- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.401
evet tatlım tüm gün çekim sabah kuaförde başlıcak her anım çekilcek sonra dış çekim ardından gelin alma salona gidiş nikahımı çekicek dansımıza kadar sürücek 3 albüm yapıcak 2 tane ailelere 1 tanesi bize.. tüm fotoğraflarıda dvd de teslim edicek..
evet tatlım tüm gün çekim sabah kuaförde başlıcak her anım çekilcek sonra dış çekim ardından gelin alma salona gidiş nikahımı çekicek dansımıza kadar sürücek 3 albüm yapıcak 2 tane ailelere 1 tanesi bize.. tüm fotoğraflarıda dvd de teslim edicek..
Kuaförden sonra tekrar evemi gelmek gerekiyor? Biz kuaför sonra fotocu ordanda salona geçmeyi düşünüyoruz.
Gelin alma olayını kuaförden önce yapsak olmuyor mu? Yani sabah evden çıkarken ..
Kuaförden sonra tekrar evemi gelmek gerekiyor? Biz kuaför sonra fotocu ordanda salona geçmeyi düşünüyoruz.
Gelin alma olayını kuaförden önce yapsak olmuyor mu? Yani sabah evden çıkarken ..
fiyat hakkında bilgi verebilir misin canım? fotoğrafçının adı filan?
fiyat hakkında bilgi verebilir misin canım? fotoğrafçının adı filan?
o biraz tercih meselesi... ben evden çıkarken saçım başım makyajım yapılı olsun istiyorum, ayrıca nişanlım da beni ilk evde görsün gelinliğimle, her şeyim tamken...
ama bizim akrabalardan da senin dediğin programla evlenen çok oldu...
Hakan Yüksel fotoğrafçımın ismi.. facebookta https://www.facebook.com/#!/hakandugun ve ayrıca kendi internet sitesi var bakabilrsin.. fiyat konusuna gelince biçok kişiyle irtibata geçmiştim 1000 den başlıyor 3000e kadar fiyatlar değişiyor.. herkesin fiyat açısı farklı :26: ben 1.200 e anlaştım.
o biraz tercih meselesi... ben evden çıkarken saçım başım makyajım yapılı olsun istiyorum, ayrıca nişanlım da beni ilk evde görsün gelinliğimle, her şeyim tamken...
ama bizim akrabalardan da senin dediğin programla evlenen çok oldu...
saol canım bakıcam birazdan iyiymiş senin anlaştığın fiyat da hiç üzülme zaten hep o civarda fiyatlar burdan okudum bazı arkadaşlar da yazmışlar da
Eki Görüntüle 392018 Eki Görüntüle 392019
kizlar hisardan siparis ettigim bardak takimim geldi buyrun resimleri :)
fıstığım güle güle kullan
Ben anlamadım şimdi seni zaten nişanlın herşeyin tam takırken kuaförden çıkarken görmeyecek mi, nişanlın almayacak mı seni kuaförden ? Kafam karıştı valla
yok işte o kuaföre hiç gelmeyecek, beni ilk evde gelin almaya geldiklerinde görecek...
ben o büyüyü yaşasın istiyorum, o da çok istiyor. zaten sırf bu yüzden gelinliğimi de hiç göstermedim, şu an hiçbir fikri yok gelinliğim hakkında
yani bi kuaför ortamında beni ilk kez gelinlikle görsün istemem...
Kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum. Bikaç gündür sürekli midem ağrıyor. O kadar sıkıldım ki bir an evvel şu düğün olsun bitsin de tatile gidelim istiyorum. Yaşam sevincim kalmadı resmen. Doktora gitmeyi bile düşünüyorum. Sizde de oluyor mu?
Kontratımızıda yaptıkkk evimizinnnevim evimm güzel evimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?