2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

okurken birçok kişide kendi özelliklerimi gördüm birbirine benzeyen tipler birarada :1: ,, ben bu arada yengeç burcuyum tüm özelliklerini taşırım,,,, bunu da ekliyiimm.

Kızlar harikasınız:nazar: anlatmayan kalmadı sanırım:34: eee artık çekilişi bekleyeduralım nerde ki gece kuşu acaba:37:

Bir adet gece kuşu gördüm sanki:26:
Gördümmm gördümmm evet gece kuşunu gördüm aşağıdaaaa:52:

şu an çekiliş numaralarını yazdımm az sonraa çekilimiz yapıacak da buraya bir göz atayım dedimmm

kuzular kargo tabiki gönderene ait olur hediye gönderiyoruz sonuçta

Ayrıcana evet limit varr 1 milyar olsun en az :1:

Ama bana hediye göndercek arkidişi nakit göndersin üstünü tamamlayıp lazere gitcem:60:

Kasmayın kendinizi ayoll:1:

Gönlünden geçen ne olursa hediye olur

ay durun bii herkes yazmış ben yazmasam bi yerim eksik kalır:1:

ben de yengeç burcuyum

ayaklarım 36 :1:

Sütyen bedenim 80 :1::1::1: oyalamayın işim var:1:

şu an çekiliş numaralarını yazdımm az sonraa çekilimiz yapıacak da buraya bir göz atayım dedimmm

Ama bana hediye göndercek arkidişi nakit göndersin üstünü tamamlayıp lazere gitcem:60:

süper fikir vallah kızz hepicimiz öle yapalım komple bütün kızlar toplanıp gidek kampanya yaparlar belkim bide diriz yazın gelin olcaz biz ışın yapın lazer yapın bize :52: :37:

kıss nerde buluşuyonus neler oluyo kime gidiyonuz kimden geliyonuz şişttt :27: :1: pilim bitti zati :2:

tatlım elifim

lilapause ve hayatım nickli arkadaş kurban bayramında bize oturmya gelmişlerdi. yaklaşık 5 saat hiç susmadan konuştuk çok güzel bir gündü sıra lilapause bir gün ona da gideceğiz inş.

bu arada kendini tanıtmayan bir lila kaldı o da gelir akşama

offff gittim yanlıs yere yazdımm:43::43::43::43:
:60::60::60::60::

Şimdiye kadar size katılmadığıma çok üzüldüm şimdi :43:
İyi eğlenceler gelinciklerr :5:
canım ben senin nick ini bazen bizim topikte aşağıda görüyodum ama keşke dalsaydın araya yaa
sanırım pinkcim ve lilam la muhabbetiniz var, seninle de topikte yakından tanışalım şeker :112:

ayyy ne güselllll tanışmışşş herkesss beee:nazar::nazar: soluuksuzzz okudum vallaa:16: çok merak ediorummm kimee alacağımııııı her okuduğum hatunumaa bişiler alasım geldi vallaa:9::9::9:
aynen rosam yaaa, her okuduğum hatuna her satırda bişeyler alasım geldi...
bir de face ten kızlara demiştim, yürüyüşe çıkıyorum diye, girdiğim züccaciyelerden mağazalardan loyadan ordan burdan bir sürü şey çarptı gözüme, hepsinin önünde durdum, onu alır bunun içine koyar, yanına da şunu koyarım, bunu da alırım, onu yaparım diye ooooo :9::9::9:

eheheh heyecannn doruktaaaa:52:
nerimmm keşke direkt banka hesap numaranı verseydin be kuşum :60:
Hadi bismillah de başla bakalım...
Ama kardeşin çeksin, sana kim alcak görme yani :1:

hehe :1::1: kolay gelsinnn,,,çekilişşş start verdi yaniii yuppiiii :32::32:
olleyyyyy:32::32::32:
heyecan dorukta dımdım dımdım dımdım:52:

tatlım elifim

lilapause ve hayatım nickli arkadaş kurban bayramında bize oturmya gelmişlerdi. yaklaşık 5 saat hiç susmadan konuştuk çok güzel bir gündü sıra lilapause bir gün ona da gideceğiz inş.

bu arada kendini tanıtmayan bir lila kaldı o da gelir akşama

wuu süpermişş ne güzelll :16:

Kızlarrr çekiliş listemiz hazıırrrrrr:72::72:

bazılarınıza faceden bazılarınıza buradan haber vericem, adres bilgilerini daha sonra atayım değilse uzun sürer mesajlar,siz de çatlarsıız o zamana :1:

evet canım gizli olsun ki, yoksa hepimiz dökülürüz, puzzle ın parçalrını birleştirir anlarız, sürprüzü kalmaz sonra :114:
ewet gasom gizli kalsınnn gizliiii:1:

bazılarınıza faceden bazılarınıza buradan haber vericem, adres bilgilerini daha sonra atayım değilse uzun sürer mesajlar,siz de çatlarsıız o zamana :1:
ayy ewettt ölürüz kalırız sen kişileri yaz önce kuşummm:52:

eheheh heyecannn doruktaaaa:52:
nerimmm keşke direkt banka hesap numaranı verseydin be kuşum :60:
Hadi bismillah de başla bakalım...
Ama kardeşin çeksin, sana kim alcak görme yani :1:

olleyyyyy:32::32::32:
heyecan dorukta dımdım dımdım dımdım:52:

dımdım dımdım :D :D

heyecandan tuvaletim geldi :1::1::1::1::1::1:

yavrum beniim, valla ellerine sağlık, aldım mesajı ve seviyorum seni :16:

Back