canım kısmet tabi, olsa güzel olur ama ben katılabilir miyim bilemiyorum o zaman<neyse, hele bi düğünler olsun da, bakarız bakalımAraya girdigim icin cok cok özür dileyerek <Evlendikten sonra da yine yeniden bir cekilis yapilmasini,<BR>bu sefer de yeni yil niyetine degil de 'yeni yuva' niyetine bir cekilis yapilmasini isterim ve öneririm.<BR><BR>Bilmem siz ne dersiniz? <BR><BR>InsaAllah o günleri görmek nasip olur. InsaAllah sizin simdi ki kurdugunuz dostlugun bir parcasida ben olurum o zamana kadar
canım canımm canımmmmm<>bunu ilk konuşutuğunuzda da duygulanmıştım, şimdi okuduğumda da duygulandım..<BR>tabi ki tek kardeş değilsiniz artık..<>
Kuzularımmmmm herkes güle güle kullansın büyük ihtimal hediye gelmeyen birkaç arkadaşımız yarın alır kargosunu sabırızlıkla bekliyorummmm
Ben hediye yorumlarımı sonra yapicimmm
Bu arada yolcu canım olur tabi bence ama şöyle bir durum var hepimizin evinde internet olmayabilirr
kızlar kargosu gelmeyen kaldı mı en son rosam la gasomun gelmediydi
evet yavru ceylanım son durumda değişme yok hala aynı
yönetim istifa yönetim istifaa
kızlar heyecan yapmışsınız
ben heyecan yapamıyorum çünkü ne zaman ekleyebileceğimi bilmiyorum fotoları :26:
hediyeeelerimmmmmmmmm qeldiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonundaaaaaserebiliriiissss artıkkk cicilerimiiiiiizzzzzzzzzz
Kurbanııııı olduğummmmmmm seniiii Çooook Seviyorummm..............
rozişim ilk sen ser o zaman, en çok seninki merak ediliyor çünkü şuan, en geç gelen en ağır hediye diehediyeeelerimmmmmmmmm qeldiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonundaaaaaserebiliriiissss artıkkk cicilerimiiiiiizzzzzzzzzz
ah yavrum tabisi pek güzel yönettiiinn, bütün kurbanlar olaraktan kurban olalım sanaaaaaPek de güzel yönetmiştim halbukiiiii
hediyeeelerimmmmmmmmm qeldiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonundaaaaaserebiliriiissss artıkkk cicilerimiiiiiizzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?