2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

bence acele etmeden yavaş yavaş hazırlayalım kızlar,yılbaşına yakın olsun hemde internetten de birşey alma durumumuz olursa onun gelme süresi falan da var onu da bekleriz yavaş yavaş hediyemizi süsleriz

ee hangi gün kargoya veriyoruz hediyeleri ben sabırsızlanıyorummm

aynen canımcım ..
Düşünün düşünün
ben kaçarrr
öpüldünüz canlar..

güle güle tatlım ..
derin bir araştırmadayıs canımcımmmben acıktımmm bidee

bu aradaa yağmur yağıo dışarı çıkıcaktım fosss olduuu ne var bu akşam tv de acabaa çayy içipp tv izleyeceğimmm

hehe araştıralım bakalım çok adrenalin oldu birden yoruldum behh

Evet ilk aşamamız olan hediye alacagımız kişiyi ögrenmekti birinci parkuru tamamladıktan sonra sıra geldi kurbanımızın ilgi ve begeni odaklarını bulup zaaflarından faydalanmaya ona bir adım daha yaklasmaya hehehehe:))

hahhahha niuumm bu çok iyiydi işte

üzülme tatlımm yaa ben sana alırım cicili bicili şeyler buluşu veririz bu sefer fundalarda hediyeleişiriz hatıra kalırr

Ayy evet canımm yaa sıra bizdeee =) yaparız bizde öLe bi atraksiyon

Anaaaaaaaaaaaaaam herkes yazmışşş bi ben kaLdımmmm =)) Ayyyy utanıorummmm yaaaa en sona kaLdım bi de

Hımmmmm geLeLimmm banaaa

09.10.1987 İstanbuL doğumLuyum...Terazi burcuyum...Cast direktörLüğü yapıorum 5 senedir..Yaniii dizi-sinema-rekLamLara oyuncu verioruz çekimLerini yapıoruz vs =)
5senedir devam eden iLişkimizi 18 Haziran'da nişanLanarak pekiştirdik sevdiceğimLe ve 05.05.2012 de kısmetse evLenioruss =)
Ben Lise sondan beri çaLıştıgım için ve sosyaL hayatım bayağı bir aktif oLdugu için ev işLeri-yemek-çeyiz konusunda pek bir biLgim yok =) Tabiii şimdi düğün yakLaştıkça totoşummm tutuştuuu ve bişeyLer öğrenmeye başLadım

Benim için görseLLik her zaman ön pLandadır =) örneğin yatak odası bakarken annem doLaPLarın içine bakar ben dış güzeLLiğine , çamaşır mak. için annem kaç kiLo aLdıgına programına fLn bakar ben rengine
Boyum 1.60 kiLom 48 minyon bir yapım var yaniii =) ama öLe çok zayıf değiLim üstte maşaLLah totoş da yerinde

TopukLu ayakkabı hastaLıgım vardır ayak numaram 36...Makyaj yaparım , oje de sürerim...1001 çeşit ojem, makyaj maLzemem,kremLerim,bakım maskeLeri fLn çekmeceLer doLudur =)
Kıyafete her kız gibi bende bayıLırımmm =) S beden giyiyorum ama cok nadir M de aLdıgım oLuo...Kıyafette spor da giyerim kLasik de ama kumaş pantoLon asLa giymem...Birde kahverengi çok kuLLanmam...Tayt da giyerim askıLı da kot da dar da boL da yaniii bi sıkıntım yok
İç çamaşırı konusuna geLinceee offff en sevdiğim şeyyyy Onda da çok rahatım normaLde kimse görmüyo oLsa da incikLi cincikLi şeyLer giyerim..(string,tanga fLn farketmez)
Sevdiğim renkLerr tabiii kiii siyah-beyaz =))) hatta çeyizim ve aLmayı düşündüğüm eşyaLarımın %90'ı siyah beyaz =))
Takı takan kızLar çok hoşuma gider küpeLer koLyeLer fLn ama nedense takı küLtürüm yoktur =) Takmaz mıyım takarım tabiii kiii de ama ne biLeyimm her dışarı cıktıgımda aman aksesuarım oLsun die de uğraşmam
Kitap okumayı cok severim, mutLaka yeni çıkan kitapLarı aLmışımdır =) Hatta geçen c.tesi Pucca'nın 2.kitabını - Yılmaz Özdil'i ve Elif Şafak'ı aLdım =)

akLıma bu kdr geLio yaa..Zaten bana hediye aLacak arkadaşımmm canımmm benimmm senin 2satır eL yazın biLe yeter hatıra için...Canın ne istiosa neyi beğendiysen aL hiç önemLi değiL

SizLeriiiiiiiiiiiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ayyyy stres atmak için sık sık gelcem buraya ben

Kendini tanıtmayan kalmadı deği l mi kızlarr gözümden kaçmış olabilir

Ben öhömm yazdım diyee kaaçç kişi öle girmiş denyolarım yaa

Öpüyorum sizi seviyorum selamlar sevgiler

buradan da yazıyım kızlar benden gelen mesajlarınız bi silin ki karışıklık olmasın aklıma şüphe düştü adreslerde hata yaptım gibi hissediyorum bazılarınıza msj göndermiştim,sonra tekrar yazıcamm özeldenn

Fundammm tatlım Pucca'nın 2. kitabını bana verir misin ödünç okuyup geri vereceğimm sana ilk kitabını okumuştum beğendimm sonra bloguna falan takılmaya başladımmm

kızlaarrr kimse kalmadı mı topiğimizdeee ?? nasıl gidiyo hazırlıklar bakalım kimler kurbanları için alışverişlere başladı??

evet canım yaa kimsecikler yok bnde ara ara bakıyorum herkes arayıslarda sanırsammm

ben başladım almayaaa ilk ürünümü dün aldımm inşallah rengini şeklini şemalini beğenir

ben bugün çıkıcaktım yaaa ne güselll ama yağmurdan kıpırdayamadım bi yeree

rosaa kıss senin facen bende yok muu?? birde şu fotondaki colins tişörtünden bende de var yeşil tüylü kısmı çok şirin ve hoş dmii

rosaa kıss senin facen bende yok muu?? birde şu fotondaki colins tişörtünden bende de var yeşil tüylü kısmı çok şirin ve hoş dmii

benim faceimm bendeedee yokk canımm benimm faceim hiç olmadıı eveeettt çok sewerek aldım ve giydim ben onuu

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

pazar günü kurbanım için alışverişe çıkıcam nihahahaaa

hemen hazır ederim sanıyorum inşallah yağmur yağmaz..

heyecanlandım şimdi gene

herkeslerrde burdaymışşşş sobeee :103:

ayy ben kurbanımı döfcem hee alam ya rebbim yaa niye olduğunu hatırlatın sonra sölicemm
bu arada bende bakınıyorum hafta sonu çıkıcimmm alışverişe bitanecik kurbanım içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…