• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

doğum kilosu 2.3 , şimdi de 5.3 gibi. sizin de mi düşüktü doğum kilosu, sizin kaç şimdi.

Benim kızım da 2540 doğdu 15 gun once 3. Ay kontrolunde 5200 dü.kızım geceleri emmek ıcın sadece 1 ve 2. Ay uyandı. Hala uyanmıyor ben uyandırmasam.bu yuzden 3.Ay az kilo aldı.sımdı de çok hareketli maasallah.Bu yuzden de az alır gibime geliyor.dolayısıyla benim dr da 4. Ay ek gıdaya geçirebilir.

Kızlar bız ay sonu gecıyoruz ek gıdaya 4 aylık olucak dogum kılosu 3300 gecen ay sonu 7300 cıktı dr az buldu baslayalım dedı yogurt m suyu unlu corbalar ve tarhana sebze corbasıyla baslıycaz bızım dr her emzırme ve beslenmenın ardından su ver demıstı verıyorum gunde 30-50 cc su ıcıyor oglum

iyi geceler kızlar...bir yandan geçmişe bakıyorum bir yandan da yazayım dedim...
kuzularımızın huy değişikliklerinden konuşulmuş...benim Çağan paşa da aynen öyle...huy değiştiriyor,büyüyor...aman sağlıklı olsun da diyorum ama...
çok kusuyor son 1 aydır,2 gündür de kakasının rengi çok açıldı arada da kısa kısa sanki yalandan öksürürmüş gibi yapıyor...yalandan yapmasını bilmez sanki gibi geliyor :44: bilemedim kafam karışıyor...dr.a götürüyorum bir şey yok diyor,ama bu çocuk neden sonradan kusmaya başladı :(((
aranızda böyle olan var mı??? bir de bu ay aldığı kg. azalmış :((( hareketlendikleri için sanırım...

Kızlar bız ay sonu gecıyoruz ek gıdaya 4 aylık olucak dogum kılosu 3300 gecen ay sonu 7300 cıktı dr az buldu baslayalım dedı yogurt m suyu unlu corbalar ve tarhana sebze corbasıyla baslıycaz bızım dr her emzırme ve beslenmenın ardından su ver demıstı verıyorum gunde 30-50 cc su ıcıyor oglum

maşallah bebişine aslında iyi gibi kilosu ama dr öyle diyorsa. biz su vermedik pek ama artık versek olur sanırım, suyu kaşıkla mı veriyorsun, istemediği ana kadar mı veriyorsun.

iyi geceler kızlar...bir yandan geçmişe bakıyorum bir yandan da yazayım dedim...
kuzularımızın huy değişikliklerinden konuşulmuş...benim Çağan paşa da aynen öyle...huy değiştiriyor,büyüyor...aman sağlıklı olsun da diyorum ama...
çok kusuyor son 1 aydır,2 gündür de kakasının rengi çok açıldı arada da kısa kısa sanki yalandan öksürürmüş gibi yapıyor...yalandan yapmasını bilmez sanki gibi geliyor :44: bilemedim kafam karışıyor...dr.a götürüyorum bir şey yok diyor,ama bu çocuk neden sonradan kusmaya başladı :(((
aranızda böyle olan var mı??? bir de bu ay aldığı kg. azalmış :((( hareketlendikleri için sanırım...

bizim bebişte de kusma oluyor biraz, kakasının rengi de daha açıldı bi ara ama sonra yine koyulaştı biraz, bir de yalandan öksürürmüş gibi de yapıyor, bizim dr da bişey yok dedi. ben de öyle düşündüm ama daha numara yapmayı bilmezler sanırım. 2 aydır az gr aldığı için de ek gıdaya geçiyoruz biz.

doğum kilosu 2.3 , şimdi de 5.3 gibi. sizin de mi düşüktü doğum kilosu, sizin kaç şimdi.

