Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnnnnn baculaaaaaaa dün izinliydimm açık öğretim işlerimi hallettim ondan hiç yazamadım k.k ya![]()
bende bugün yollucam hedayemii :)))
günaydınn canımmm evet dün yoktun hatta kimsecikler yok kızlardan nedense
don peşinemi düştüler naptılar![]()
hehehehe heyycanlu bekleyiş devamm ediyoooooooo![]()
elifimm parfümü dert etme kızların çoğu nezle yada oldu olcak koku almıyordur belki
![]()
pozitif düşünnn :)
Dım dımaa evet canım haklısın tımam pozitiff düşünüyorumm
gerçi ne kadar düşünebilirm bilmiyorum bu aralar herşey negatif bana![]()
aynen aynen, benim de derdim yurtiçi kargoyla, bir değil iki değil, ben hep problem yaşıyorum bu adamlarla yaa.. artık şikayetlerim üzerine genel müdürlük beni aramaktan bıktı, ama şube çalışanları ciddiyetsizliklerinden bıkmadıhangi kargonun adresni verdin sen kuzum süle bakem![]()
ben artık yurtiçine fırça ata ata bi hal oldum ama böle iyi oldu arayınca saygıda kusur etmiyolar artıkk dedimm hee şölee hizaya gelin bakemm![]()
:26::26:
benden de nefret ediolar gasom,ahahahamilletçe bu yurtiçi kargoyla olan derdimiz nedir bizim Allah ım, adamlar hala da iş hayatlarına devam edebiliyorlar bu kadar şikayete rağmen
ay bu arada benim de dalgınlıkla verdiğim şube isimlerinden biri de yurtiçiydi yaa poff, benden nefret ediyolar zaten![]()
ben de bugün akşam üzeri kargoya vermiş bulunuyoruuummmm![]()
şimdiii en başından başlıyoruumm
ben kurbanımın konuyla ilgili yazdığı bütüüüün mesajları bir notepad a yapıştırdım (çok bişe çıkmadı ama neyse)
altına da alabileceğim alternatifleri yazdım
bir ana hediye, birkaç da ufak tefek çam sakızı çoban armağanı bişeyler olsun istedim
yazdıklarımın bir kısmını buldum bir kısmını bulamadım ama çok severek aldım gördüklerimi de
inşallah kurbanım da mutlu olur paketi alıncaaa
hazırlarken fotolar çektiiimm, gönderirken foto çektiimm, gönderdikten sonra foto çektiimm
çektim de çektim, hediyeler herkese ulaşsın, onları da göstertcem size
ay acaba kime çıktım yaaaa
ben de bugün yolluyorum kızlarrrgünaydınnnnnnnn baculaaaaaaa dün izinliydimm açık öğretim işlerimi hallettim ondan hiç yazamadım k.k ya![]()
bende bugün yollucam hedayemii :)))
niye negatif kuzum?
