkmıyor normal rendeyle rendeleyip tülbentle süzünce çok az çıkıyor bende katı meye sıkacağında çıkardım doğru mu yaptım bilmiyorum...

ilk hafta meyve suyu 2. hafta yoğurt vermeyi düşünüyorum... 3. hafta çorba 4. hafta da muhallebi.... diğer sorum şu her hafta yeni şey vereceğim için bi önceki hafta verdiğimi vermeli miyim... yani şöyle yoğurt verdiğim hafta meyvesuyu vermeli miyim yada çorba verdiğim hafta yoğurt artı meyve suyu verecek miyim...

meyve suyunu sabah 10 gibi veriyorum... yoğurda başladığımda sabah mı vermem gerek yada sabah meyvesuyu verip öğleden sonra yoğurdu vermeliyim...

çok soruu soruyorum kusura bakma kafaaam çoook karışık yanlış bişey yaparım oğluma bişey olur diyede korkuyorum...

bide yoğurdu neyle yapıyorsun maalesef burda günlük şişe süt yok ( doğuda yaşıyorum) herkesin ineği ver ama maalesef sütler yüzde doksan kokuyor kaç yerden süt aldım denemek için maalesef dökmek zorunda kaldım...

tekrardan kusura bakma yardımcı olursan çok mutlu olurum...

Back
X