2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Sekerler size doyum olmaz ben yatıyorum artık sabah erken uyanam hepinizi öpüyorum şimdiden mutlu haftalar hergün buralardayim gelcem bilgilendircem sizi iyi geceler hepinize

Sekerler size doyum olmaz ben yatıyorum artık sabah erken uyanam hepinizi öpüyorum şimdiden mutlu haftalar hergün buralardayim gelcem bilgilendircem sizi iyi geceler hepinize

iyi geceler tatlım benimmm.. ıyıce dınlen cok yorulacaksınn :) benı bulamazsan mesaj at yınede bılgılendır tatlım benı optum senıı

adas iyi geceler allah kolaylik versinn :))) bilgilendir bizleriii kizlar bende cikarrrr sabah erken kalkicammmmmm optum sizii :))) dogunalll sarki isi halledersin insallah cokda dinleme kafan karismasinnnn

ossssssssssssssssssssssssbuldukkkk beaa:) bu geceeee herkes burdamiiiiiiiiiii :) suan derinnin kinasi yakilmistirr gobek atiyodurrr :)

aman da aman bebişim beaaa kelimesini kimden kaptın bakem sen :)))))) özledim seni bebişşşş anlatacaklarım var ayrıcaaa

Eki Görüntüle 390192 Eki Görüntüle 390193
kızlar ben söz verdimmi tutarım =) kına fotolarım =)=)

masallah tatlımmm cok guzel olmussunnn Sanırım suanda dunya evıne de gırmıs bulunuyorsunuz :)) Allah mesut etsın ınsallahh... Haberlerını beklıyoruz )

selamlarr gelinlerrrrr
nasılsınızzz?? bayadır bakamıyorum yazılanlaraaa herkesin keyfi yerindedir inş.

Selam tatlımmm iyilik sen nasılsıınn bakalım?? Sen de benım gıbı gırmıyorsun uzun zamandır farkındayım :)) benım keyfım cok yerınde Allaha sukur cts gunu evımızı tuttuk sonunda Sen nasılsın tatlım neler yaptın bakalım??? Hazırlıklar hangi asamada??

:)) iim cnm teşekkürlerr biraz yorgunumm hergün i koşturmacayla geçiyor çok az zaman kaldı hazırlıklar bitti gibi.
ev fln yerleşti bi te yatak odası kaldı.
Bikaç eksik var kına gecesiyle ilgili onları halletmye çalışıorum bir de iş yerinde de çok yoğunum aksilik ne izin alabiliorum ne başka bişey biraz yüzümü yumuşatsam mesai yaptırcaklar o derece ((
Eviniz hayırlı olsun ev tutulunca insan bi rahatlıyor hemen yerleştirmek için sabırsızlanıyor D evden çıkamaz oluosun bi süre sonra :))

ayyy canım ne güzel cok az kalmıs senın cok sevındım ınan kı :)) zaten hıc anlamam neden ızın vermezler sonucta bunlar onemlı seyler ya. Benım patronda eskıden daha cok ızın verırdı sımdı bıraz kasmaya basladı ama hıc sallamıyorum bn cıkacagım zaten yakında ısten senın artık yukun baya azalmıstır ev falan yerlestıgıne gore masallahh dıyelımm Valla evı tutunca bıle koca bır yuk kalktı ustumuzden sımdı bızımde "EVİMİZ" var dıyebılıyoruz ınsan sureklı nereye ne alsam da koysam dıye dusunuyor vallahı.. haftasonu olsun da evciğime gideyim diye bakıyorum sımdı :)))

yaa işte tesrlik aslında daha rahat olabilrdim ama tam mayıs a proje teslimimiz var bnm düğünden 1 hafta sonra ben de düğünden sonra 2 hafta burda olmayacaım için herşei bitirip vermem lazım (( bir de onun stresi varr üzeimde ne yazık kii :S inş problem çıkmaz da balayında telefonla arayıp durmazlar

gerçekten ben de ev tutulunca çok rahatlamıştım ve çok zzevkli geçmişti o ara devamlı eve bişiler almak, onlarla uğraşmka güzeldi :))

kızlaar tavsiyelerinize ihtiyacım var bakın bakalım... sımdı bu yatak odası takımlarının ıkısını de almayacagım ama kendı alacagımın resmını bulamadım bunlara cok benzıyor sadece şifonyerim yuvarlak değil kalp şeklinde yatak alcak olandan gardropta ıkısının arası :))) nasıl sizceee????

koltukları da nişanlıcığım beğendiii sadece salona ben karar vereyım gerısı sana kalsın dedıgı ıcın sesımı cıkaramadım aslında hosuma da gıttı, sizceee???

son ekledıklerım de benım oturma odası ıcın begendgım köşe takımına ait fotolar :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…