2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

adam yerine koyup birinin resmine yorum yaptımda g... kalktııı ... ağlamayaqcağımmm aşalık o....... :47:

iyi diyonuz o gönderseydi keşkem de ufak değil ki anam bir de erkek olunca uğraşmaz eşek sıpası 19 yaşında:1: öyle olunca kendi heyecanımdan azalttım napam:1:

elifcim bilmiorum ekli misin kuzum ama yok sanırımm

pinkcim ekle beni sen

anladım kuşum ozman beklicez mecbur çünkü facem donuk benim ..

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
pnrkrdnz, LamEliff+, gulsengo+, balbtb+, pink_love+, GeCe_KuSu+, DeryaW+, Gasoline+, Thetis, nyu+, edasummm

Ahahahaha topik tavan yaptıı :32::32::32::32:
ee heyecan da tavan yapınca tabi :1:

hem çok mutluyum sizden dolayı hemde çok kırgın ve ağlamaklıı :14:
.............
pinkim benim sıkma canını, görme duyma her kim ne diyorsa :36::36:

elif heyecandan bayıldı bile ben arkedeşiyimmm :52: :9::9::9::9::9:
:60::60::60: ay ben bunu şimdi gördüm, Allah seni ne etmesin kız :60::60:

pink love nin facesi varmış beim 10 dk sürem dolmadı biriniz benim adımı özeline mesaj gönderin bir de profil fotomda nişan fotosu olduğunu bir de çok tatlı olduğumu:60: söleyin de eklesin beni ordan msej atıyım:1:
delisin kızım deliiiiiiii, ama bir de çok tatlı :60:

Herkese mesajlarını gönderdimm üstümden yük kalktı hala heyecanlıyım yaa ben de kurbanımın özelliklerini not aldımm çantama koydumm alışveriş başlasıınnnn:1:

gecemmm kuşummmm bana bu heyecanııııı yaşattığın içinnnnn çoookk tşkkkk ederimmm...kimee hediye alaağımıııı öğrendimmmmm:62::62::62::62:

mektuplarımısınnn üstünee parfümümüsü sıksakmıııı:9::9::9::9::9::9::9::9:

ee heyecan da tavan yapınca tabi :1:

pinkim benim sıkma canını, görme duyma her kim ne diyorsa :36::36:

:60::60::60: ay ben bunu şimdi gördüm, Allah seni ne etmesin kız :60::60:

delisin kızım deliiiiiiii, ama bir de çok tatlı :60:

hehe tam kız şaka yaptım valla benim ben elüf bak parolayı sölüyom kırmızı don :52::52:

canım kurbancığımı bende öğrendimm :92: :81::81:

Sık parfümm sık :1:

ben size teşekkür ederim canlarr:69:

Herkese mesajları ilettim heyecan dorukta,şimdii de alışveriş başlar artık :1:

Ay ben orucumu açmayı unuttummm ahhahaha :1:

Kızlar tekrar ediyorum tikkat tikkatttttttt:72::72::72:

yılbaşı anlamına uygun herkes alacağı hediye dışında bir tane kırmızı don iliştirecek pakete bir de mektup veya not olayını unutmayalım canlarrr:69:

gecemmm kuşummmm bana bu heyecanııııı yaşattığın içinnnnn çoookk tşkkkk ederimmm...kimee hediye alaağımıııı öğrendimmmmm:62::62::62::62:

mektuplarımısınnn üstünee parfümümüsü sıksakmıııı:9::9::9::9::9::9::9::9:
rosaamm, olaaaarrr :12:

hehe tam kız şaka yaptım valla benim ben elüf bak parolayı sölüyom kırmızı don :52::52:

canım kurbancığımı bende öğrendimm :92: :81::81:
heh parola tamam :1:

kızlarrr sesiniz kesildi birden okuyun okuyun kurbanınızın yazdıklarını sizi gidiler siziiiiiii :1::1:

Kızlar gözüm kararrıyoo, başım dönüyooo, sabahtan beri ekrana bakıyorummm, ama kurbanımı öğrendiğimden beri daha çok okuyp araştırasım var :1:
Az kaldı, 10 dk sonra kaçıyorum:10:

bende her şeyi tasarlamıştım kafamda hepsi dağıldı beaa

lşimdi gene panik yapıp hediye düşünmeye başladımdı yaaa :52:
nolcak benim bu halim

kızlarrr sesiniz kesildi birden okuyun okuyun kurbanınızın yazdıklarını sizi gidiler siziiiiiii :1::1:

derin bir araştırmadayıs canımcımmm:23::23::23::23::23::23:ben acıktımmm bidee:56::56::56::56::56:

bu aradaa yağmur yağıo dışarı çıkıcaktım fosss olduuu:51: ne var bu akşam tv de acabaa çayy içipp tv izleyeceğimmm:51:

öğrendim mutluyum huzurluyum bu hafta hediyemi alıp yılbaşına benim donumlan girtmesini sağlıcam:9::9:
tabi kullanılmış olmıcak:9::9::9::9:

Back