Hayırlı günler cici anneler..
Çok şükür hepimiz kavuştuk bebişlerimize... Bende hazıran annesiyim ama fazla yazamıyorum ama takip ediyorum sizi.
Bizde 27 haziran dünyaya merhaba dedik. Normal doğum ile bir oğlumuz oldu "Tugra" 3970 gr ve 54 cm olarak doğdu.
Benim simdi bir sorumum var acaba sizlerde yaşıyormusunuz diye merak ettim.
Ben daha regl olmadım ama bunun aylarcada olmamasınında normal oldugunu biliyorum. Bebeğime hem mama azda olsa anne sütü veriyorum.
son bir haftadır sanki regl olacakmısım gibi karnım ve başım ağrıyor ama tık yok. Acaba reglim yakınmı???
Birde acık yeşil şeklinde akıntım var baya rahatsızedici şekilde çok oluyor.
Dr henüz tatilden dönmediği için daha kontrole gidemedim acaba benim gibi olanlar varmı?
Allah bagışlasın tosuncugunu masaallah. Bana yeşil akıntı normal gibi gelmedi. Doktora gorunmeni tavsiye ederim.
annler birşey sorcam sizin bebeklern uykusu nasıl bzmkinin uykusu bi garip bu aralar gece 3-4 gibi uyuyo 12ye kadar 2kere ben kaldırıorum yoksa kendi hiç uyanmıo gündüz de 2 yada 3 kere en fazla yarım saat uyuyo gece 3e kadar. anlamıorum büyük insan gibi uyuyo daha fazla uyuması gerekmez mi evimiz sakin sadece dışardan cocukların gürültüsü gelio.
Her bebegin farklı oluyor uyku düzeni. Bizimki çok şükür gece boyu uyuyor aksam 8-9 gibi yatıp gündüzleri de 1-1,30 saat ayakta kalıp tekrar yatıyor.
Bu arada ilk fotolar harika. Maşaallah sizlere de.