2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

Ben kendi kafamda bişi belirledim ve şimdi onu temin etmeye çalışıyorum canlar...
Ama kurbanımın konuyla ilgili açıklaması bana yetersiz geldiği için beğenip beğenmemesi konusunda tereddütteyim:26:
Ama ben çok beğendim:69::1:

Sevgili kurbanım azcık daha kendini tanıt ahahahahaha
Yazın kızlar yaaa hemen kaybolmayın bı kere yazıp bahsedın aklınıza ne gelıyosaaaaaaaa kafamda bi sürü hediye seçeneği varrrrr yardımmm help helppp

Ben hem işine yarayacak hem de zevkine uygun kafamda bi kaç şey beLirLedim bakaLımmm c.tesi annemLe çıkıcaz bakıncazz =) Ayy çok heycanLııı :52:

evvet canım kurbanı olduğum canım arkadaşım:12::12:
benim hakkımda binbiiiiiir çeşit kurnazlıklar tepende dönüp duruyodur eminim ama senden şunu rica edicim beenmesse die kafanı kemirmesine izin verme:47::47:
senden gelcek herşey ilkokul 1.sınıftaki serap arkımın bana aldığı yılbaşı hediyesinin yanında durcaktır:9::9:
yani burdaki dostluğumuz için çok özel bişey bu ne alırsan al ben o kargonun gelmesi açmayı senn yazcağın ufak notu ve o seksi donu hiç bişe deişmem:9::9::9::9:

evvet canım kurbanı olduğum canım arkadaşım:12::12:
benim hakkımda binbiiiiiir çeşit kurnazlıklar tepende dönüp duruyodur eminim ama senden şunu rica edicim beenmesse die kafanı kemirmesine izin verme:47::47:
senden gelcek herşey ilkokul 1.sınıftaki serap arkımın bana aldığı yılbaşı hediyesinin yanında durcaktır:9::9:
yani burdaki dostluğumuz için çok özel bişey bu ne alırsan al ben o kargonun gelmesi açmayı senn yazcağın ufak notu ve o seksi donu hiç bişe deişmem:9::9::9::9:

Serap'a burdan sevgilerimi gönderiyorum:1:

ayyy ne alacağımı bilmiorum yaa...:52:

aklımda 978593478563487638190 şey vaaaar:52:

kısss sedoss o aklındaki 978593478563487638190 şeyden sadece 20,30 tanecikinni banada söleeee yoolurrr kurbancığım saolsun çok fazla tanıtmış kendisini bilemedimmmmmm napimm :52::52:

walla ben haftasonu bakıcam kızlar, eğer bursada bulamazsam o kafamdaki şeyi internetten sipariş vereceğim :52:

herkeslerrde burdaymışşşş sobeee :103:

ayy ben kurbanımı döfcem hee alam ya rebbim yaa :29: :4: :9: niye olduğunu hatırlatın sonra sölicemm :9::9:
bu arada bende bakınıyorum hafta sonu çıkıcimmm alışverişe bitanecik kurbanım içinn :16::16:

niyeeeee :52::52::52::52:
hadi hatırlattım işte anlaaattt merak ettim :9:

yavrular ben önce mini bir araştırma içerisine girdim pek sevgili kurbancımla ilgili, elde ettiğim doneleri bir text dosyasına kaydedip alabileceğim alternatifleri birkaç madde olarak sıraladım ama araştırmalarım bitmediiiiiiiiii hala iz peşindeyim :9::9::9:
ben kendim de bişeyler yapacağım yanına :16::16:
hatta malzemeler şuan yanı başımda ama ne yapıciiiiiiimmm, ona da karar veremiyoruuum :26:
ay aklımda sedoşunki gibi 5.958.359.794.346.127 tane şey var yaaaaaa :27::27::27:

bu aradaa kargoya nezaman vereceğimizle ilgili de kuşum bizi sevabına bi bilgilendiriversen kuzuuuumm :16:

şuan kurbanımıı düşünorumm:106:oda beni düşünüomudur acepp:51:gerçi o beni nie düşündün belki kurbanı olduğum beni düşünüodur:9:ben ne alıcamı bilemiom ya biliomda seçemiom benim bildiklerime kalırsaa kocaaa bii sandığa doldurmam lasımmm:9::9::9::9:her şei alasımın olduğu günlerdeyim hade hayırlısıı:10:

kargo tarihi belirlense diorum bende artıkın.valla 20 güne anca gelir gider ben uzaklardayım:9:

Son düzenleme:
selam kızcelerimm

çoğumuzz hediyelerimizi ayarlayamadık henüz,bu hafta içi hızlandıralım hediye işini

kargolar da en geç 20 aralıkta gönderilsin ne dersiniz?

selam kızcelerimm

çoğumuzz hediyelerimizi ayarlayamadık henüz,bu hafta içi hızlandıralım hediye işini

olar kuşuuumm
ama şöyle yapak mı?
kargoya verilmesi için 2 gün belirleyelim, atıyorum 19-20 aralık günlerinde verelim kargoya mesela, ne daha önce ne daha sonra, ki hepimizin hemen hemen aynı günlerde eline geçsin hediyelerimiz :52:

kıslaarr azcık daha geç yollasak olma mı :((( ben sadece 1 tane şey aldım diğer aklımdakileri alamadım hafta sonu da temizlik yaptım almaya çıkamadım hafta için de çalıştığım için ben gidemiyoreeeee :(((

niyeeeee :52::52::52::52:
hadi hatırlattım işte anlaaattt merak ettim :9:

yavrular ben önce mini bir araştırma içerisine girdim pek sevgili kurbancımla ilgili, elde ettiğim doneleri bir text dosyasına kaydedip alabileceğim alternatifleri birkaç madde olarak sıraladım ama araştırmalarım bitmediiiiiiiiii hala iz peşindeyim :9::9::9:
ben kendim de bişeyler yapacağım yanına :16::16:
hatta malzemeler şuan yanı başımda ama ne yapıciiiiiiimmm, ona da karar veremiyoruuum :26:
ay aklımda sedoşunki gibi 5.958.359.794.346.127 tane şey var yaaaaaa :27::27::27:

bu aradaa kargoya nezaman vereceğimizle ilgili de kuşum bizi sevabına bi bilgilendiriversen kuzuuuumm :16:

canım şimdik sölüyemiyom kurbanımın kimolduğu anlaşılır kuşum döver beni sonram :9::9:
ayrıca ben hala kararr veremedim yaaaaa :5:

selam kızcelerimm

ayy şimdi panik yaptımm karar vermem lazım bi an önceeee :26::26:

canım şimdik sölüyemiyom kurbanımın kimolduğu anlaşılır kuşum döver beni sonram :9::9:
ayrıca ben hala kararr veremedim yaaaaa :5:

ayy şimdi panik yaptımm karar vermem lazım bi an önceeee :26::26:
heee tamam anlaşılırsa süleme tabii :1:

ben de henüz almadım ama halledicem bir iki güne inş.. :10::10:

kızçeler bende aynı dertten muzdaribim. hediyemi alamadım dahası ben çok zor beğenirim ve karşımdaki beğenirmi diye diye beynimi yer dururum:37: tabiki gönüller hoş
olsun da hediye gönderim tarihi şöyle 21-22 aralık olsa olur mu acaba:26: bu arada bana hediye alacak olan arkadaşım rica mı da unutmazsan sevindirik olurum :23::23::23::23::23::23::1::1::1::1:

Back