dayan yewru dayan veriyom kargoya bugündeeerrrrrrrrrrrrrmişimmmmmmmmmmm
hediyesini alan kurbanlar
nyu
bubabur
deryaw
lavanta
başka alan varmıydı kaçıımış olabirm
rosa
gaso
pınarkrdnz
blblt
lamelif
lilapause
akibetini bilmediğim arkadaşlarım
pink love
sedoş
çağla22
unuttuklarım olmuş olabilir öpüyorum onları
Benim hediyem geldi yavruşuma çok teşekkr ediyorum detayları yarın konuşurum kensisiylee.
Bu arada kızlarr foto çekmeyi sakın ha sakın unutmuyoruz.
Ptesi ya da Salı günü herkes hediyesini alınca fotoları koyarız tabi almayan kalmadıysa bu günü önceye çekeriz
ben de yeeermişim
Ayyy canlarımmm, dün işten çıkınca kargoya nasıl gittim bilemiyorum hee... Paketi aldım ve hemen açmaya başladım daha orada, adam da deli mi bu die bana bakıodur
sonra kargo poşetini yırttıktan sonra foto çekeceğimiz aklıma geldi ve koşa koşa eve geldim, ama yol boyunca kendi kendime konuştum çünkü eve gelene kadar ve paketi açana kadar bana kimin yolladığını anlayamadım
Açıp da mektubu okuyunca hem güldüm hem ağladım, sonra canım kardeşime kontörüm olmadığı için sadece mesaj atabildim...
Çok seviyorum seni canım kardeşim benim, uğraşıp didinmişsin benim için, hediyen benim için çokkk değerli
Ve beni gerçekten çok iyi tanıyormuşsun, bunu demeden edemeyeceğim
Bu arada ben hepinizi çok seviyorum, bunu da biliosunuz di mi? Nyu ve ben artık "kaç kardeşsin?" die sorduklarında tek demeyeceğiz...
"Biz çok kardeşli kalabalık bir aileyiz" diyeceğiz...
Çok seviyorum hepinizi canım kardeşlerim..
ay ben gülsengomu unutmuşum nasıl öyle bi hata yaptım allahım..vurun beni
günaydın canlarım..
yewrular kızçeler,,dIM Dım dIM Dım ,,,,,,,, soonnnn dakikalarrrrrrrrrrrrr ,,hediyemmm vardı varcakk,,her an kapı yada telefonnn çalınabilirrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE
dımm dımm dımm dımm heyecann devam edyorrrr
bu arada bu8rdan sevgili kurbancığıma sesleniyorum duyy benii duyyyycuma mesajı attıydımdıda altına lameliff yazmayı unutmuşummmm benimm oo bennn yavruşumm
oyy kuzummmmyaaaa kızımmmçok duygulandım mesajını okurkenn,,,gözlerim doldu tüylerim tiken tiken olduu :) ben de hepinizi çooookkkk seviyorum,,,,keşke bir imkan olsa da biraraya gelebilsek hepimiz...
Bu arada ben hepinizi çok seviyorum, bunu da biliosunuz di mi? Nyu ve ben artık "kaç kardeşsin?" die sorduklarında tek demeyeceğiz...
bunu ilk konuşutuğunuzda da duygulanmıştım, şimdi okuduğumda da duygulandım..Ayyy canlarımmm, dün işten çıkınca kargoya nasıl gittim bilemiyorum hee... Paketi aldım ve hemen açmaya başladım daha orada, adam da deli mi bu die bana bakıodur
sonra kargo poşetini yırttıktan sonra foto çekeceğimiz aklıma geldi ve koşa koşa eve geldim, ama yol boyunca kendi kendime konuştum çünkü eve gelene kadar ve paketi açana kadar bana kimin yolladığını anlayamadım
Açıp da mektubu okuyunca hem güldüm hem ağladım, sonra canım kardeşime kontörüm olmadığı için sadece mesaj atabildim...
Çok seviyorum seni canım kardeşim benim, uğraşıp didinmişsin benim için, hediyen benim için çokkk değerli
Ve beni gerçekten çok iyi tanıyormuşsun, bunu demeden edemeyeceğim
bakalım canım kısmet, inşallah olurAraya girdigim icin cok cok özür dileyerek-->
hediyesini almayan kaç kişi kaldı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?