2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

günaydınnnnnnnn baculaaaaaaa dün izinliydimm açık öğretim işlerimi hallettim ondan hiç yazamadım k.k ya :29: :1: bende bugün yollucam hedayemii :)))

günaydınnnnnnnn baculaaaaaaa dün izinliydimm açık öğretim işlerimi hallettim ondan hiç yazamadım k.k ya :29: :1: bende bugün yollucam hedayemii :)))

günaydınn canımmm evet dün yoktun hatta kimsecikler yok kızlardan nedense :5::5:
don peşinemi düştüler naptılar :1:

günaydınn canımmm evet dün yoktun hatta kimsecikler yok kızlardan nedense :5::5:
don peşinemi düştüler naptılar :1:

hehehehe heyycanlu bekleyiş devamm ediyoooooooo :1: :1: elifimm parfümü dert etme kızların çoğu nezle yada oldu olcak koku almıyordur belki :1:

hangi kargonun adresni verdin sen kuzum süle bakem :1::1:
ben artık yurtiçine fırça ata ata bi hal oldum ama böle iyi oldu arayınca saygıda kusur etmiyolar artıkk dedimm hee şölee hizaya gelin bakemm :52::52:
aynen aynen, benim de derdim yurtiçi kargoyla, bir değil iki değil, ben hep problem yaşıyorum bu adamlarla yaa.. artık şikayetlerim üzerine genel müdürlük beni aramaktan bıktı, ama şube çalışanları ciddiyetsizliklerinden bıkmadı:47:
Neyse benim hediyem yurtiçiyle gelecek ama ben hediyemi başka kargoyla gönderiyorum:1: An itibariyle koliyi hazırlayıp kapıya bıraktım, kargonun almaya gelmesini bekliyorum, vatana millete hayırlı olsun:32::32::32:

:26::26::53::9::9::9::9:

:9::9::9: milletçe bu yurtiçi kargoyla olan derdimiz nedir bizim Allah ım, adamlar hala da iş hayatlarına devam edebiliyorlar bu kadar şikayete rağmen :53::53:

ay bu arada benim de dalgınlıkla verdiğim şube isimlerinden biri de yurtiçiydi yaa poff, benden nefret ediyolar zaten :51::51:

ben de bugün akşam üzeri kargoya vermiş bulunuyoruuummmm :52::52::52:

şimdiii en başından başlıyoruumm
ben kurbanımın konuyla ilgili yazdığı bütüüüün mesajları bir notepad a yapıştırdım (çok bişe çıkmadı ama neyse :p)
altına da alabileceğim alternatifleri yazdım
bir ana hediye, birkaç da ufak tefek çam sakızı çoban armağanı bişeyler olsun istedim
yazdıklarımın bir kısmını buldum bir kısmını bulamadım ama çok severek aldım gördüklerimi de
inşallah kurbanım da mutlu olur paketi alıncaaa :17:
hazırlarken fotolar çektiiimm, gönderirken foto çektiimm, gönderdikten sonra foto çektiimm
çektim de çektim, hediyeler herkese ulaşsın, onları da göstertcem size :9:

ay acaba kime çıktım yaaaa :52::52:

benden de nefret ediolar gasom,ahahaha :60::60::60: ben de onlara bayılmıyorum zaten, duygularımız karşılıklı :60::60:
Ben de şimdi kapıya bıraktım kolimi, kargo gelip alacak vee muhtemelen yarın kurbancığımın elinde olur.. Kurbancım buradan sana sesleniyorum, yarın ve cumartesi günü evden dışarı çıkma hee, kargo gelecek :9::9:

ben de bugün yolluyorum kızlarrr:32:
Hani dün size dedim ya kurbanıma bişi daha almaya gidiyorum die, servisle çarşıya doğru yol alıyorum, neyse insanlar inecek oldu servisten, kapı açılmıyor:53::53::53:
Ee kapı otomatik, manuel açmaya herhangi bir yer yok,millet kalakaldı öyle, cam da açılmıyor serviste... Hayırr olamaz benim inmem lazım, çok acil çok önemli diyorum:53: baya bi uğraştılar, tamirci aradılar fln, ama bulamadılar, uzun boylu olan 2 kişi arka koltukların tepesinden atlayıp bagaj kapısından çıkıp kendilerini kurtardılar.. Ama benim boy da kısa, ne zıplayabilirim ordan ne atlayabilirim walla :60:
en sonunda kapının yayını kırdılar, millet öyle indi:60: ve benim ineceğim durağa kadar kapı açık geldik, bu soğukta:60::60:
Yaaa kurbanım, az kalsın sana bi parça daha hediye alamayacaktım, hatta eve bile gidemeyip geceyi serviste geçirecektim:52:

