ben prima, molfix, canbebe ve huggies kullandım.
bunların içinde en beğendiğim canbebeydi. diğerlerinden birer paket kullandım, haricinde hep canbebe..
fiyatı da kalitesine göre gayet uygun.
aslında canbebeye karşı biraz önyarlıydım ama doğum yaptığım lüks sayılabilecek hastanede
primayla birlikte canbebe kullanıyorlardı. öyle bi güven geldi, başladım, tavsiye ederim..
bebeğim doğunca kızımın işsiz amcası da canbebeye girdi, sırtımız yere gelmez artık
bu arada ıslak mendil olarak deneme amaçlı prima hassas ciltler için (yenidoğana uygun) ıslak mendil aldım.
mendilin pamukla alakası yok, eline alınca gıcır gıcır ediyor, bu da beni gıcık ediyo
ayrıca saf su pamuk mendil karışımı değil, içinde başka kimyasallar da var.
her ne kadar üstünde dermatolojik olarak test edilmiştir yazsa da kokusu beni işkillendirdi.. kullanmadım
bu vesileyle söyleyebilirim ki; uni baby yenidoğan en iyisi... internetten de 3-4 aylık stok yaptık rahatız
evet ben de birkaç yerde methedildiğini okudum ve acayip merak ettim..beli de lastikli mi acaba .. baby starın bir olumsuz yanı da bel lastiğinin olmaması ..
ilk-cim nasılsıın özledim seni:) kocaman olmuş oğluşun. Sırf sana bakmak için girdim diyebilirim.. kendine ve oğluşuna iyi bak..
iyiyim canım gir arada bende özledim sizi ama benimki kız gerçi erkeğe benziyo sende haklısın
evet ya ikimizinde kızı oldu. Ben bakar körüm.. o ufacık toplanmış saçı görememişim onu bırak pembişleride mi görmüyorum:):):):
ayy slm tatlım.. dersteyim o yüzden online kaldım cvp yetiştiricem diye.. anca gördüm seni
sen napıyosun.. oğlun uyuttu mu bu gece seni?? sabah erkenden talime başlattığı kesin de..
günaydın arkadaşlar,
regl olanlara bir sorum olacak. ben doğumdan 3,5 ay sonra ilk reglimi oldum. üzerinden 35 gün falan geçti ikincisini olmadım. ikinci reglini olan var mı? kaç gün sonra oldunuz?
benim eskiden çok düzenliydi ama şimdi nasıl olacak bilemiyorum. haftaya da tatile gideceğiz. inş o zamana denk gelmez
Merhabalar anneler,
Beren çok tatlısın, o emzik nasıl güzelmişanneciğin böyle ilginç şeyleri bulmakta çok başarılı.. çok da yakışmış miniğim sana...
ilkcim bu arada hıllorık ve baco ne demek..
Merhabalar anneler,
Beren çok tatlısın, o emzik nasıl güzelmişanneciğin böyle ilginç şeyleri bulmakta çok başarılı.. çok da yakışmış miniğim sana...
ilkcim bu arada hıllorık ve baco ne demek..
evet ilkcim ben de merak etmiştim, hatta bi baktım ne demek ki diye, ben çiçek ismi filan zannetmiştim hatta, ama, yerel bi yemek adı diye yazıyodu.
selam tatlı anneler bugün berenin 4 aylık kontrolü vardı rota aşımızın 2. dozunu olduk, karma ve zatüre aşımızda yapıldı beren biraz agladı sonra sustu omuzumda uykuya daldı miniğim, bu ay 700gram almışız doktor çok hareketli olduğu için çok iyi kilo aldığını söyledi bu ay 400 ile 600 gram arası alması normal olanmış,bizim doktorumuz ek gıdaya başlıyor bu ay yarın meyve püresi vericem , doktoruna bütün şovunu sergiledi berenkonuştu oturdu dönmeye çalıştı popoyu havaya kaldırdı adamcağız çok şaşırdı 6-7 aylık bebek gibi çok sosyal dedi gelişimi ileri ve buda çok iyi dedi maaşallah kuzuma bizden haberler böyle aşı yüzünden biraz huysuz hep memede olayım istiyor
kızlar hillorik bir yemek eşim urfa siverekli onların yerel yemeği bende yaparım ve çok lezzetli olur çok severiz benim kızda esmer olunca babasıyla ona kara hillorik diyoruzbacoya gelince baco da bacı anlamında
merhaba size de minilyakızlar mrb uzun zamandır gıremıorum bızım paşa ekım 6 da 4 aylık olucak valla sureklı oynamak ıstıyor ıslerımı zor yapıorum desem yerıdır buyusun buyusun dıyoruz buyudukce hersey zorlasıyor sımdı dıorum 1 aylıkken daha kolaymıs bakması sureklı uyuyorlardı sımdı sureklı oynama derdındeler paşam donmeye calısıyor donuyor kafasını kaldırıyor 10 sn basını yukarda tutuyor maşşallah..
ama ayaklarını yere basamıor dımdık duramıor hamur gıbı hala ne zaman dımdık duracak merak edıorum:))
her bebegın gelısımı baska tabı kıyaslamıorum hıcbırzaman paşam saglıklı olsun yeter..
kılolardan bahsedılmıs ben 54 le hamıle kalmıstım 65 le doguma gırmıstım suan ıtıbarıyle 53 um:))neyse benım mınık bagırıyor cıktım byee
selam tatlı anneler bugün berenin 4 aylık kontrolü vardı rota aşımızın 2. dozunu olduk, karma ve zatüre aşımızda yapıldı beren biraz agladı sonra sustu omuzumda uykuya daldı miniğim, bu ay 700gram almışız doktor çok hareketli olduğu için çok iyi kilo aldığını söyledi bu ay 400 ile 600 gram arası alması normal olanmış,bizim doktorumuz ek gıdaya başlıyor bu ay yarın meyve püresi vericem , doktoruna bütün şovunu sergiledi berenkonuştu oturdu dönmeye çalıştı popoyu havaya kaldırdı adamcağız çok şaşırdı 6-7 aylık bebek gibi çok sosyal dedi gelişimi ileri ve buda çok iyi dedi maaşallah kuzuma bizden haberler böyle aşı yüzünden biraz huysuz hep memede olayım istiyor
kızlar hillorik bir yemek eşim urfa siverekli onların yerel yemeği bende yaparım ve çok lezzetli olur çok severiz benim kızda esmer olunca babasıyla ona kara hillorik diyoruzbacoya gelince baco da bacı anlamında
ütopyacım öncelikle geçmiş olsun ama doktorların da zamana bırakması aslında biraz iç rahatlatıcı olmuş.zamanla iyileşen bişey demekki üfürüm gibi.
sen böle yazınca uzun süredir aklımda olan bişeyi sorayım.biz de özele gidiyoruz.ama doktoru test olarak hiçbirşey istemiyo.kan tahlili filan da yapılmadı.boy,kilo,baş çevresi ölçümü,kulak muayenesi yapıo bide kalbini dinliyo ama test olarak bişi yapılmadı.siz de nasıl?
arkadaşlar ıyı akşamlar,,sıze bırsey sormak ıstıyorum bebeklerınızın boyunu olcuyorlarmı ?buradakı saglık ocagı olcmuyor,benım tosun 7600 olmuşbesili mubarek bebekelrınızle saglıklı gazsız gunler kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?