Ahahahah reyting rekorları kırıyo topikkk kızııııımmmToplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
pnrkrdnz, LamEliff+, gulsengo+, balbtb+, pink_love+, GeCe_KuSu+, DeryaW+, Gasoline+, Thetis, nyu+, edasummm
Ahahahaha topik tavan yaptıı
şu an çok heyecanlı bir şekilde bekliyorum
bir de kimin kime hediye alacağı gizli mi tutulacak ?
hem çok mutluyum sizden dolayı hemde çok kırgın ve ağlamaklıı
ağlamadan atlatmak istiyorum şu trajediyi facede arkadaş listemde görünen ( burdakiler haric hepiniz çok nazik çok temiz kalpli insanlarsınız hiç bir kere kırmadınız beni ) bazı degil çoğu insanları silip atmak istiyorum Mutsuzluk verenleri
bu mesajdan alıntı yaptım mecburr,mesajlarımda da belirtiyorum kızlarr aman hee ağzımızdan kaçırmıyoruz kime alacağımızı o zaman sürpriz bozulurr ser verin sır vermeyin gözünüzü seviyim
Bu arada çekilişi kardeşim çekti ama özelden mesajları ben gönderdiğim içinn bana kimin alacağını biliyorum malesef benimkinin sürprizi az kaçmış olduu,
Bana teşekkkür eden herkese ben teşekkür ederim,planım havada kalmadı hep beraber hayata geçirdik,sizleri çok seviyorum
Bu aradaaaaaaaa pink love ve lamelif faceleriniz yok sanırım ben de, özel msj 10 dk olduğu için beklemedeyim kızlarr
Ahahahah reyting rekorları kırıyo topikkk kızııııımmm
noldu bebeğim ya üzülme döferim hee onnarı
bu mesajdan alıntı yaptım mecburr,mesajlarımda da belirtiyorum kızlarr aman hee ağzımızdan kaçırmıyoruz kime alacağımızı o zaman sürpriz bozulurr ser verin sır vermeyin gözünüzü seviyim
Bu arada çekilişi kardeşim çekti ama özelden mesajları ben gönderdiğim içinn bana kimin alacağını biliyorum malesef benimkinin sürprizi az kaçmış olduu,
Bana teşekkkür eden herkese ben teşekkür ederim,planım havada kalmadı hep beraber hayata geçirdik,sizleri çok seviyorum
Bu aradaaaaaaaa pink love ve lamelif faceleriniz yok sanırım ben de, özel msj 10 dk olduğu için beklemedeyim kızlarr
yaaa ama yaa, kardeşin gönderseydi msjları o zaman sana da süprüzz olurduuu:26:bu mesajdan alıntı yaptım mecburr,mesajlarımda da belirtiyorum kızlarr aman hee ağzımızdan kaçırmıyoruz kime alacağımızı o zaman sürpriz bozulurr ser verin sır vermeyin gözünüzü seviyim
N.K sen degil misin faceden yazdım ben sana tanıttım kendimi amasen degil miydin yoksa?
Noldu kiiiiiiiiii:26:hem çok mutluyum sizden dolayı hemde çok kırgın ve ağlamaklıı
ağlamadan atlatmak istiyorum şu trajediyi facede arkadaş listemde görünen ( burdakiler haric hepiniz çok nazik çok temiz kalpli insanlarsınız hiç bir kere kırmadınız beni ) bazı degil çoğu insanları silip atmak istiyorum Mutsuzluk verenleri
N.k: benim ama behzat ç. asla ben olmucamay ben hatırlayamadım beni eklesene kuzumm[/QUOTE
daha bu gün kabul ettin beni dur profil resmine yorum yapacağım şimdi
adam yerine koyup birinin resmine yorum yaptımda g... kalktııı ... ağlamayaqcağımmm aşalık o.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?