kızçeler bende aynı dertten muzdaribim. hediyemi alamadım dahası ben çok zor beğenirim ve karşımdaki beğenirmi diye diye beynimi yer dururumtabiki gönüller hoş
olsun da hediye gönderim tarihi şöyle 21-22 aralık olsa olur mu acaba:26: bu arada bana hediye alacak olan arkadaşım rica mı da unutmazsan sevindirik olurum
eğer çağlamında yazdıklarını sayarsak (hani iki satır yazmış ya bilemedim o kadar mı tanıtacak yoksa daha yazacak mıhani kendime bakınca ) 11 kişi yazmış, kaldı döörrrrtttt
hahhaha iyi yaptın kuzumAy gasom az yazmısım cıdden hemen dökturuyom açılıyom du
Canişkolarım dıkkat etdımkı ben tanıtımımı pek bı az yapmışım
Bana hedıye alıcak arkadasıma daha detaylı yardımcı olayım dedim bi kaç şey daha yazıcam.
Öncelıkle 52-53 kılo arası bı hatunum.
Ayakkabı numaram 37.
Üst bedenım 80
Alt 26-27
S beden gıyıyorum genelde.
Süslüdürüm kozmetiği severim
En sevdiğim renkler mürdüm,kırmızı,siyah,beyaz.
Çeyizime daha çok kırmızıda agırlık verdim.
İç çamaşırlarıyla aram ıyıdır babydoll çok severım çeyizimede alıyorum ama doyum olmuyor sanki
Jartiyer alamadım annemden utanıyorumda ühü
Dekora çok önem veririm.
Stıcker hastasıyım.
Hatda gecenlerde uzun zamandır çok ıstedıgım kelebeklı stıckerlı saatimi çok sevdiğim bi arkadasım aldı saolsun
Ruj açık renk kullanmam çünkü esmerim açık renk kullanınca esmerlıgım cok daha belırgınleşıyor
Oje severim fakat açık pembe falan cok fazla sürmem cart pembede sürmem
Parfüm olarak çiçek kokusuyla pek aram yoktur.
Amor amor , chanel bu kokuları cok severim.
Şal takarım hoşuma gider sıcakta tutuyor iyi oluyor
Aklıma geldıkce yazarım muah ki
ben de seviyorummm uleyyyynnnhahhaha iyi yaptın kuzum
ohh kurbanımlar, kurban olduğumlar, oh oh bi gaza gelmişsiniz siz sonradan maşallah
lavantam çok güzel söylemiş, yine önemli olanın birbirimize hatıra bırakmak olduğunu hatırlatmış canım benim
seviyorum ulen var mıııı, seviyorum siziiiiiiiii
gülşenim hakkınızda hayırlısı olsun, ama her olumsuz şeyden bi olumlu durum ortaya çıkaran kısçelerimden biri de sensin işte, bunu da görmüş oldukbende hepinizi seviyorum kızlarrr :)) ücretsiz izin verilebilirmiş bize işler kötüymüşbakalım hakkımızda hayırlısı,,müdür onu söyleyince aklıma ilk gelen kk ya daha rahat girebiliceğim oldu ,sonra yuh ddim kendime
hahhaha iyi yaptın kuzum
ohh kurbanımlar, kurban olduğumlar, oh oh bi gaza gelmişsiniz siz sonradan maşallah
lavantam çok güzel söylemiş, yine önemli olanın birbirimize hatıra bırakmak olduğunu hatırlatmış canım benim
seviyorum ulen var mıııı, seviyorum siziiiiiiiii
bende hepinizi seviyorum kızlarrr :)) ücretsiz izin verilebilirmiş bize işler kötüymüşbakalım hakkımızda hayırlısı,,müdür onu söyleyince aklıma ilk gelen kk ya daha rahat girebiliceğim oldu ,sonra yuh ddim kendime
ay güldüm ama hakkında hayırlısı olsun kuzum yaa
ohh ohhh rosammmgurrrbaaanımaaa hedayeeeelerrr aldımm bugünnnnndahadaaa alıcamm donunudaaa aldımmmm her yerr çokk güselll ışıl ışılll süslenmişşşşşşş her şeyy çok güselllllll süslü kırmızı kırmızııı
gülşenim hakkınızda hayırlısı olsun, ama her olumsuz şeyden bi olumlu durum ortaya çıkaran kısçelerimden biri de sensin işte, bunu da görmüş olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?