- 9 Temmuz 2011
- 400
- 99
- 318
Merhaba anneler.. Kızlar bendede saç dökülmesi felaket.. Hiç dökülmezdi önceleri.. Oğlumdada dökülmüştü böyle.. Geçiyor daha sonra.. Yinede can sıkıcı... Bu arada canim çok sıkkın ev arıyoruz eşimin işi dolayısıyla.. Ama bir türlü bulamıyoruz kafamıza göre.. Acilen taşınmalıyız.. Dua edin bize.. Çok şükür benim bidiklarim iyiler.. Kızım 2 gün sonra 3 aylık olucak.. Oğlumda ekimde 2 yaşını bitirecek ekimde bide bu hengâmede onun tuvalet eğitimi var nasıl yapıcam hiç bilmiyorum.. Kızımın kafasında Konak oldu.. Bunun için kremlemenin haricinde bisi kullanan var mı
bizdede taşınma olayı gündemde 1-2 aya kadar
umarım gönlümüze göre biyer buluruz minikkelebek
konak içinde zeytinyağı ve karbonat sürüp bekletip ince bi tarakla tarıyosun
sonra yıkıosun çıkıosun:) ohh mis tertemiz
bu arada artık uyumak için benim kokuma ihtiyaç duyuyor,ya göğsümde uyuyor ya da yazmamı,eşarbımı falan veriyorum onu alıp eline doluyor,oynarken uyuyor.. sanırım artık uyku arkadaşlarına ihtiyaçları var.. sizler aldınız mı böyle birşey? ya da neye alıştırdınız.. bi arkadaş yıllar önce söylemişti de korkmuştum.. çocuğa özel bi nesne vermemişler o da annenin kokusu buradan geliyo diye sütyen istemeye başlamış.. dışarıda bile uyurken sütyenle uyuyormuş.. kadın görmeyen kalmadı rezil oldum.. elinden alınca kıyameti koparıyo,bıraktıramıyorum demişti..
günaydın güzel anneler
ben çok kararsızdım bebekle tatile gitmek konusunda ama sonunda karar verdim. Yer ayarladık, Ekim ayının ilk haftası Kemer'de olacağız.
Aile odası tuttuk , eşimin annesi de bizimle gelecek çünkü
İnşallah sorunsuz atlatırız, inşallah verdiğimiz paraya da değer.. EKim ayında bebek için güneş kremi almaya gerek yok sanırım. Denize sokamayız diye düşündüm, kapalı havuza girer ancak. Ama dolaşırken krem sürmem gerekir mi acaba??
öglen günese çıkarmayacaksan gerek yok ama
antalya havası bu belli olmaz!
şimdilerde yeni yeni gündüz neminden kurtulduk
akşamlarıda tatlı bi serinlik var..
kemerde hangi otel merak ettim??
bildiğim bi yerse fikir verebilirim
iyi günler hanımlar... bayadır yazmıyordum aslında takip ediyorum ama pek yazmıyorum... son sayfayı okuyunca biraz içim rahatlar gibi oldu... size sormak istediğim bi sürü soru var yardımcı olursanız sevinirim... oğlum 3 ay 13 günlük 10 gün öncesine kadar oğlum çok sakindi acıkınca ağlar (yada ben acıktığını zanneder emziridim 2 saate bir muhakkak emerdi) her emzirme süremiz 15-20 dk olurdu emerken kendinde olurdu... 10 gündür 2 saate bir emzirmeye çalışıyorum ama ne mümkün emmek istemiyor uykudan yeni uyandıysa emiyor oda güç bela 10 bile zor sürüyor... uykusu açılınca memeyi bırakıyor tekrar vermeye kalksam ağlıyor neyse çok ayrıntılı anlattım sizde de böyle sorunlar mevcut mu resmen depresona girdim emmeyi bırakacak mı diye...
bi sorum daha eskiden oğlum geceleri çok sık uyanırdı sünnetten mi yoksa büyüdüğü için mi akşam 8.30-9 gibi emip uyuyor taki gece 2.30 kadar kalkıyor 10 dk zorla emip uyuyor sonrada sabah 6-7 arası uyanıyor bu da normal mi... doktorun birine sordum 4 saati geçmeden kaldır ve emzir dedi başka doktor uyuyan çocuk uyandırılmaz acıkınca kendisi uyanır dedi ne yapacağım bilmiyorum
bide oğlum kakasını 5-6 günde bir biz müdahale ederek yaptırıyoruz kakası cıvık kabızlık yok neden acaba...
şimdiden çok teşekkür ederim....
bebekler 4 aylık olduklarında 4 saatte bir beslenmeleri ve gece 23de sonkez besledikten sonra sabah7ye kadar uyuyabilmeliler diyor tracy hogg:)
senn bebiş bu geçiş döneminde olabilir..
bizimkide beslenme aralarını uzatmaya başladı
yazık çocuk her agladında agzına meme sokmaya çalısan bi annesi var:)
çınar kendi alışkanlıklarını değiştirmeye başladı ama annesi değiştiremedi henüz:)