Hani dün size dedim ya kurbanıma bişi daha almaya gidiyorum die, servisle çarşıya doğru yol alıyorum, neyse insanlar inecek oldu servisten, kapı açılmıyor
Ee kapı otomatik, manuel açmaya herhangi bir yer yok,millet kalakaldı öyle, cam da açılmıyor serviste... Hayırr olamaz benim inmem lazım, çok acil çok önemli diyorumbaya bi uğraştılar, tamirci aradılar fln, ama bulamadılar, uzun boylu olan 2 kişi arka koltukların tepesinden atlayıp bagaj kapısından çıkıp kendilerini kurtardılar.. Ama benim boy da kısa, ne zıplayabilirim ordan ne atlayabilirim walla
en sonunda kapının yayını kırdılar, millet öyle indive benim ineceğim durağa kadar kapı açık geldik, bu soğukta
Yaaa kurbanım, az kalsın sana bi parça daha hediye alamayacaktım, hatta eve bile gidemeyip geceyi serviste geçirecektim![]()
nişanlımla limoniyiz bu aralar regl olcam hassas dönemdeyim bir türlü anlatamıyorum kendimi gönlünü almaya çalışıyorum yarım saat sonra yine başlıyoruz![]()
aynen aynen, benim de derdim yurtiçi kargoyla, bir değil iki değil, ben hep problem yaşıyorum bu adamlarla yaa.. artık şikayetlerim üzerine genel müdürlük beni aramaktan bıktı, ama şube çalışanları ciddiyetsizliklerinden bıkmadı
Neyse benim hediyem yurtiçiyle gelecek ama ben hediyemi başka kargoyla gönderiyorumAn itibariyle koliyi hazırlayıp kapıya bıraktım, kargonun almaya gelmesini bekliyorum, vatana millete hayırlı olsun
:26::26:
benden de nefret ediolar gasom,ahahahaben de onlara bayılmıyorum zaten, duygularımız karşılıklı
Ben de şimdi kapıya bıraktım kolimi, kargo gelip alacak vee muhtemelen yarın kurbancığımın elinde olur.. Kurbancım buradan sana sesleniyorum, yarın ve cumartesi günü evden dışarı çıkma hee, kargo gelecek
ben de bugün yolluyorum kızlarrr
Hani dün size dedim ya kurbanıma bişi daha almaya gidiyorum die, servisle çarşıya doğru yol alıyorum, neyse insanlar inecek oldu servisten, kapı açılmıyor
Ee kapı otomatik, manuel açmaya herhangi bir yer yok,millet kalakaldı öyle, cam da açılmıyor serviste... Hayırr olamaz benim inmem lazım, çok acil çok önemli diyorumbaya bi uğraştılar, tamirci aradılar fln, ama bulamadılar, uzun boylu olan 2 kişi arka koltukların tepesinden atlayıp bagaj kapısından çıkıp kendilerini kurtardılar.. Ama benim boy da kısa, ne zıplayabilirim ordan ne atlayabilirim walla
en sonunda kapının yayını kırdılar, millet öyle indive benim ineceğim durağa kadar kapı açık geldik, bu soğukta
Yaaa kurbanım, az kalsın sana bi parça daha hediye alamayacaktım, hatta eve bile gidemeyip geceyi serviste geçirecektim![]()
hehehe :) :) şaka gibi yaa anaaaaageçmiş olsun diyeyim o zaman kuzuuu :))
ayy kıss bizimde dönem dönem oluyo,hele ki o dönemlerimde daha da çok oluyo :),atlatırsınız sıkma canını
sağol canım yaa walla şaka gibiydihehehe :) :) şaka gibi yaa anaaaaageçmiş olsun diyeyim o zaman kuzuuu :))
ayy kıss bizimde dönem dönem oluyo,hele ki o dönemlerimde daha da çok oluyo :),atlatırsınız sıkma canını
aynen tatlım aynen, çirkeflik yapcan, anca ondan anlıolarAynen canım ciddiyetsizler ama artık bizim burdaki şubede kadırgalı aramış gibi saygı gösteriyolar bende çok şikayet ettim ama yok anacım anlamıyolar onlar öle şeyden illa çingen çıkartcan
akşam akşam ne adrenalin olmuş he şaka gibi korku filimlerinde olur ya hani tam heyecanlı yerinde kurban kaçmak için uğaşır araba çalışmaz öle bişey olmuş seninkide
inş. atlatırız canım ..![]()
kargomu gönderdimmmm ve aynı anda tlfnum çaldı "derya hanım kargonuz var" ahahahahahaha sevindirik oldum, şimdi akşamı nasıl ederim ben bilmemyalnız geçengün benden zılgıtı yediler ya, tlfda pek bi kibardı kargocular
![]()
hahah yok kız don peşine değil, herkes kargonun kargocunun kargosunun peşindegünaydınn canımmm evet dün yoktun hatta kimsecikler yok kızlardan nedense
don peşinemi düştüler naptılar![]()
hahah yok kız don peşine değil, herkes kargonun kargocunun kargosunun peşinde
ay bayılazaaaaaammmmm hala gelmediiiiiiii![]()
hahah yok kız don peşine değil, herkes kargonun kargocunun kargosunun peşinde
ay bayılazaaaaaammmmm hala gelmediiiiiiii![]()