kızlarrrrrrrrrrr kurbancığımaaaaa kurbanlığınııı aldımmmmmmmmmmmmmmmm yaşasınnn :109::109::109::109::109:
Umarıımmmm beğenirrrrr kendi kendimi yicem yoksaaslında aklımda başka bşe vardıı gördümmmm ve aşıkkkk oldummmmm aldımm
Şimdikkk sıraaa geldiiii kırmızı sexi bi don almaya
hehehehben geçen gün alıcaktım tükkanın önünde adamlar vardı don alanlara bakıyodu çok pis,yemedi valla alamadım
Kızzz piyasada sexi kırmızı don kalmamış bee, pek beğenemeden aldım walla ben, ama hakkaten yok, ya da benim beklentilerim fazla yüksekkızlarrrrrrrrrrr kurbancığımaaaaa kurbanlığınııı aldımmmmmmmmmmmmmmmm yaşasınnn :109::109::109::109::109:
Umarıımmmm beğenirrrrr kendi kendimi yicem yoksaaslında aklımda başka bşe vardıı gördümmmm ve aşıkkkk oldummmmm aldımm
Şimdikkk sıraaa geldiiii kırmızı sexi bi don almaya
hehehehben geçen gün alıcaktım tükkanın önünde adamlar vardı don alanlara bakıyodu çok pis,yemedi valla alamadım
Nöbetçi doncuuuuayyy kötü yaaabende hedayemi aldım don almaya gittimm saat dokuzdu tükkanlar kapanmaya başlamışşşş anamm bii baktım doncuuu tükkanıda kapanıyoo ordan başka bi doncuyaa gittimmm annammmmmmmmmmmm orası çokktannnnnnnnnnnn kapatmış tükkanı insan nöbetçiii doncu die cama yazarrr belki acilll don lazımm olcekkkk
Kızzz piyasada sexi kırmızı don kalmamış bee, pek beğenemeden aldım walla ben, ama hakkaten yok, ya da benim beklentilerim fazla yüksek
Nöbetçi doncuuuu
Ya ne biliyim, biraz seksüü olsun bi albenisi olsun isteyorummm yawrimmm yaakızz daha bakamadım işte nöbetçi doncu bulamadım modeller nasıll bilmiyom bakıcizz göricizzz
Kız dondan nasıl bi beklentin varki seninn hahha teknoloji harikası bişey mi arıyon napıyon
Ya ne biliyim, biraz seksüü olsun bi albenisi olsun isteyorummm yawrimmm yaa
gerçekten tam bana hitap edio canım yaaaaayawrucummm limangoda gezerkene tammm senin istediğin gibi bi donn buldumm albeeenniiiiiiiiiiii alın benniiiiiiiiiiiiiii diyoo bak bayılacaaakksınnnn yüzde ikiyüz eminimmmmmm
gerçekten tam bana hitap edio canım yaaaaa
Hahahyamalı don modaymış şimdi baksana bulamadım diyon ya modayı takip etmiyon demek ki
yawrucummm limangoda gezerkene tammm senin istediğin gibi bi donn buldumm albeeenniiiiiiiiiiii alın benniiiiiiiiiiiiiii diyoo bak bayılacaaakksınnnn yüzde ikiyüz eminimmmmmm
kıssss ne seksüü bu böyleeeee
Kurbanımmmmmm
Belim tutmuyorr kutunu alınca bana hayrına bi masaj yaparsın artık hee
Ban küfür filan etme haa 10 tane paketi açarken hahahahahaha
dimii gülşenimmm nasıll çok beğendin ama dimii biliyodum zatenn beğeneceğinizi
kıss on tane pakett miiiiNaptınn kuşum sen yaa bak ben bunuda kafama takarım şimdikk ben niye hazırlayamadım diye :26::26:
kuzu dellenme ne kafaya takması ufak tefek ıncık cıncık hepsi ölee kuzumm.Gönlümden neler neler geçiyor da...
slm arkadaşlar ben rosaa. arkadaşınız tavsiyesi üzerine üye oldum bende çekilişe girmek istiyorum ama nasıl olacagımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
acil don heeayyy kötü yaaabende hedayemi aldım don almaya gittimm saat dokuzdu tükkanlar kapanmaya başlamışşşş anamm bii baktım doncuuu tükkanıda kapanıyoo ordan başka bi doncuyaa gittimmm annammmmmmmmmmmm orası çokktannnnnnnnnnnn kapatmış tükkanı insan nöbetçiii doncu die cama yazarrr belki acilll don lazımm olcekkkk
ay bu neeeyawrucummm limangoda gezerkene tammm senin istediğin gibi bi donn buldumm albeeenniiiiiiiiiiii alın benniiiiiiiiiiiiiii diyoo bak bayılacaaakksınnnn yüzde ikiyüz eminimmmmmm
kurbanın olaaammKurbanımmmmmm
Belim tutmuyorr kutunu alınca bana hayrına bi masaj yaparsın artık hee
Ban küfür filan etme haa 10 tane paketi açarken hahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?