2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

sağolll gözdemmm :54:

ayy beğenmek ne kelimmm bayıldım kuzummm yaaa :16: annem de çok beğendi, kızcağız ne kadar uğraşmış bak dio :16:
Ellerin kolların dert görmesin kuşum, ama göndern kişinin kim olduğunu merak ettim, kafam çok karıştı başka bi isim görünce :60::60:

ay kuzu sorma yaaaaa

dışarı çıkamadım o günn

kardeşime verdim kutuyu kargoya ver diyee

biizm br tanıdığın da şirket hesabı var sürekli ordan gönderim yapar kardeşimm

bu kargoyu da öyle sanmışlar,kardeşim de belirtmeyi unutmuş:60:

çok sonra farkettik :1:

ay kuzu sorma yaaaaa

dışarı çıkamadım o günn

kardeşime verdim kutuyu kargoya ver diyee

biizm br tanıdığın da şirket hesabı var sürekli ordan gönderim yapar kardeşimm

bu kargoyu da öyle sanmışlar,kardeşim de belirtmeyi unutmuş:60:

çok sonra farkettik :1:
ahahah :60:
benim aklıma bin türlü şey geldi hee, 2 isim vardı orda, biri eski bir tanıdığın ismiydi, diorum Allah Allah acaba o mu :60:
neyse ki eve gelince anladım sen olduğunu :1:

gece_kusu tanıtması:1:

öhömmmm:1:öhhööömmm:1:
çok heyecanlandım şu an hee:1:
Başlıyorummm:37:

25 yaşında körpecikk ama işsiz bir öğretmenim:1:
Boyum 1.60 (başka yok:60:) kilom 52
genelde m beden giyerim ama bildiğin armut bedenli oldğumdan altım üstümden geniştir:1:
Klasik de giyinirim spor da...
Bir kadını kadın yapan her şeyi severim:69:makyaj malzemesinde renk ayırt etmem,çamurdan olsa da kabulümdür:1: Takı takarım,oje sürerim,her şeyi yaparım:1:
Turuncu hariç her rengi giyerim,ama favorilerim mor,kırmızı ve siyahtır:69:süslü püslü her şeye ayrıca bayılırım:69:
Leoparlı olan her şeye bayılırım ölürüm biterim:1::69: Aah leoparr......
Kitap okumayı çok severim özellikle elif şafak hayranıyım...
çeyiz hastasıyım:60:
Tam bir iç çamaşırı ve gecelik hayranıyımm:27:peluşları severim,en sevdiğim hayvan maymunn:42:

Benden bu kadar canlarım,fazla takılmayın ıncık cıncık her eyi severim,özellikle sevdiğim,değer verdiğim birindense baş köşeme koyarım:69:sadece sevginle paketle ve her şey içinden gelerek ve seni zorlamadan olsun:26:

ay çok pis heyecan oldum ben de şimdiii, ay ne desem bilemedim ki.. :17::17:

Neyse şimdilik bismillah deyip, hayırlı olsun diyeyim

diğer detayları az sonra yazarımm

:32::21::52::62::64::66::81::92::118::118::118::118::119::119::119:

ayyyy bayılazaaaaummmm:27:
Kendimden çok kime ne alcamı merak ettiğimi belirterekten kendimi tanıtmaya başlıyııımmmm:39:
Ben 1.58 boyunda türklerin ideal yabancıların cüce diye tabir ettiği türden biriyim kilom 45 yaşım 22:51:
:9::9:

hımmm öhööö öhöööö sedosh da tanıtıyor kendicini beaa :52:

27 yaşında:emir_bebek::emir_bebek:,kadrosuz biyoloji öğretmeni:52::52: Ve bildiğiniz üzere nişanlıyım kızlaar:

çeyiz ve internet delisiyim (yaz tatilinden beri) :9:

En sevdiğim renkler siyah,mor,beyaz ve pudra pembe...

