- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hg canım.. ben de göçebe yaşadığım için sürekli çamaşır yıkamaktan sıkıldım.. 4 gece annemlerdeyim. 3 gece evimde.. ütüyü mümkün mertebe geciktirebildiğim kdr geciktiriyorum,neye yarıyosa artıkselam kızlar..
biz evimize döndük nihayet, üç dört posta yıkanması gereken çamaşır ve dolayısıyla ütü beni bekliyor ne yazık ki. bir yere gidip dönmenin en sevmediğim tarafı..:44:
biz geçen hafta rotarix aşımızı olduk, sonrasında iki gün çok huysuzlandı miniğim, kakasını yapmakta zorlandı birkaç kez ve gazdan da kıvrandı haliyle..sonrasında düzeldi çok şükür, üç ayımızı bir hafta geçmesi ile birlikte gazdan da kurtulduk sanırım...
ben de geçen hafta beslenmeme pek dikkat edememiştim, bebeğim üç dört gece yarım saatte bir uyanıp emmek istedi, birkaç günle bile süt miktarı anında azaldı..diyet yapsam hepten kesilecek demek ki..platesi ben de düşünüyorum, karnı sıkılaştırmak için özellikle, fakat altıncı aydan sonra..zaten az kaldı Allahın izniyle birşeyler yemeye başlasınlar, öyle..
hepinize mutlu günler bebişciklerle..
geçmiş olsun canım.. senin hemoglobin ile alakalı olabilir mi acaba? bi de bebişlerde olduğunu tahlilsiz anlamanın yolu var mı?.selamlar herkese
bikaç gündür yazmıyorum buraya
geçmişi biraz okudum bebekler huy değiştirmiş heralde
her bebekte olduğu gibi bizde de var
bazen oğlumu tanıyamıyorum bile
yine de çok şükür
gaz sorunumuz bitti sayılır, ama hala kaka yapmak için uyanıyor sabah erken saatte
3aylık kontrolümüzde rutin muayene kapsamında yapılan eko sonucunda kuzeyin kalbinde 3mmlik delik olduğunu öğrendik
doktorlar muhtemelen zamanla kapanacağını söylediler
6 aylıkken tekrar eko çektirip durumuna bakacağız
dün de yapılan kan tahlilinde hmg alt sınırda çıktı
doktor demir damlasına şimdiden başlamam gerektiğini söyledi ve ferrum verdi
kilo alımı 600grım altına düşmezse sonraki ay ek gıdaya geçilmeyeceğini söyledi
izne ayrıldığım için tüm gün evde oğlumla ilgileniyorum
bazen sıkılıyorum ama onunla olmak herşeye rağmen çok güzel
benim 20den 5 kaldı ama hala diyetisyenimin önerdiği 52 kiloya çıkamadım.. zayıf gruptayım hala ve emzirirken çoğu zaman tansiyonum düşüyor.. göbeğimi bir ay kadar sardım o jöleliği gitmişti.. korse de güzel topluyodu.. blackspade in pamuklu göbeğe baskı yapmayan göğüs altı korsesini takmıştım.. başka bi sıkıntıdan dolayı çıkardım ama tavsiye ederim..benim de 18,4 kg'dan 4 kg kaldı..
göbek de jöle gibi titriyo
kadın spor merkezi b-fit mi?
ben de araştırıyorum, nereye gidebilirim diye..
gold unu kullanıyorum canım ben..huggies kullanıp memnun olan arkadaşlar hangi renk paketlisini kullanıyorsunuz?
birkaç çeşidi var sanırım ...
ben ağzına beyaz üzüm sıkmıştım işe yaramıştı tabii içtiği z.yağı,masaj yapılan z.yağı ve verdiğim kimyon-rezene çayları da cabası.. bizimki söölemesi ayıp 6 gün yapmamıştı daSelam anneler.Kimsecikler yok ama bir gören cevap yazar umarım.Okullar açıldığından beri giremiyorum.Ev ve okul arasında koşturuyorum.24 saat yetmiyor bana.Bizim bir derdimiz var.Zeynep Ela 2 gündür kakasını yapmıyor.Bugün yarım fitil verdim işe yaramadı.Ne yapmalıyım?
ayy slm tatlım.. dersteyim o yüzden online kaldım cvp yetiştiricem diye.. anca gördüm senigünaydın kızlar
oğlumun ıkınıp sıkınmalarıyla uyandım
yüzüstü çevirdim o uyudu ben uyuyamadım
jangbogo selam tatlım naber?
