• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Ben hergun yikiyorum, birgun sabunlu, birgun sabunsuz, istanbul hala sicak ama kisinda hergun yikarim sanirim, banyodan sonra usuycegini sanmam ama bulasma yoluyla hastalanir diye korkuyorum bende, kimse kendini sakinmiyor cunku
Onun haricinde gunduz genelde iki saatte bir 45 dk. Veya sansliysam ogleden sonra iki saatlik bir uykusu oluyor, o anda yemek, temizlik yapiyorum jet hiziyla

ben ha

slm cici anneler ve cici bebişler...
çok fazla yazmasamda sizi hep takip ediyorum....
Bir sorum olacaktı, malesef sütüm olmadığı için oğluma mama veriyorum. Hep aptamil kullandım ama şu son bir kaç gündür mama içerken çok sinirleniyor almak istemiyor resmen savaşıyoruz ilgisini başka yöne çekersek anca ozaman rahat içiyor birde uykuluyken. Aranızda böyle bir sorun yaşayan varmı? Acaba mamanın tadınımı artık beğenmıyor anlıyamadık...

Bir sorum olacaktı, malesef sütüm olmadığı için oğluma mama veriyorum. Hep aptamil kullandım ama şu son bir kaç gündür mama içerken çok sinirleniyor almak istemiyor resmen savaşıyoruz ilgisini başka yöne çekersek anca ozaman rahat içiyor birde uykuluyken. Aranızda böyle bir sorun yaşayan varmı? Acaba mamanın tadınımı artık beğenmıyor anlıyamadık...[/QUOT

Acaba aç değilken mi mama veriyorsun? Büyüdükçe tokluk süreleri uzuyor. ama biz önceki düzeni sürdürmek istiyoruz sık sık doyurmaya çalışıyoruz. Benim kızım da aç değilken (1-2 saat sonra) meme verdiğimde sinirleniyor, emiyor ama resmen savaşıyor memeyle. Ama şöyle 3-4 saat geçmiş olsa zevkle bayıla bayıla emiyor. Bir de mama anne sütünden daha tok tutar. Anne sütü daha çabuk sindirilir çünkü.[/U]

Son düzenleme:
Bir sorum olacaktı, malesef sütüm olmadığı için oğluma mama veriyorum. Hep aptamil kullandım ama şu son bir kaç gündür mama içerken çok sinirleniyor almak istemiyor resmen savaşıyoruz ilgisini başka yöne çekersek anca ozaman rahat içiyor birde uykuluyken. Aranızda böyle bir sorun yaşayan varmı? Acaba mamanın tadınımı artık beğenmıyor anlıyamadık...

selam,bu dönemler böyle oluyolar.benım kız da öyle tek anne sütü almasına ragmen,memeyı gorunce aglıyo emmıyo.uyuyunca guzel emıyo bı de acıkınca.bıraz bekle verme acıkınca saldırır zaten merak etme.

günaydın annecikler...
buralara kimseler uğramıyor, sayfa hep bıraktığım yerde oluyor...diğer ay gruplarına bakıyorum ne kadar aktifler..ben de oralardan birine transfer olmayı düşünüyorum artık..:2:
miniğim büyüyor, emerken bırakıp bırakıp, yüzüme bakıp gülmesine bayılıyorum..:emir_bebek::nazar::nazar:
gece acıktığında ağlamayıp, gözü kapalı cup cup elini emmesine de öyle...:nazar:
hanımlar,
havalar serinledi malum, kaç günde bir yıkıyorsunuz kuzuları? artık her gün yıkanmalara son verdik biz de, şimdilik gün aşırı yıkıyorum..
bizden böyle, umarım katılımlar artar terk edilmez sayfamız..
sağlıklı, huzurlu, mutlu günler bıcırıklarınızla :3:

bende gun aşırı yıkıyorum artık..malum havalar sogudu bu gidişle kombiyi yakarım ben:))bu arada aynen bebeğim emerken laf istiyor..sabah şarkılarla agularla uyanıyor...parmak emmesi tam gaz devam:))emziği tutmadı ben de pes ettim böyle mutluyız...23 ekimde aşımız var gün sayıyoruz:((:emir_bebek::emir_bebek:

Bizimki de bi ara ole yapti surekli mamayi diliyle itti.ben de aptamil aliyorum kutuyu biraz degistirmisler 1 rakami sol degil sagda yeni kutunun ustunde.tabi ben herseyden nem kapan bi insan olarak hemen milupayi aradim adimi soyadimi ve telimi biraktim aradilar acaba formulunde bi degisiklik mi oldu almiyo mamayi dedim doktor evet cok kucuk bi farklilik onu bebek anlamaz dönemsel bi durumdur dedi.gercekten de ole oldu 3-4 gun toplam ictigi cc baya dustu hatta buraya da yazmistim sonra kendiliginden duzeldi

