2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

tesekkur ederım canım benıımmm... ben de renklerıne bayıldım zaten ama gel gelelım bıraz pahalıya kacıyor kosa takımı 4250 dıyorlar vazgecede bılırım :)))

ben küçük ev aletlerimin hepsini arzum aldım tatlım :) Eki Görüntüle 391926

pahalıymış gerçekten ama çok güzel bayıldım valla bu ütüde çok güzel , ben daha önceden aldığım için alamıcam maalesef eskisin anca öyle. güle güle kullan canım

oy oy nasıl özendim şimdi bilemezsin tatlım :)) Eminim çok güzel olduguna Allah nazarlardan saklasın seni... Heyecan doruktadır artık çookkk az kaldı :)

pahalıymış gerçekten ama çok güzel bayıldım valla bu ütüde çok güzel , ben daha önceden aldığım için alamıcam maalesef eskisin anca öyle. güle güle kullan canım

bende bayıldım canım ama oturma odasına gerek yok o kadar pahalıya dıye dusunuyorum madem almıssın alma baska bence canım onu kullan bozulursa baska alırsın ne gerek var masrafa bosver.. ıı gunlerde kullan sen de

Eki Görüntüle 392018 Eki Görüntüle 392019

kizlar hisardan siparis ettigim bardak takimim geldi buyrun resimleri :)

sahibi gibi tatlı mı tatlı bardakçıklar maşallah canım güzel günlerde kullan kocişinle

ayy ne güzell artık heyecan doruktadır heralde :) vakit kendini şımartma vaktidir :) okadar yorgunluktan sonra azıcık şımarmak lazım tabi :) bende şu günlere geçsem artıkk
Eki Görüntüle 392018 Eki Görüntüle 392019

kizlar hisardan siparis ettigim bardak takimim geldi buyrun resimleri :)
ebrucum pek güzelmiş ciclerin :)

ortalığı yakacak bir gelin adayı var karşınızda:))))

güzel seçimler, güle güle kullanın:))))) Salon takımı çok hoş bayıldım. yatak odası tarzım olmasa da avangard tarz sevenler için güzel. ...oturma köşe süper süper...ama 4250 tl verir miyim köşeye vermem:)))

bana herkes küçük ev aletlerinin hepsini sakın alma, hediye almak isteyenler olacak demişti...ben dinlemedim ne acelesi varsa hepsini aldım. Şimdi düğüne 2 hafta kaldı herkes soruyor ne alalım, neye ihtiyacın var diye, söyleyecek birşey bulamıyorum.

Mesela bizim eski şirketten bir kız evlenmişti bayağı açık gözlü bir şeydir...düdüklüm eksik diye öğlen bana söylemişti, hatta ben de kendime alacaktım sana da sipariş verelim istersen dedim, biraz düşündü yok dedi...bir saat sonra mail geldi, şirketteki kızları yeni evine kahvaltıya davet etmiş, yakın bir arkadaşı da üzerine mail attı ev hediyesi toplanıp tefal düdüklü alalım diye...aldık:)))

onun için düğün öncesi herşeyi alıp bitirmeyin derim:)))

çok teşekkür ederim verdiğin bilgileri, senin fotoğrafçın tüm gün mü çekim yapacak ve ne kadar fiyat veriyorlar ? hiç fikrim yok da fiyat konusunda :)

evet tatlım tüm gün çekim sabah kuaförde başlıcak her anım çekilcek sonra dış çekim ardından gelin alma salona gidiş nikahımı çekicek dansımıza kadar sürücek 3 albüm yapıcak 2 tane ailelere 1 tanesi bize.. tüm fotoğraflarıda dvd de teslim edicek..

benimde blender setimle tost makinem arzum canım :) inş memnun kalırız :) ben ütüyü buhar kazanlı istiyorum ama tefal mi alsam yoksa phlips mi bilemedim.

ınsallah memnun kalırız canım :)) ama benım supurgem de arzum mesela annem de aynısından aldı benımle bırlıkte ve cok memnun suanda :)) bu arada benım kucuk ev aletlerımı annecım ben unıdeyken aldıgı ıcın ben pek karar veremedım ama olsun yıne de guzel seyler almıs sagolsun :))

tesekkur ederım canım benım begenmene sevındım :))) salon takımım okey de köşe takımı gercekten fazla cunku oturma odasında oturmayacagım sadece mısafırlere yatak oladak o parayı veremem :)))

bu olay benım de basıma geldı cnım yaa :)))) en yakın arkadasım neye ıhtıyacın var ılla soyle dıyor ama yok ıste Allaha sukur hepsını aldım ama keske almasaydım bıkac parca bıraksaydım :)))

ayy ne güzell artık heyecan doruktadır heralde :) vakit kendini şımartma vaktidir :) okadar yorgunluktan sonra azıcık şımarmak lazım tabi :) bende şu günlere geçsem artıkk

ewet artık evdi gelecek misafirlerdi fln düşünmüyorum kendime zaman ayırmaya çalışıyorum tabii işten fırsat bulabildiğim kadar işyerin de de çok yoğunum bu ara :S ama arada bi kk ya girip sizlerle konuşup brz iş stresimi azaltıyorumm :)))
inş görceksin seninn de bi bakmışsın 1 hafta kalacak :))))

Allah'ıımmm çoooook mutluyummmmm evimizi buldukk sonundaa dualarım kabul olduuuu Tam gönlüme göre bi yer yaa 2 senelik sadece ev sahibinin oğlu 4 ay oturmus sonra taşınmışlar şehirdışınaa ne badana ne boya hepsini yaptırmışlar çıkarkenn gece hiç uyuyamadım yaaa şimdi bizim evimiz mi olduuuu

canım benım hayırlı olsun ınsallah :)) Allah agız tadıyla oturmak nasıp etsın.. bız de cts gunu tuttuk evımızı tam ıstedıgım gıbı benım de Allah gonlumuze gore verdı cok sukur... Insan sureklı evıme ne alsam ne koysam dıye dusunmeye baslıyorr

Çokk teşekkür ederim canım Rabbim sizede guzel gunlerde oturmayı nasip etsinn ev sahibi biraz zorladı bizii önce bi düşünelim haber veririz size dedi sonra verdi anahtarı Allahtan annemle gitmiştik ev görmeyedee annemin tanıdığı çıktı yoksa dün doktor çift istedi vermedik dediler bizim nasibimizmişş inşallah aksilik olmadan akşam imzalarız kontratımızı kaporamızı verdik Evet canımmmmmmm sürekli dekorasyon derdindeyim şimdi ev tutuldu ondan kurtuldum perdelerimi düşünüyorum şimdide eksikler bitmezzz mesela ben midi fırın almıştım bu evde büyük fırınlık yer var şimdi bi de fırın derdim çıktı mutfağa masa bi de tv ünitesi alıncak

olur hepsi canım yaa yavas yavas buraya kadar geldık ya :)))) ama evı tutunca cidden ınsanın uzerınden buyuk bır yuk kalkıyor cok rahatlıyor :))) ben de Allahtan fırın almısım benımkınde de fırınlık yer var :))) Allahım mutlu huzurlu günler geçirmeyi nasip etsin evlerimizde... ve inşallah en kısa zamanda kendi evlerimizi de almayı nasip eder

oylee canım gerçekten evi tuttukk çok büyük bi yük kalktı üstümden gerisi de yavaş yavaş olurr aminnnn inşallahh kendi evimizde nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…