doğum kilomuz çok düşük dğeildi aslında.. 3100 doğdu 2800lere düştü. şimdi 6500. ama son ay 350 gr aldığı için doktor ek gıda dedi. ama dediğim gibi ben hemen geçmek istemiyorum. zaten dediği meyve suyu. o da kilo yapmıyo şeker yüklüyo. ne gerek var.. yoğurt püre filan olsa biraz daha mantıklı. ama şimdiden onlar erken geliyor bana. şu an doymadığını hissedersem mama veririm diyorum. doktora göre doğal yollardan gitmek daha iyi. ama mamalarda eskisi gibi değil artık. kararsızım çok.. bi doktora daha gidiyoruz ona da sorucam onun fikrini alıp öyle denicem yeme alıştırmalarına..
mrs who sizin maşallah çok iyi. doktor neyi beğenmedi Allah aşkına..

kızlar bizim emziğimiz chicco 0+ bebeğim 3.5 aylık oldu nerdeyse. emziği hangi aralıklarla büyütmek lazım. bide bu 0+ ne demek bilgisiolan varmı

merhaba anneler burası baya boşalmış herkes malum yerde sanırım (ismini veremedim )nasıl ekleniliyo bilgi verirseniz sevinirim

selam kızlar
epeydir yazamadım
perşembe günü kuzey sünnet oldu çok şükür
bugün 5. günümüz çok daha iyiyiz artık
ilk günler birz zordu ama

ek gıdalara genelde 4. ay yavaş yavaş başlatıyor doktor
bizim kilomuz da düşük
ancak 6 kilo olacak 4. ay 3270 doğmuştu
ama doktor normal buluyor bizim
600gr civarı alırsa ek gıdaya geçmeyiz dedi
ben yavaştan tattırıyorum meyveleri

selam kızlar
epeydir yazamadım
perşembe günü kuzey sünnet oldu çok şükür
bugün 5. günümüz çok daha iyiyiz artık
ilk günler birz zordu ama

ek gıdalara genelde 4. ay yavaş yavaş başlatıyor doktor
bizim kilomuz da düşük
ancak 6 kilo olacak 4. ay 3270 doğmuştu
ama doktor normal buluyor bizim
600gr civarı alırsa ek gıdaya geçmeyiz dedi
ben yavaştan tattırıyorum meyveleri

geçmiş olsun ütopya kuzeye, atlatmışsınz hayırlı olsun. sadece sütle mi besleniyordu yoksa mama da veriyor musun, biz de ek gıdaya geçiyoruz yoğurt ve meyva ile ama henüz başlamadık.

geçmiş olsun ütopya kuzeye, atlatmışsınz hayırlı olsun. sadece sütle mi besleniyordu yoksa mama da veriyor musun, biz de ek gıdaya geçiyoruz yoğurt ve meyva ile ama henüz başlamadık.

hayır canım sadece anne sütü alıyor
doktorum sadece anne sütü alan bebek ayda 600-900 alıyorsa çok iyi dedi
bizimki de şimdiye kadar her ay 700-800gr civarı aldı
bu ay daha az olacak sanırım
çünkü etrafı izlemekten pek emmez oldu

günde 100 cc kadar da mama veriyoruz biz, ama yine de 600 filan aldı bu ay, önceki ayda 500 dü.

100cc hiçbişey değil zaten çok az bir miktar
600gr normal aslında ama demekki doktor yeterli bulmadı bilemiyorum
biz 600 alsak başlama der bizim doktor ek gıdaya

100cc hiçbişey değil zaten çok az bir miktar
600gr normal aslında ama demekki doktor yeterli bulmadı bilemiyorum
biz 600 alsak başlama der bizim doktor ek gıdaya

dr un düşüncesine göre de değişiyor sanırım ek gıdaya başlama zamanı.
bir de doğum kilosu da az olduğundan, son 2 ayda da az aldığından sanırım yoğurt meyva verebilirsiniz artık dedi. 4 ay 10lük kilosu 5.5 anca.

dr un düşüncesine göre de değişiyor sanırım ek gıdaya başlama zamanı.
bir de doğum kilosu da az olduğundan, son 2 ayda da az aldığından sanırım yoğurt meyva verebilirsiniz artık dedi. 4 ay 10lük kilosu 5.5 anca.

sağlığı yerinde olsun kilosu dert değil
zaten zehir değil ya hepimiz verecez artık yavaş yavaş
hiç denedin mi peki vermeyi?

slm kızlar,biz de henüz ek gıdaya başlamadık,dr.muz ne der bu sefer bilemiyorum...ama bu ay az kg aldı sanki..

Back
X