Başak burcuyum,belki de bu nedenle birşey alırken görünüşünden çok fonksiyonelliğine bakıyorum...işlevi daha önemli yani:9::9:

Kitap okumayı çok fazla sevmem,kpss kitaplarım yetiyor da artıyor...:9::9:

Eski bir rockçıyım :47: Heyaa... Ama artık başım kaldırmıyor pek,daha çok soft rock dinliyorum,rock temalı şeyleri severim bunun dışında tsm ve türkçe popta seviyorum...:52:

Değişik kırtasiye ürünlerine her daim bayılmışımdır,renkli kalemler,cici defterler,rengarenk kağıtlar vs.:27:

şirin objeler çok hoşuma gider

Tombiş bi hatunum bedenim xl ve üstü allah ne verdiyse:30::9:

Bebişlere bayılırım ve bebişlere ait herşeye:49::emir_bebek:

Aklıma gelenler bunlar kızlar,zaten ne zamandır muhabbetimiz var az çok tanımışsınızdır beni...hepinizi çok seviyorum ve sizden gelecek tek bir iğne bile benim için değerlidir! :16::54:

ayyyyyy bayılaaacağımmmm hayırr hayırrrr yapamayacağımmmmmm
Korkuyorum,heycanlıyım,terliyorum:9::9:kendimi gece kuşunun parmaklarına bırakmak istiyorum bu konudada9::9::9:

pek bi helecanlandım bennnn :37::37::37::37::37::37::37::37:
Anammmmm ne dicemi bilemedimmm vazgeçtim :52::52::52:
Yarın gelcem :10::10::10::10::10::10::10::10:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ayy yokk bende yapamicim galiba cok heyecan bastı soğuk soğuk terler döküyorum :126::126: Zati diziye çok ağladım çok pis duygular içindeyim :43: :9:
öhöö öhöö cıkkk olmuyo olmuyoooooo yapamicimm galiba :60: :60: :60: :52::52::52:

benim canlarım;
rosaa diye tanıdığınıs,sevincine,ayrılıklarına,hastalıklarına,çeyiz hazırlıklarına ve daha bir sürü hallerini tanıdığınıs ve daha bir çok huyuna suyuna inşallah şahit olacağınıs yoll arkadaşınız, 1.68 boyunda, 54 kilo, üst bedeni m olan alt bedeni 36-38 arası değişen,oje sürmeyi çookk sevenn, masasının üstü ojeden gözükmeyen,en sevdiği renk fuşyaa,saks mavisi,mor,mercan,pembenin tüm tonları olan,peluşları,satenleri,küpürleri gördüğünde dokunmadan geçmeyen,iç giyimee en az dış giyim kadar önem veren,salaş pijamalarıyla keyif yapmayı hiç bişeye deişmeyen,şekersiz kokuları seven ama tek sabit kokusu olan o yüsden o konuya hiç girmeyen:9:saatten başka takı takmayı çok sevmeyen bazende ne varsa takan:27:hediye diye alınan,kendisi için harcanan her zahmete şükran duyan,ve en değerli köşesinde yer veren bir hatunumm...
Benden bir kaç kare size fikir olur...hemide bir gün yolda görürseniz boynuma atlayın bana sarılınnnn:70:

Eki Görüntüle 301713 Eki Görüntüle 301714 Eki Görüntüle 301715 Eki Görüntüle 301734

mirabaaaaaaaaaaaaaa hatunlarım :1:
Topiğimiz hayırlı bol hedıyeli olsun inş:60: :60: :60:
53 kiloyum,s beden gıyınıyorum. çeyiz ve kozmetikle aram iyidir :1:
Süslüdürüm

Hepiciğinizi sevıyorum :1:

günaydın kızlar...

Bende kendimi tanıtmadan önce kahvaltı edeyimde kafam çalıssın...

Birde ayakkabı numarasından bahsedilmemiş kızlar onlarıda ilave ediverin gari..başka aklma gelirse söylerim:16::16::16:

bende burdan ingilteredeki halamın oğlu olan ali abime çok sevgilerimi ve selamlarımı gönderiyorummm. :1:

Hakikaten insan heyecan stres yapıyor kendine bir kasıldım bir gerildim pc başındaa insan kenidini nasıl anlatırki

neyse öhöööö öhööö başlıyorum

89 doğumluyum. Doğma büyüme istanbulluyum..
Kazak ve penye üretimi yapan bir firmada planlama yapıyorum.
Mart doğumluyum ve burcum balık.. Tipik balığımdır hiç şaşmam..
Boyumu tam bilmiyorum ama 1.57 sanırım.. Kilom 54..
36 numara ayaklarım var abiyede 35 giyerimm böyle minik bir hatunum :)
sütyen en küçük beden maleseff ( yazık benim kocişe o konuda)
genelde 36 beden ve m beden olur üstüme
leopar deseni pempe,mor,siyah beyaz renklerini severim..
Teknolojiyle aram iyidir..
En önemlisi ufak şeylerle mutlu olmayı bilirim ve hediye almaktan da vermekten de çok hoşlanırım..
Manevi değerler herşeyin üstündedir benim içim..lise dönemimden kalan atmaya kıyamadığım sayısız eşyam vardır hala saklarımm onları..
Türbanlıyım oje süremiyorum makyajla aram yoktur düğünden düğüne ancak
bende sizler gibi iç çamaşırı severim ıncıklı pıncıklı şeyleri severimm..
Sayısını bilmediğim kadar mumum var kolleksiyon oluşacak sanırım..
Takı olarak sadece altın kullanabiliyorum diğerleri alerji yapıyor yapmasa da bile seviyorum ama takamıyorum hiç ..
4-5 tane rahat parfümüm vardır hiç birini kullanmam..