Hani dün size dedim ya kurbanıma bişi daha almaya gidiyorum die, servisle çarşıya doğru yol alıyorum, neyse insanlar inecek oldu servisten, kapı açılmıyor:53::53::53:
Ee kapı otomatik, manuel açmaya herhangi bir yer yok,millet kalakaldı öyle, cam da açılmıyor serviste... Hayırr olamaz benim inmem lazım, çok acil çok önemli diyorum:53: baya bi uğraştılar, tamirci aradılar fln, ama bulamadılar, uzun boylu olan 2 kişi arka koltukların tepesinden atlayıp bagaj kapısından çıkıp kendilerini kurtardılar.. Ama benim boy da kısa, ne zıplayabilirim ordan ne atlayabilirim walla :60:
en sonunda kapının yayını kırdılar, millet öyle indi:60: ve benim ineceğim durağa kadar kapı açık geldik, bu soğukta:60::60:
Yaaa kurbanım, az kalsın sana bi parça daha hediye alamayacaktım, hatta eve bile gidemeyip geceyi serviste geçirecektim:52:

hehehe :) :) şaka gibi yaa anaaaaa :60: geçmiş olsun diyeyim o zaman kuzuuu :))

nişanlımla limoniyiz bu aralar regl olcam hassas dönemdeyim bir türlü anlatamıyorum kendimi gönlünü almaya çalışıyorum yarım saat sonra yine başlıyoruz :43::43:

ayy kıss bizimde dönem dönem oluyo,hele ki o dönemlerimde daha da çok oluyo :),atlatırsınız sıkma canını

aynen aynen, benim de derdim yurtiçi kargoyla, bir değil iki değil, ben hep problem yaşıyorum bu adamlarla yaa.. artık şikayetlerim üzerine genel müdürlük beni aramaktan bıktı, ama şube çalışanları ciddiyetsizliklerinden bıkmadı:47:
Neyse benim hediyem yurtiçiyle gelecek ama ben hediyemi başka kargoyla gönderiyorum:1: An itibariyle koliyi hazırlayıp kapıya bıraktım, kargonun almaya gelmesini bekliyorum, vatana millete hayırlı olsun:32::32::32:

:26::26::53::9::9::9::9:

benden de nefret ediolar gasom,ahahaha :60::60::60: ben de onlara bayılmıyorum zaten, duygularımız karşılıklı :60::60:
Ben de şimdi kapıya bıraktım kolimi, kargo gelip alacak vee muhtemelen yarın kurbancığımın elinde olur.. Kurbancım buradan sana sesleniyorum, yarın ve cumartesi günü evden dışarı çıkma hee, kargo gelecek :9::9:

ben de bugün yolluyorum kızlarrr:32:

Aynen canım ciddiyetsizler ama artık bizim burdaki şubede kadırgalı aramış gibi saygı gösteriyolar bende çok şikayet ettim ama yok anacım anlamıyolar onlar öle şeyden illa çingen çıkartcan :1::1:
akşam akşam ne adrenalin olmuş he şaka gibi korku filimlerinde olur ya hani tam heyecanlı yerinde kurban kaçmak için uğaşır araba çalışmaz öle bişey olmuş seninkide :60::60:

ayy kıss bizimde dönem dönem oluyo,hele ki o dönemlerimde daha da çok oluyo :),atlatırsınız sıkma canını

inş. atlatırız canım .. :5:

sağol canım yaa walla şaka gibiydi :D

Aynen canım ciddiyetsizler ama artık bizim burdaki şubede kadırgalı aramış gibi saygı gösteriyolar bende çok şikayet ettim ama yok anacım anlamıyolar onlar öle şeyden illa çingen çıkartcan :1::1:
akşam akşam ne adrenalin olmuş he şaka gibi korku filimlerinde olur ya hani tam heyecanlı yerinde kurban kaçmak için uğaşır araba çalışmaz öle bişey olmuş seninkide :60::60:

inş. atlatırız canım .. :5:
aynen tatlım aynen, çirkeflik yapcan, anca ondan anlıolar:1:
korku filmi de ne kelime walla acaip adrenalin oldu :1:

kargomu gönderdimmmm ve aynı anda tlfnum çaldı "derya hanım kargonuz var" ahahahahahaha sevindirik oldum, şimdi akşamı nasıl ederim ben bilmem:52::52::52: yalnız geçengün benden zılgıtı yediler ya, tlfda pek bi kibardı kargocular :D

kargomu gönderdimmmm ve aynı anda tlfnum çaldı "derya hanım kargonuz var" ahahahahahaha sevindirik oldum, şimdi akşamı nasıl ederim ben bilmem:52::52::52: yalnız geçengün benden zılgıtı yediler ya, tlfda pek bi kibardı kargocular :D

:60: :60: ohh iyi yapmışın canım :60:

hediyesini alan kurbanlar

nyu
bubabur
deryaw
lavanta

başka alan varmıydı kaçıımış olabirm

rosa
gaso
pınarkrdnz
blblt
lamelif
lilapause

akibetini bilmediğim arkadaşlarım
pink love
sedoş
çağla22

unuttuklarım olmuş olabilir öpüyorum onları

ben kargoya verdim hediyeyi:8:umarım bir yanlışlık omaz ve eline ulaşır kurbancığımın:9:

benim hediyem henüz gelmedi beklemedeyim gece kuşum,akıbetimi öğrendin:9:

Back