2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

Araya girdigim icin cok cok özür dileyerek <Evlendikten sonra da yine yeniden bir cekilis yapilmasini,<BR>bu sefer de yeni yil niyetine degil de 'yeni yuva' niyetine bir cekilis yapilmasini isterim ve öneririm.<BR><BR>Bilmem siz ne dersiniz? <BR><BR>InsaAllah o günleri görmek nasip olur. InsaAllah sizin simdi ki kurdugunuz dostlugun bir parcasida ben olurum o zamana kadar
canım kısmet tabi, olsa güzel olur ama ben katılabilir miyim bilemiyorum o zaman<neyse, hele bi düğünler olsun da, bakarız bakalım :34:
<>bunu ilk konuşutuğunuzda da duygulanmıştım, şimdi okuduğumda da duygulandım..<BR>tabi ki tek kardeş değilsiniz artık.. :16::16::16:<>
canım canımm canımmmmm :16::16::16::16:

Son düzenleme:
Kuzularımmmmm herkes güle güle kullansın büyük ihtimal hediye gelmeyen birkaç arkadaşımız yarın alır kargosunu sabırızlıkla bekliyorummmm

Ben hediye yorumlarımı sonra yapicimmm:60:

Bu arada yolcu canım olur tabi bence ama şöyle bir durum var hepimizin evinde internet olmayabilirr

evt kuzum biz büyük ihtimalle seneye yılbaşında laptop alcaz net o zaman olur diye düşünüyorum katılabilirmiyim bilmiyorum ama çook isterimmmmmmmmm :16: :16:

kızlar hediye yılbaşı diye demişken bonny kartın bi yarışması var birine o sayfadan e-kart yollarsanız çekiliş hakkınız oluyo kazanırsanız ipad2 veriyorlar.bonnykart.com dan bir bakin isterseniz

bu arada izmir li kızlarr karabağlar optimum un elektronik reyonu açılmış bugün saat 6 da ,acayip indirimler varmış ben broşürü gördüm süper indirimleri,televizyon falan çok uygun fiyatlı isterseniz bir bakın derimm

Son düzenleme:
günaydın kızlar..

inşallah bugün gaso ve rosanın hediyeleri gelir ben bilem heyecanladım ya foto ekleriz..:56:

geldi yavrular benim kargo, nihayet vuslata erdik, kavuştuk paketimle, mesai bitimine 5dk kala zor da olsa alabildim kargomu :47::47:

rosacığımın da inşallah yarın gelir de, yarın akşama ekleriz resimleri :12::12::12:

Hediyeleri eklemeyeeeeeeee saatler kala dın dın dın dın dın dın :52::52::52::52::52::52:
Heyecaaaaaaaaaaaan dorukta 2012'nin güzel gelinleriiiiiiiiiiiiiiii saatler sonra hedıyelerı sericekkkkkkk :32::32::32:

kızlar heyecan yapmışsınız :1::1:
ben heyecan yapamıyorum çünkü ne zaman ekleyebileceğimi bilmiyorum fotoları :26:

hediyeeelerimmmmmmmmm qeldiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonundaaaaa:62::62::62::62::62::62: serebiliriiissss artıkkk cicilerimiiiiiizzzzzzzzzz:21:

Kurbanııııı olduğummmmmmm seniiii Çooook Seviyorummm..............:71:

hediyeeelerimmmmmmmmm qeldiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonundaaaaa:62::62::62::62::62::62: serebiliriiissss artıkkk cicilerimiiiiiizzzzzzzzzz:21:

rozişim ilk sen ser o zaman, en çok seninki merak ediliyor çünkü şuan, en geç gelen en ağır hediye die :60::60:

Pek de güzel yönetmiştim halbukiiiii:60:
ah yavrum tabisi pek güzel yönettiiinn, bütün kurbanlar olaraktan kurban olalım sanaaaaa :16::16::16::16:

:32::8::24::52::66::21::64::62::46::92::81::118::124::119::32::62::64::119::124::118::118::118::118::118::118::118:

Back