2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

senin ricanı severim ben

Son düzenleme:
selam kuzucuklarımmm
gasom katılıyorum sana belli tarih koyalım o zaman haftaya pazartesi 19 u oluyor canlar,
19 20 21 22 olsun bu günlere hepimiz uyalım lütfen

4 gün koydum çalışanları da düşünelim herkes ben gibi evde oturmuyo

H sonu da girdi mi araya tam denk gelir zaten,

yılbaşından önce hedişyeler sahiplerine ulaşır
hediyesinin alan kişi de her detayı ( iç çamaşırları dahil)
fotolar buraya koyarrr

ben el emeği bir şey yaptım kurbanıma ufak tefek şeler de aldım bugünn ayyy çok heyecanlanıyorummmm

Canişkolarım dıkkat etdımkı ben tanıtımımı pek bı az yapmışım
Bana hedıye alıcak arkadasıma daha detaylı yardımcı olayım dedim bi kaç şey daha yazıcam.
Öncelıkle 52-53 kılo arası bı hatunum.
Ayakkabı numaram 37.
Üst bedenım 80
Alt 26-27
S beden gıyıyorum genelde.
Süslüdürüm kozmetiği severim
En sevdiğim renkler mürdüm,kırmızı,siyah,beyaz.
Çeyizime daha çok kırmızıda agırlık verdim.
İç çamaşırlarıyla aram ıyıdır babydoll çok severım çeyizimede alıyorum ama doyum olmuyor sanki
Jartiyer alamadım annemden utanıyorumda ühü
Dekora çok önem veririm.
Stıcker hastasıyım.
Hatda gecenlerde uzun zamandır çok ıstedıgım kelebeklı stıckerlı saatimi çok sevdiğim bi arkadasım aldı saolsun
Ruj açık renk kullanmam çünkü esmerim açık renk kullanınca esmerlıgım cok daha belırgınleşıyor
Oje severim fakat açık pembe falan cok fazla sürmem cart pembede sürmem
Parfüm olarak çiçek kokusuyla pek aram yoktur.
Amor amor , chanel bu kokuları cok severim.
Şal takarım hoşuma gider sıcakta tutuyor iyi oluyor

Aklıma geldıkce yazarım muah ki

çağlamm bende az yazmışım yazasım geldi kurban olduğuma yardımcı olmak adına :) iç çamaşırında üst bedenim 85 giyiyorum destekli ,s beden oluyo genelde bazen m de oluyo,uzun hırkaları çok severim belin altında kalça hizasında bitenlerden,,treçhcoat lara bayılıyorummmm bi dane vardı rengi soldu yeni almam gerek o pahalı ama kime çıktıysam alma onu kuzu tarzımı anlatmak için söyledim,ayakkabıları çook severimm genelde babet converse ve çizme kulanırım 38 oluyo bazı kesimlerde 39 oluyo ayağıma,topuklu çoook seviyorum ama 7-8 cm topuklu olanları giyebiliyorum en fazla canlar,,rujda genelde soft tonlar kullanıyorum ,fırçalı ruju da severim pembe kırmızı ve şeftali tonları tercih ediyorum rujda,,rimelde maybelline yi kullanıyorum (dışı sarı çook güzel tavsiye ediyorum)küpe olarak sallantılı hiç sevmem minik şirin küpeleri severim mesela en son bi kırmızı elma desenli aldım :) iç çamaşırlarında moru siyahı ve fuşyayı tercih ediyorum daha doğrusu gittiğimde hep o renkleri beğeniyorum nedenini bende bilmiyorum :)) evim için çeyizime renkli şeyler alıyorum,,parfümde de hipnotic poisonnnnnnnn aaaa bayılıyorum onu ve oriflame nin divine (mavi şişe) ı kullanıyorum divine de çoook gzel de ne olurdu az daha kalıcı bi parfüm olaydı yaaa koku muhteşem çünkü ...parfüme bayılıyorummmmmmmmm kısacası bence güzel kokmak çokk önemlii :)) oje genelde yavru ağzı lacivert kırmızı fuşya gibi renkler sürüyorum,bu açıklamayı daha önce yapmadığım için kurban olduum kızcek ama olsun yevvrumm sen ne alırsan al önemli olan dostluk bu dostluğu da hiiiçbişeye değişmemmmm arkadaşşş

Son düzenleme:
ohh amma kaynatmıssınız canlar...ben kurbanıma aldım hediyemi ama gözüme az geliyor belki ek yapabilirm ..birde benim kurban olduğum kişi eğer bilgilerim az geldiyse hiç önemli değil beni düşünerek aldığın için hepsn, beğenirim heps önemli benim için hiç dert etme beğenirmi beğenmezmi diye..

Ay gasom az yazmısım cıdden hemen dökturuyom açılıyom du
hahhaha iyi yaptın kuzum

ohh kurbanımlar, kurban olduğumlar, oh oh bi gaza gelmişsiniz siz sonradan maşallah
lavantam çok güzel söylemiş, yine önemli olanın birbirimize hatıra bırakmak olduğunu hatırlatmış canım benim

seviyorum ulen var mıııı, seviyorum siziiiiiiiii

Ben pazar akşamı netten aldım, çünkü burada fazla bakma şansım olmadı...
Kargoya verildi görünüyor ama, inşallah 1-2 güne elimde olur da, güzelce bi süslerim onu

ben de seviyorummm uleyyyynnn

bende hepinizi seviyorum kızlarrr :)) ücretsiz izin verilebilirmiş bize işler kötüymüş bakalım hakkımızda hayırlısı,,müdür onu söyleyince aklıma ilk gelen kk ya daha rahat girebiliceğim oldu ,sonra yuh ddim kendime

gülşenim hakkınızda hayırlısı olsun, ama her olumsuz şeyden bi olumlu durum ortaya çıkaran kısçelerimden biri de sensin işte, bunu da görmüş olduk

ay güldüm ama hakkında hayırlısı olsun kuzum yaa

gurrrbaaanımaaa hedayeeeelerrr aldımm bugünnnnndahadaaa alıcamm donunudaaa aldımmmmher yerr çokk güselll ışıl ışılll süslenmişşşşşşş her şeyy çok güselllllll süslü kırmızı kırmızııı

ohh ohhh rosammm
Benim kargom da bursaya gelmiş şuan itibariyle, sanırım akşama kadar elime geçer

Kurbanımın hediyesi geldiiiiiiii, çok güzelll çokkkk, kendime de alacağım

kızlarrrrrrrrrrr kurbancığımaaaaa kurbanlığınııı aldımmmmmmmmmmmmmmmm yaşasınnn :109::109::109::109::109:
Umarıımmmm beğenirrrrr kendi kendimi yicem yoksa aslında aklımda başka bşe vardıı gördümmmm ve aşıkkkk oldummmmm aldımm
Şimdikkk sıraaa geldiiii kırmızı sexi bi don almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…