- Konu Sahibi rashabahar
Bu arada istesem gelinliğinin fotosunu koyar mısın merak ettim de![]()
tabiki koyarim tatlimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada istesem gelinliğinin fotosunu koyar mısın merak ettim de![]()
waawww gerçekten çok güzel bir seçim canımm çok beğendim :))
beyendigine sevindim cnm
pronovias burdaan gelinliklere bakabilirsn cnmm
hemen incelemeye başlıyorum![]()
kesinlikle cok beyenecegin seyler olucak emin olabilirsin bide ceyizlerimi koydum foruma ebrunun ceyiz hazirliklari diye orayada bi goz atabilirmisin tatlim
ayy inanmıyorum cok güzel seyler var gercekten senın ceyızlere de goz atayım bakalım![]()
bak tatlim insallah beyenirsin yorumlarini bekliyorumm
Sadelikten hoslanıyorsun tatlım anladıgım kadarıyla ama gercekten cok guzel secımlerın bu arada duduklu tenceremız aynı :)
aynen ole tatlim sade olsun ama guzel olsun istiyorummm hadi yaa :)) dudukluler ayni haa :) super beraber artik yemmekleri pisiririzz puhhahha ))))
hic sorma baharcim yaa o kadr cok istiyorum zamanin hizli gecmesiinii artikk destek vererek atlaticaz bu zaman hep beraberr tatlimm bu arada yas kacti senin okul is ne ile ugrasiyorsun ?Aynen tatlımahh ah cabucak gecıverse su gunler :))
kizlaaaar ne güzel hepiniz nisanlanmissiniz bile :/ benim dügünümde nasip olursa 2012 de olacak ama nisanim olmadi daha ekim ayinda olacak oda daralttik herseyi askim askerde 58 gün oldu kaldi 98 gün o gelsin hizlandiricam herseyi![]()
dariisi senin basina insallah canimmm allah kavustursun hayirlisi ile gider gelir insallahh hayirlisi olsunn zamann cabukk gecerr benimde duuguneede 209 gun kaldii :) hep beraberr atlaticaz bu gunleriii hehehehe
atlatirizzzama bana hala cooook uzakmis gibi geliyor o günler 5 yildir sevgilimle beraberim
bir an önce evleneyim evimiz olsun istiyorum bi taraftanda o telaselerden geriliyorum daha simdiden
canim ya ALLAHIM en yakin zamanda kavusturur bizlerr bende 3 yildir birlikteyim vee dedigin gibi artik evlenelim evimiz olsun istiyorum hayirlisi ama az kaldi azz :))) oo sen erken baslamisinn ama gerilmelere falan daha var tatlim :))
cok pimpirikimdir![]()
ben 23 yasimdayim askimda 27 yasinda suan almanyada okuyorum okulumun bitmesini bekliyoruz bittigi an ev bakmaya baslicazz sizin yaslar kac?
bende 23 yasindayim cnm anadolu uni. bankacilik okuyorum//dogma buyume almanyami yoksa okumak icinmi gttin almanyaaya?