Bu kadar aklıma geldi

merhaba 2012 gelincilikleri
dostluğumuzu pekiştirmek için bu topiği açmak iyi fikir eee tabi tecrübeli olanlar sağolsunlar.
Gecekuşu tebrik ederim ve teşekkür ederim.
Gelelim kendimi anlatmaya
efenim 25.12.1980 doğumluyum. 1981 yılına 5 güncük var o yüzden 32 gibi algılansa da 31 yaşındayım. Ruhum ve bedenim hala
genç. 20 yaşında gibi taptaze bir çıtırım:3::nazar:tipik bir oğlak burcuyum. Nişanlıyım. Sevdiğimden uzaktayım. (çok özledim :16:)
2012 yılının eylül 9.nda dünya evine girmek istiyoruz. 170 boyundayım. Sabahları aç karnına 55kg öğlenleyin 55,5 kg akşamları da 56 kg
oluyorum:23::23: Her pazartesi sıkı bir diyete giriyorum:27::27: Ama yemeden de geri durmuyorum nasıl diyetse :52::52::52: çikolata
ve sütlü tatlıları çok severim. Dans etmeyi de severim kapı gıcırtısına oynayan bir tipim.salon danslarını çok severim ama benim koçiş ambargo koydu
artık sadece ona dans edicimmmm :17::17: Yürümeyi yüzmeyi adrenalin dolu her sporu çok severim. Heyecan benim olmazlarımdan. Takı takmayı takıştırmayı da
çok severim. Ama küpesiz dışarı çıkmam abi. :8: Ayakkabı, çanta ve her renk her çeşit her desen çorap tutkum vardır. Giyinmeyi severim. Ve uyumlu olmam gerekir.
Iç çamaşırı da oldum olası severim. Bana kırmızı don alacak arkadaşım lütfen string alırmısın:54: Anlayacağınız azıcık kokoşumdur. Makyaj yapmayı da çok severim.
Bazen kuaförden çıkmış gibi olurum bazen hayalet gibi:31: O günkü ruh halime göre değişir. Ama allık ruj ve göz kalemi her zaman kullanırım. Disiplinli, sözüne sadık biriyim.
Hee burcumun özelliği olan inatçılığım ise dillere destandır:37: Ama sadece sevdiklerime yaparım. Dik kafalıyımdır ayrıca:53: Sigarayı bırakalı da 4,5 ay oldu. Ama hala yürürken
tıslıyorum :37: çok üşürüm. Atkı şapka ve eldiven de kış aylarında çok kullanırım. Siyah, mor, yeşil, kahverengi, toz pembe, mercan, kırmızı ve beyaz renklerini de severim.
Bir şirketin muhasebesini tutuyorum bağımlı mali müşaviriyim. Ayrıca ithalat ihracat ve satış ile ilgileniyorum. Müşterilerimin boğazına yapışıp ödeme diyorum:36:
Parfüm spor ayakkabı ve makyaj malzemelerinde ise marka tercih ederim. üst beden s bazen m. Alt tarafımda kalıbına göre 36-38 beden oluyor. Kotlarda da 29 sanırım son zamanlarda
ne olduğunu bilmiyorum:51: Spor giyinirim ama klasik giyindiğim zamanları bilirim:50: Kemal sunal hayranıyım. Yeşilçama da bayılırım. Sevdiğimle de korku filmi izlerim daha sıcak daha yakın oluyor
çünkü:54: Ayakkabı numaramda 39. çeyiz işleri şu sıralar önceliğim.
Bana kim ne alacaksa şimdiden teşekkür ederim. Iyi ki kadınlar kulübüne üye oldum ve sizleri tanıdım. Gönlünüzden kopacak her şey kabülümdür.:16:
Sizleri seviyorum:nazar:
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Back