2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

Benim hediyem geldi yavruşuma çok teşekkr ediyorum detayları yarın konuşurum kensisiylee.

Bu arada kızlarr foto çekmeyi sakın ha sakın unutmuyoruz.

Ptesi ya da Salı günü herkes hediyesini alınca fotoları koyarız tabi almayan kalmadıysa bu günü önceye çekeriz

aldımmmm benndeeeeeeee

Son düzenleme:

ben çektim bacımm :78::82:

ay ben gülsengomu unutmuşum nasıl öyle bi hata yaptım allahım..vurun beni

günaydın canlarım..

Ayyy canlarımmm, dün işten çıkınca kargoya nasıl gittim bilemiyorum hee... Paketi aldım ve hemen açmaya başladım daha orada, adam da deli mi bu die bana bakıodur
sonra kargo poşetini yırttıktan sonra foto çekeceğimiz aklıma geldi ve koşa koşa eve geldim, ama yol boyunca kendi kendime konuştum çünkü eve gelene kadar ve paketi açana kadar bana kimin yolladığını anlayamadım
Açıp da mektubu okuyunca hem güldüm hem ağladım, sonra canım kardeşime kontörüm olmadığı için sadece mesaj atabildim...
Çok seviyorum seni canım kardeşim benim, uğraşıp didinmişsin benim için, hediyen benim için çokkk değerli
Ve beni gerçekten çok iyi tanıyormuşsun, bunu demeden edemeyeceğim

Bu arada ben hepinizi çok seviyorum, bunu da biliosunuz di mi? Nyu ve ben artık "kaç kardeşsin?" die sorduklarında tek demeyeceğiz...
"Biz çok kardeşli kalabalık bir aileyiz" diyeceğiz...
Çok seviyorum hepinizi canım kardeşlerim..

yaaaa kızımmm çok duygulandım mesajını okurkenn,,,gözlerim doldu tüylerim tiken tiken olduu :) ben de hepinizi çooookkkk seviyorum,,,,keşke bir imkan olsa da biraraya gelebilsek hepimiz...

yewrular kızçeler,,dIM Dım dIM Dım ,,,,,,,, soonnnn dakikalarrrrrrrrrrrrr ,,hediyemmm vardı varcakk,,her an kapı yada telefonnn çalınabilirrrrrrrrrrrrrr

yaaaa kızımmm çok duygulandım mesajını okurkenn,,,gözlerim doldu tüylerim tiken tiken olduu :) ben de hepinizi çooookkkk seviyorum,,,,keşke bir imkan olsa da biraraya gelebilsek hepimiz...
oyy kuzummmm kaeşke keşke hepimiz toplaşabilseydik, çok güzel olurdu, gülmekten yerlere yatardık heralde

Araya girdigim icin cok cok özür dileyerek -->

Cekilis yapildigini duydum ama hangi konuda nerede hic bi fikrim yoktu.
Bugün 'yeni mesajlar'a bakarken '2012 gelinleri...' diye okuyunca 'aaa demek burdaymislar' dedim ve hepsini olmasada bir cok sayfasini okudum
Özellikle su yorumdan sonra gercekten bu cekilese katilamadigim icin üzüldügümü belirtmek isterim.:26:

Kalabalik bir ailem olmasina ragmen bu konuda ki kizlar kadar kimsenin basini sisirmedim.
Gerek ceyiz konusunda gerek ileriye yönelik korkularim konusunda gerekse abuk subuk konusmalarim konusunda
Bu vesile ile beni dinleyen beni ciddiye alan herkese cok cok tesekkür ederim. Allah razi olsun.

TRde olmadigim icin katilamadim cekilise.
Yanlista anlasilmasin 'hediye alamayacagim' diye degil,
sizler arkadasliktan öte dostluga dogru adim atarken ben ancak pesinizden kosuyor olacagim icin üzülüyorum.

Eger kabul ederseniz bir önerim olacak.
Bir cogumuz yaz aylarinda evleniyoruz.
Evlendikten sonra da yine yeniden bir cekilis yapilmasini,
bu sefer de yeni yil niyetine degil de 'yeni yuva' niyetine bir cekilis yapilmasini isterim ve öneririm.

Bilmem siz ne dersiniz?

InsaAllah o günleri görmek nasip olur.
InsaAllah sizin simdi ki kurdugunuz dostlugun bir parcasida ben olurum o zamana kadar.

hediyemii aldımm canımm kardeşimeee çokk teşekkür ediyorummmmmm iyiki varsınızzzz çokkk seviyorumm sizleriii

kargom geldi ve sanırım erdim tahmin ettiğim kardeşimden gelmiş ,çok mutluyum!
ayyyy canım yaaaa....çok seviyorum kız seni kurbanı olduğum.... ve sizleri de çok seviyorum kardeşlerim beniiim... mektubum hediyem donum ve cabası hepsi harika güselim,zevkini konuşturmuşsun yine.... mujaaaaks ♥ ♥ ♥
hepsi için çooooooooook çooooooooooooooooook teşekkür ederim,beğendim bayıldım sonra ayıldım yine bayıldım bu arada hediye seçimi için hafiye gibi çalışmanda takdire şayan kuzucummm

Kuzularımmmmm herkes güle güle kullansın büyük ihtimal hediye gelmeyen birkaç arkadaşımız yarın alır kargosunu sabırızlıkla bekliyorummmm

Ben hediye yorumlarımı sonra yapicimmm

Bu arada yolcu canım olur tabi bence ama şöyle bir durum var hepimizin evinde internet olmayabilirr

Kargoyu sabahın köründe fırçaLamamdan doLayııı hediyemiii getirdiLer çok şükür bugunn

Canımmm kardeşimmmm ne güzeL şeyLer aLmışşşşş çok beğendimm yaaa renk tarz tam benLikk bayıLdımmm..Çoooook tşk ederimm..

Hepiniziiiiiiiiii seviyoruuuuuuuuuuuuummmmmmm

bunu ilk konuşutuğunuzda da duygulanmıştım, şimdi okuduğumda da duygulandım..
tabi ki tek kardeş değilsiniz artık..

Araya girdigim icin cok cok özür dileyerek -->
bakalım canım kısmet, inşallah olur

roziş ve gazoliş beklemede

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…