2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

canım kısmet tabi, olsa güzel olur ama ben katılabilir miyim bilemiyorum o zaman<neyse, hele bi düğünler olsun da, bakarız bakalım
<>bunu ilk konuşutuğunuzda da duygulanmıştım, şimdi okuduğumda da duygulandım..<BR>tabi ki tek kardeş değilsiniz artık.. <>
canım canımm canımmmmm

Son düzenleme:

evt kuzum biz büyük ihtimalle seneye yılbaşında laptop alcaz net o zaman olur diye düşünüyorum katılabilirmiyim bilmiyorum ama çook isterimmmmmmmmm

kızlar hediye yılbaşı diye demişken bonny kartın bi yarışması var birine o sayfadan e-kart yollarsanız çekiliş hakkınız oluyo kazanırsanız ipad2 veriyorlar.bonnykart.com dan bir bakin isterseniz

bu arada izmir li kızlarr karabağlar optimum un elektronik reyonu açılmış bugün saat 6 da ,acayip indirimler varmış ben broşürü gördüm süper indirimleri,televizyon falan çok uygun fiyatlı isterseniz bir bakın derimm

Son düzenleme:
günaydın kızlar..

inşallah bugün gaso ve rosanın hediyeleri gelir ben bilem heyecanladım ya foto ekleriz..

geldi yavrular benim kargo, nihayet vuslata erdik, kavuştuk paketimle, mesai bitimine 5dk kala zor da olsa alabildim kargomu

rosacığımın da inşallah yarın gelir de, yarın akşama ekleriz resimleri

Hediyeleri eklemeyeeeeeeee saatler kala dın dın dın dın dın dın
Heyecaaaaaaaaaaaan dorukta 2012'nin güzel gelinleriiiiiiiiiiiiiiii saatler sonra hedıyelerı sericekkkkkkk

kızlar heyecan yapmışsınız
ben heyecan yapamıyorum çünkü ne zaman ekleyebileceğimi bilmiyorum fotoları :26:

hediyeeelerimmmmmmmmm qeldiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonundaaaaa serebiliriiissss artıkkk cicilerimiiiiiizzzzzzzzzz

Kurbanııııı olduğummmmmmm seniiii Çooook Seviyorummm..............

hediyeeelerimmmmmmmmm qeldiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonundaaaaa serebiliriiissss artıkkk cicilerimiiiiiizzzzzzzzzz

rozişim ilk sen ser o zaman, en çok seninki merak ediliyor çünkü şuan, en geç gelen en ağır hediye die

Pek de güzel yönetmiştim halbukiiiii
ah yavrum tabisi pek güzel yönettiiinn, bütün kurbanlar olaraktan kurban olalım sanaaaaa

:92::81::118::124::119::119::124::118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…