ay durun bii herkes yazmış ben yazmasam bi yerim eksik kalır
ben de yengeç burcuyum
ayaklarım 36
Sütyen bedenim 80oyalamayın işim var
şu an çekiliş numaralarını yazdımm az sonraa çekilimiz yapıacak da buraya bir göz atayım dedimmm
kuzular kargo tabiki gönderene ait olur hediye gönderiyoruz sonuçta
Ayrıcana evet limit varr 1 milyar olsun en az
Ama bana hediye göndercek arkidişi nakit göndersin üstünü tamamlayıp lazere gitcem
Kasmayın kendinizi ayoll
Gönlünden geçen ne olursa hediye olur
kıss nerde buluşuyonus neler oluyo kime gidiyonuz kimden geliyonuz şiştttpilim bitti zati :2:
offff gittim yanlıs yere yazdımm
canım ben senin nick ini bazen bizim topikte aşağıda görüyodum ama keşke dalsaydın araya yaaŞimdiye kadar size katılmadığıma çok üzüldüm şimdi
İyi eğlenceler gelinciklerr
aynen rosam yaaa, her okuduğum hatuna her satırda bişeyler alasım geldi...ayyy ne güselllll tanışmışşş herkesss beeesoluuksuzzz okudum vallaa çok merak ediorummm kimee alacağımııııı her okuduğum hatunumaa bişiler alasım geldi vallaa
eheheh heyecannn doruktaaaaşu an çekiliş numaralarını yazdımm az sonraa çekilimiz yapıacak da buraya bir göz atayım dedimmm
Ama bana hediye göndercek arkidişi nakit göndersin üstünü tamamlayıp lazere gitcem
Kasmayın kendinizi ayoll
olleyyyyyhehekolay gelsinnn,,,çekilişşş start verdi yaniii yuppiiii
şu an çok heyecanlı bir şekilde bekliyorum
bir de kimin kime hediye alacağı gizli mi tutulacak ?
şu an çekiliş numaralarını yazdımm az sonraa çekilimiz yapıacak da buraya bir göz atayım dedimmm
Kasmayın kendinizi ayoll
tatlım elifim
lilapause ve hayatım nickli arkadaş kurban bayramında bize oturmya gelmişlerdi. yaklaşık 5 saat hiç susmadan konuştuk çok güzel bir gündü sıra lilapause bir gün ona da gideceğiz inş.
bu arada kendini tanıtmayan bir lila kaldı o da gelir akşama
ewet gasom gizli kalsınnn gizliiiievet canım gizli olsun ki, yoksa hepimiz dökülürüz, puzzle ın parçalrını birleştirir anlarız, sürprüzü kalmaz sonra :114:
ayy ewettt ölürüz kalırız sen kişileri yaz önce kuşummmKızlarrr çekiliş listemiz hazıırrrrrr
bazılarınıza faceden bazılarınıza buradan haber vericem, adres bilgilerini daha sonra atayım değilse uzun sürer mesajlar,siz de çatlarsıız o zamana
eheheh heyecannn doruktaaaa
nerimmm keşke direkt banka hesap numaranı verseydin be kuşum
Hadi bismillah de başla bakalım...
Ama kardeşin çeksin, sana kim alcak görme yani
olleyyyyy
heyecan dorukta dımdım dımdım dımdım
Kızlarrr çekiliş listemiz hazıırrrrrr
bazılarınıza faceden bazılarınıza buradan haber vericem, adres bilgilerini daha sonra atayım değilse uzun sürer mesajlar,siz de çatlarsıız o zamana
yavrum beniim, valla ellerine sağlık, aldım mesajı ve seviyorum seniKızlarrr çekiliş listemiz hazıırrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?