Ben hergun yikiyorum, birgun sabunlu, birgun sabunsuz, istanbul hala sicak ama kisinda hergun yikarim sanirim, banyodan sonra usuycegini sanmam ama bulasma yoluyla hastalanir diye korkuyorum bende, kimse kendini sakinmiyor cunku
Onun haricinde gunduz genelde iki saatte bir 45 dk. Veya sansliysam ogleden sonra iki saatlik bir uykusu oluyor, o anda yemek, temizlik yapiyorum jet hiziyla

ben ha
Ben de hala hergun yikiyorum sabunlu sabunsuz diye ayirt etmiyorum cıbıcıbıya devam:3:

Tek ben değilmişim demekki. Bende zar zor veriyordum zaten artık hiç veremiyorum resmen ağzını kitliyor ya anlamadım gitti. Her yaptım d.sütünü çöpe döküyorum artık. O inatlaşıyor ben inatlaşıyorum. Ama artık vazgeçiyorum yeter 2 aydır çektiğim. Gece kolay alıyor bende gece vericem artık d.sütünü

Merhaba arkadaşlar...Benim bebeğim hasta oldu maalesef, hem de bulaşma yoluyla..Yeni yeni iyileşiyor kuzucum..Ben de hep şikayet ediyordum, yok uyumuyor, yok şu yok bu...Ama bebişim hasta olunca (3-4 geceyi acillerde geçirdik ve bir haftayı doktorlarda...) sağlıklı olsun da uyumasın diyorum...Vallahi perişan olduk...Şükür şimdi iyi..çok yorgunum..Hala toparlanamadım...Gündüz benimki de uyumuyor, bazen sallayınca 20 dakika falan...hep kucak istiyor, hep ilgi.. Bir dakika bıraksam ağlamaya başlıyor..Bazen emmek istemiyor, bazen kusuyor...O kadar yoruldum ki eşime birkaç gün gelebilecek bir bakıcı tutalım dedim, o da tamam dedi ama şimdi de kıyamıyorum bebeğime başkasının bakmasına..Hem de ben işi bıraktım tek maaşla zor olacak, bilmiyorum kararsız kaldım..

Merhaba arkadaşlar...Benim bebeğim hasta oldu maalesef, hem de bulaşma yoluyla..Yeni yeni iyileşiyor kuzucum..Ben de hep şikayet ediyordum, yok uyumuyor, yok şu yok bu...Ama bebişim hasta olunca (3-4 geceyi acillerde geçirdik ve bir haftayı doktorlarda...) sağlıklı olsun da uyumasın diyorum...Vallahi perişan olduk...Şükür şimdi iyi..çok yorgunum..Hala toparlanamadım...Gündüz benimki de uyumuyor, bazen sallayınca 20 dakika falan...hep kucak istiyor, hep ilgi.. Bir dakika bıraksam ağlamaya başlıyor..Bazen emmek istemiyor, bazen kusuyor...O kadar yoruldum ki eşime birkaç gün gelebilecek bir bakıcı tutalım dedim, o da tamam dedi ama şimdi de kıyamıyorum bebeğime başkasının bakmasına..Hem de ben işi bıraktım tek maaşla zor olacak, bilmiyorum kararsız kaldım..

Çok geçmiş olsun cnm..Zaman ilerledikçe bebişleri büyütmek dahada zorlaşıyor. Bizde tek maaşlayız cnm bende işi bıraktım. Artık tasarruf zamanı bebişlerimiz için. Neden bakıcı istiyorsun ki bir büyüğün yokmu yardımcı olucak

penti 3 haftadır uykusuzluktan kafayı yedim sanırım sinirler laçka ya senin şu kilo ticker ını gördükçe benim gülesim geliyor söylemeden geçemedim :)))):1::1::1::1::1:

valla uykusuzluk ve yorgunluktan kilo milo unuttum benimki büyüdükçe deliriyor :1::1: ama grupta en ısrarcı sensiz zeynep sen verirsen kiloları bizde gazla bişiler yaparız belki ama 61 de sabitlendim:52::52::52::52:

saka gıbı bır aydır 61 dım ıse basladım 63 olmusum ters etkı yaptı :1::1::1::1::1::1:

Back
X