huggies kullanıp memnun olan arkadaşlar hangi renk paketlisini kullanıyorsunuz?
birkaç çeşidi var sanırım ...
günaydın kızlar..özlemişim sabah erken buraya yazmayı..
hg canım.. ben de göçebe yaşadığım için sürekli çamaşır yıkamaktan sıkıldım.. 4 gece annemlerdeyim. 3 gece evimde.. ütüyü mümkün mertebe geciktirebildiğim kdr geciktiriyorum,neye yarıyosa artıkaman süte dikkat,altı aya kdr çok önemli beslenmemiz..
geçmiş olsun canım.. senin hemoglobin ile alakalı olabilir mi acaba? bi de bebişlerde olduğunu tahlilsiz anlamanın yolu var mı?.
benim 20den 5 kaldı ama hala diyetisyenimin önerdiği 52 kiloya çıkamadım.. zayıf gruptayım hala ve emzirirken çoğu zaman tansiyonum düşüyor.. göbeğimi bir ay kadar sardım o jöleliği gitmişti.. korse de güzel topluyodu.. blackspade in pamuklu göbeğe baskı yapmayan göğüs altı korsesini takmıştım.. başka bi sıkıntıdan dolayı çıkardım ama tavsiye ederim..
kadın spor merkezi burada belediye Türkiyede bir ilk yapıp kendi açtı aylık 20 tl üstelik haftada iki gün 2 saat hjocalar eşliğinde.. evime en yakın yer de orası zaten.. yılbaşından sonra artık kısmetse..
gold unu kullanıyorum canım ben..
ben ağzına beyaz üzüm sıkmıştım işe yaramıştı tabii içtiği z.yağı,masaj yapılan z.yağı ve verdiğim kimyon-rezene çayları da cabası.. bizimki söölemesi ayıp 6 gün yapmamıştı da![]()
huggies gold organik pamuklu (yeşil paket) aldım. bel lastiği ve bezin genel formundan memnundum
ancak 2. gün kızımın bez bölgesinde kararma başladı. bronzlaşma gibi.
aynı şeyi bi arkadaşım daha yaşadı. hemen bıraktım ve eski bezime geri döndüm. :100:
benim doktorun 3. ay rutin muayenesinde var eko tüm hastalarından istiyor
üfürüm falan duyulmamıştı ama maalesef ekoda çıktı
inşallah zamanla küçülüp tamamen yok olur
bebişinin cildi çok hassas demek ki cnm,
biz de normalde beyaz prima kullanıyoruz, ama onun 4 numarasında sıvı kakayı emen bölme yokmuş, e o zaman o kadar fiyat farkını vermeye gerek yok, yeşil primanın da kokusunu hiçç sevmiyorum ben...o yüzden farklı bezler kullananlardan fikir almak istedim..
can bebeyi deneyenler de güzel olduğunu söylüyor..bunların mini paketlerini yapsalar aslında, denemelik..ne iyi olurdu..
ben prima, molfix, canbebe ve huggies kullandım.
bunların içinde en beğendiğim canbebeydi. diğerlerinden birer paket kullandım, haricinde hep canbebe..
fiyatı da kalitesine göre gayet uygun.
aslında canbebeye karşı biraz önyarlıydım ama doğum yaptığım lüks sayılabilecek hastanede
primayla birlikte canbebe kullanıyorlardı. öyle bi güven geldi, başladım, tavsiye ederim..
bebeğim doğunca kızımın işsiz amcası da canbebeye girdi, sırtımız yere gelmez artık
bu arada ıslak mendil olarak deneme amaçlı prima hassas ciltler için (yenidoğana uygun) ıslak mendil aldım.
mendilin pamukla alakası yok, eline alınca gıcır gıcır ediyor, bu da beni gıcık ediyo
ayrıca saf su pamuk mendil karışımı değil, içinde başka kimyasallar da var.
her ne kadar üstünde dermatolojik olarak test edilmiştir yazsa da kokusu beni işkillendirdi.. kullanmadım
bu vesileyle söyleyebilirim ki; uni baby yenidoğan en iyisi... internetten de 3-4 aylık stok yaptık rahatız![]()
canbebeyi hiç denemeyi düşünmemiştim
ama şimdi merak ettim
evet ben de birkaç yerde methedildiğini okudum ve acayip merak ettim..beli de lastikli mi acaba .. baby starın bir olumsuz yanı da bel lastiğinin olmaması ..
