2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Hayırlı günler cici anneler..

Çok şükür hepimiz kavuştuk bebişlerimize... Bende hazıran annesiyim ama fazla yazamıyorum ama takip ediyorum sizi.
Bizde 27 haziran dünyaya merhaba dedik. Normal doğum ile bir oğlumuz oldu "Tugra" 3970 gr ve 54 cm olarak doğdu.
Benim simdi bir sorumum var acaba sizlerde yaşıyormusunuz diye merak ettim.
Ben daha regl olmadım ama bunun aylarcada olmamasınında normal oldugunu biliyorum. Bebeğime hem mama azda olsa anne sütü veriyorum.
son bir haftadır sanki regl olacakmısım gibi karnım ve başım ağrıyor ama tık yok. Acaba reglim yakınmı???
Birde acık yeşil şeklinde akıntım var baya rahatsızedici şekilde çok oluyor.
Dr henüz tatilden dönmediği için daha kontrole gidemedim acaba benim gibi olanlar varmı?

Allah bagışlasın tosuncugunu masaallah. Bana yeşil akıntı normal gibi gelmedi. Doktora gorunmeni tavsiye ederim.

annler birşey sorcam sizin bebeklern uykusu nasıl bzmkinin uykusu bi garip bu aralar gece 3-4 gibi uyuyo 12ye kadar 2kere ben kaldırıorum yoksa kendi hiç uyanmıo gündüz de 2 yada 3 kere en fazla yarım saat uyuyo gece 3e kadar. anlamıorum büyük insan gibi uyuyo daha fazla uyuması gerekmez mi evimiz sakin sadece dışardan cocukların gürültüsü gelio.

Her bebegin farklı oluyor uyku düzeni. Bizimki çok şükür gece boyu uyuyor aksam 8-9 gibi yatıp gündüzleri de 1-1,30 saat ayakta kalıp tekrar yatıyor.

Bu arada ilk fotolar harika. Maşaallah sizlere de.

ilk canım aşıdan hiç korkmana gerek yok
damla şeklinde ağızdan veriyorlar
biz yaptırdık ikinci ay aşılarından bir gün önce

almeda uyanık kaldığı zamanlarda oyun halımız, anakucağına takılan oyuncak barımız ve bir de şöyle bir oyuncağımız var
$4A83AFCB19B9F369D972A86B9C4AC291.webp
hepsinde de en fazla 15 dk oyalanıyor
o kadar para vermeye gerek yok bence (şahsi görüşüm, bebekten bebeğe değişir)
anakucağında tv izliyor işte
baştan izlemesin diye çok uğraştım ama bıraktım şimdi napayım izlesin
kendimiz oyun oynuyoruz biz
ben konuşuyorum ellerini bacaklarını falan egzersiz yaptırır gibi hareket ettiriyorum
sıkılınca kalkıp geziyoruz falan
bi şekilde geçiyor zaman

ilk canım aşıdan hiç korkmana gerek yok
damla şeklinde ağızdan veriyorlar
biz yaptırdık ikinci ay aşılarından bir gün önce

almeda uyanık kaldığı zamanlarda oyun halımız, anakucağına takılan oyuncak barımız ve bir de şöyle bir oyuncağımız var
Eki Görüntüle 496872
hepsinde de en fazla 15 dk oyalanıyor
o kadar para vermeye gerek yok bence (şahsi görüşüm, bebekten bebeğe değişir)
anakucağında tv izliyor işte
baştan izlemesin diye çok uğraştım ama bıraktım şimdi napayım izlesin
kendimiz oyun oynuyoruz biz
ben konuşuyorum ellerini bacaklarını falan egzersiz yaptırır gibi hareket ettiriyorum
sıkılınca kalkıp geziyoruz falan
bi şekilde geçiyor zaman

aynı oyuncaktan bizde de var, sevdiği tek oyuncak diyebilirim. aynasına bakıp kendisine gülücük atıyor, tepiniyor oğlum. Ama dediğin gibi en fazla 10-15 dk. bir de dönencemiz var, 10 dk ona bakıp oyalanıyor bazen. onun dışında genelde kucakta geziniyoruz biz de.

Bu arada akşamları 5-6 saatlik ağlama krizlerinden sonra doktora gittik. Bizim doktor izinde olduğu için farklı bir doktora göründük.
Bizim oğlan kakasını da yapamadığı için doktor bir şey önerdi. Sabah ve akşam yarım fitil veriyoruz 5 gün. Kakasını yapıyor ve gazını da çıkarıyor böylece. Gaz sorunumuz hala bitmedi de :50: 5. günden sonra sadece akşamları vereceğiz 5 gün daha. Sonraki günlerde yapmadığı zamanlar akşamları fitil vereceğiz. Fitil vermeye başladığımdan beri öğlenleri de kendisi kakasını yapmaya başladı. İnşallah böylece düzelir oğlum.

buda bnm mınık kızım tuana2,5 aylık:nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $546622_4080002890785_319698177_n[1].webp
    $546622_4080002890785_319698177_n[1].webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $206189_4080206775882_612657023_n[1].webp
    $206189_4080206775882_612657023_n[1].webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG0085A.webp
    $IMG0085A.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG0088A.webp
    $IMG0088A.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG0076A.webp
    $IMG0076A.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 49
bnmuge masaallah prensesine. Kız çocukları da ayrı bi güzel oluyorlar.
utopya büyümüş senin oglan da, tatil yaramış.

Biz uyanık vakitlerimizde beraber oynuyoruz kendi kendine oynamak gibi bi lüksüm yok maalesef. Oyun halısına zaten gıcık. Sadece kucagımdayken bakıyo renklerine tepeden o kadar.elini emerken 5 dk yalnız kalabiliyo. Gerisinde beraber oyun oynuyoruz, ben uzanıyorum onu kucagıma alıyorum , egzersiz yapmaya bayılıyor. Bide kucakta gezmeye tabiy.

selam kızlar
tatildeyiz eymen anneannede vera dedede en de internette :))
şansıma kimsecikler yok neyse bakalım görüşürüz inşallahh

slm herkese:3:
bende ancak şimdi vakit bulupta yazabliyorum
bizde bayramda izmire gittik oglusumla
ucak mecarası tecrube ettik:)
bundan sonrada öyle gideriz herhalde cok rahattı cunku
tatilimizde super gecti iyiki gitmişiz
dönmek istemedik babamızı özlemesek kalırdık daha..

bugunde kontrol vardı ve rota virüsü aşısı yaptırdık
aşıdan sonra cok huysuzlandı dogru duzgun uyumadı
bütün gün kucagımda gezdi
hem uykusuzluktan hemde sanırım karın agrısından cok mızıldandı yawrucum
en son gece 12de bayıldı artık..
böyle olcagını hiç tahmin etmemiştim
umarım sizinkiler sorunsuz atlatır..

bu arada bebişlere:nazar::nazar:
gezdirmeye alışınca ewde durmak istemiolar:)

Back
X