acil don hee
ay bu neee
bununla yatağa girelim ki adamlar soğusun bizden
ama tatlıymış da yaa
kurbanın olaaamm
anam ben de herkese aynı şeyi söylüyorum
benim bitti sayılır hediye işi, hediyemi aldım, minik hediyecikleri de yanına ekledim çam sakızı çoban armağanı,
ama yine de gözüm doymuyo kuzum kurbanım için, bi iki parça daha bişey almak yapmak istiyorum, hatta ne alsam yetmicekmiş gibi geliyo yaa
ve hatta aldığım herşeyden 11 tane daha alasım geliyoo..
kurbanımınnn hediyelerini aldımmmmmmbi tek don eksik arkadaş hiçmi güzel don olmaz yaa,napcem bilmeyom
kızlar 10 parça 11 parça ne dionuz la siz:26:
yok kız benim 11 deyişim şundaaannn...kızlar 10 parça 11 parça ne dionuz la siz:26:
:26::26::26:yaa aynen canım yaa bende korktumm hee daha bi donu bulamadım bunlar on parça hedaye hazırlamışlar
walla kuşum coşmuşyok kız benim 11 deyişim şundaaannn...
şimdi çekilişimiz 13 kişi ya, beni çıkar kaldı 12 kişi, kurbanıma zaten alıyorum, geriye diğer 11 arkadaşım kalıyo..
ben işte aldığım her bir parça için diğer gacılarıma da alasım geliyo diyorum.. her şey sizin için yaniiii
ama tabi kuşum naptı onu bilmiyorum
ama hediye parçaları konusunda da anacım aldıkça alasım geliyo yaa, çok hoşuma gitti bu iş
Anaaa 3 tl mi, ben şimdi kazıklandım mı yanideryacımmm kurbanımınn kendini tanıtıığı yazıyı okudum not defterime notlar aldım alıişverişe çıktım,ay şunu da sevio ay bunu da derken prrçam arttıgönlümden çok çok güzel şeler geçiyor ama bütçeler malum önemli olan biribirimizde hatıra bırakailmek,yani ben çookk güzel bi tane şey almadım güzel şelerden ufak tefek paketcikler yaptım gerilme
Ay deryaa seni görünce aklıma süt şişesi geldi ,netten alan sendin değil mi kuzu? Ben burda 3 tl ye buldum aldım da
Sayın kurbanımmm sen çok uzaklarda yatağında uyurken ben hayıınnnn planlar peşindeyim yarın kargoya vercem
veeeee kargoya teslimmm edilmiştirrrr hadii bakalım tahminimcee yarınnn elinde olması gerekiyooo kurbancığımınnnnbana yüz puan herkse sıfır inş. geç gitmezzzz :26:
bravo bravoooooveeeee kargoya teslimmm edilmiştirrrr hadii bakalım tahminimcee yarınnn elinde olması gerekiyooo kurbancığımınnnnbana yüz puan herkse sıfır inş. geç gitmezzzz :26:
ohh ohhh ben de yarın sabah yollayacağımEveeeetttt bu akşam itibariyLe hediyecikLerim , donum ve de mektubummmm hazıırr paketLendiii herşeyyy yarın sabah kargoya veriLioooo =) HayırLı ugurLu oLsun
Yoksa ilk gönderen sen misin kuşum?ben de bugün gönderdim naberrr
ben de bugün gönderdim naberrr
bravo bravooooo
ilk gönderen sensin sanırsam
ohh ohhh ben de yarın sabah yollayacağım
Yoksa ilk gönderen sen misin kuşum?
Ya neroşum bişi sorcam, ben adres olarak kargo şubesini verdim ya, kargo gelince arıolar mı yoksa sms mi yolluolar, bilginiz var mı?
Maalesef ki en sevmediğim kargonun adresini vermişim, ama son pişmanlık fayda etmiyorderyawım numaranı verdiysen çağrı ihbarlı yada sms yoluyla bilgilendirme yapıyolar diye biliyorum bide hangi kargo olduğuda önemli :26:
Maalesef ki en sevmediğim kargonun adresini vermişim, ama son pişmanlık fayda etmiyor
Aminnnngecem kuşumla konuş hedayen yola çıkmadıysa başka adres ver olmamı..
Bu arada kızlarrr ben bişeyy unuttummmm :26: mektuba parfüm sıkmayıı
zaten güzel bi mektup olmadı okadarda uğraştım bi mektup yazmak iki üçgün sürermi
off yaa ben şimdik kafama takarım bunu ki nasıl unuttum
Kargomda öğlene doğru kurbanımın elinde olur herhal şu an takipteyimm ayy inşallahh kurbanım beğenerek aldığım hedayesini beğenirrr yarebbim dinimiz amin
2 koli miiii?bende kargoya teslim etmiş bulunmaktayım.kargo olayı pek içime sinmedi 2 koli yapmışlar,kardeşimle göndermiştim keşke kendim gitseydim.neyse inşallah bi sorun çıkmas.
Aminnnn
ama geç kalmış olabilirim adres değişikliği için
2 koli miiii?
roziş, naptın ne aldın o kadar :26:
aynen yavrum yaa, ben de kocaman bişey yerine küçük küçük tatlı tatlı bişeyler aldımderyacımmm kurbanımınn kendini tanıtıığı yazıyı okudum not defterime notlar aldım alıişverişe çıktım,ay şunu da sevio ay bunu da derken prrçam arttıgönlümden çok çok güzel şeler geçiyor ama bütçeler malum önemli olan biribirimizde hatıra bırakailmek,yani ben çookk güzel bi tane şey almadım güzel şelerden ufak tefek paketcikler yaptım gerilme
hangi kargonun adresni verdin sen kuzum süle bakem
ben artık yurtiçine fırça ata ata bi hal oldum ama böle iyi oldu arayınca saygıda kusur etmiyolar artıkk dedimm hee şölee hizaya gelin bakemm
aynen yavrum yaa, ben de kocaman bişey yerine küçük küçük tatlı tatlı bişeyler aldım
çok da eğlendim açıkçası hazırlarken
milletçe bu yurtiçi kargoyla olan derdimiz nedir bizim Allah ım, adamlar hala da iş hayatlarına devam edebiliyorlar bu kadar şikayete rağmen
ay bu arada benim de dalgınlıkla verdiğim şube isimlerinden biri de yurtiçiydi yaa poff, benden nefret ediyolar zaten
ben de bugün akşam üzeri kargoya vermiş bulunuyoruuummmm
şimdiii en başından başlıyoruumm
ben kurbanımın konuyla ilgili yazdığı bütüüüün mesajları bir notepad a yapıştırdım (çok bişe çıkmadı ama neyse)
altına da alabileceğim alternatifleri yazdım
bir ana hediye, birkaç da ufak tefek çam sakızı çoban armağanı bişeyler olsun istedim
yazdıklarımın bir kısmını buldum bir kısmını bulamadım ama çok severek aldım gördüklerimi de
inşallah kurbanım da mutlu olur paketi alıncaaa
hazırlarken fotolar çektiiimm, gönderirken foto çektiimm, gönderdikten sonra foto çektiimm
çektim de çektim, hediyeler herkese ulaşsın, onları da göstertcem size
ay acaba kime çıktım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?