ütopyacım öncelikle geçmiş olsun ama doktorların da zamana bırakması aslında biraz iç rahatlatıcı olmuş.zamanla iyileşen bişey demekki üfürüm gibi.
sen böle yazınca uzun süredir aklımda olan bişeyi sorayım.biz de özele gidiyoruz.ama doktoru test olarak hiçbirşey istemiyo.kan tahlili filan da yapılmadı.boy,kilo,baş çevresi ölçümü,kulak muayenesi yapıo bide kalbini dinliyo ama test olarak bişi yapılmadı.siz de nasıl?
ben sadece prima ve huggies denedim
aslında hepsini deneyesim var varya
deneme boyları olsa mutlaka alırdım
baby star da güzel demek
bacaklarda esnek bant var mı peki onda?
belde lastik olduğunu sanmam, huggiesin en büyük artısı orası bana göre, yoksa primadan çok memnunum ben
ıslak mendil olarak ben hala pamuk su olanlardan kullanıyorum
baby&me, huggies yenidoğan, uni baby falan
bir kere de prima beyaz olanını denedim, pişik falan yapmamıştı
yenidoğan aldıklarım bitince artık nivea ve huggies kullanmayı düşünüyorum
ütopyacım öncelikle geçmiş olsun ama doktorların da zamana bırakması aslında biraz iç rahatlatıcı olmuş.zamanla iyileşen bişey demekki üfürüm gibi.
sen böle yazınca uzun süredir aklımda olan bişeyi sorayım.biz de özele gidiyoruz.ama doktoru test olarak hiçbirşey istemiyo.kan tahlili filan da yapılmadı.boy,kilo,baş çevresi ölçümü,kulak muayenesi yapıo bide kalbini dinliyo ama test olarak bişi yapılmadı.siz de nasıl?
üfürüm ile kalpteki delik aynı şey zaten benim bildiğim
zamanla düzelmesini umuyoruz
teşekkür ederim
bizim doktorun 2 ayda bir falan rutin testleri var
kalça çıkığı işitme testi fln herkes yaptırdı zaten
3. ay kalp ekosu
6. ay görme testi demişti bana
kan tahlilini o doktorumuz yapmadı, bizim 2 doktor var biri doğum hastanemin doktoru, biri de eve yakın biyerde doktor kolayca ulaşabilmek için
evin yakınındakine gitmiştik, ateşi vardı hafif o zaman istedi kanı
kansızlık çıktı işte
bugün ilk demir damlasını verdik
yoksa kimsenin doktor rutinlerden başka bişey yapmıyodur sanırım
bu arada aklımdayken sorayım
pamuk helva sen ilk bebişinde hangi demir damlasını kullandın?
üfürüm ile kalpteki delik aynı şey zaten benim bildiğim
zamanla düzelmesini umuyoruz
teşekkür ederim
bizim doktorun 2 ayda bir falan rutin testleri var
kalça çıkığı işitme testi fln herkes yaptırdı zaten
3. ay kalp ekosu
6. ay görme testi demişti bana
kan tahlilini o doktorumuz yapmadı, bizim 2 doktor var biri doğum hastanemin doktoru, biri de eve yakın biyerde doktor kolayca ulaşabilmek için
evin yakınındakine gitmiştik, ateşi vardı hafif o zaman istedi kanı
kansızlık çıktı işte
bugün ilk demir damlasını verdik
yoksa kimsenin doktor rutinlerden başka bişey yapmıyodur sanırım
bu arada aklımdayken sorayım
pamuk helva sen ilk bebişinde hangi demir damlasını kullandın?
evet bacakları esnek bantlı baby starın, aynı beyaz prima gibi incecik güzel bir bez..yalnız dış dokusu onun kadar yumuşak değil biraz daha sert...
nivea beyaz da newborn ve çok yumuşak mediller kocaman da çıkıyor ben çok memnunum..
aynen bizim dr.umun da yaptıkları bunlar..en son muayene de ellerinden tutup oturttu sonra da havaya kaldırdı vs..bunun dışında kan ve idrar tahlili istediğini emzirme odasında tanıştığım annelerden duydum, 6. ayda..
cnm şu anda tam hangi markayı kullandık hatırlayamadım ama ferrum ve ferro sanol diye iki opsiyon var zaten genelde bebeklere yazdıkları..
şu sıralar ferro sanolun bazı üretim tarihlilerinin toplatıldığını okumuştum, size hangisini yazdılar?
dış dokunun bir önemi yok zaten
iç dokusu güzel olsun bebişler rahat etsin
diyorumya hepsini deneyesim var valla
bize ferrum verdi
fakat içinde paraben var
ferro sanolun da çok yan etkisini okudum
kafam karman çorman oldu