- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.281
hoşgeldın canım... heycanlanma kızz ilerde hergun gelicek hergun bole heycanlanıcakmısın
seker gelınlık bakmaya gıdıcektı pazartesı bgn kayınwalıdesıgılde olabılır dıye tahmın edıyorum...ıım saol canım gelınlıgı alalı oldu bıraz ama yenı eklıyebıldım.. sen nasılsınn.?
kızlarrr selammm.. nasılsınız? biz bugün nişanlımlaydık yine her zmnki gibitarlamıza gittik ardından mobilya baktık yine.. bu hafta kesin alıcaz netleştiğinde koyucam buraya
Buradayım tatlım Yaaa hazırlanmaya çalışıyorum taşınma modundayim
adass nerdesin sen yaaa:) bende seni ariyodum :)
yaa ben 3 senedir hasret çekiyorum heralde her günümüz çok heycanlı geçer bizim nişanlımla hahahaha
kıyafetlerınımı topluyorsun yoksa??
Yok tatlım orda giyeceklerini ayarlıyorum ama ne götüren karar veremedim. Odam darmadaginik
hayırlısıolsun tatlım secte bakalım artık.. bizde nişanlımızla olabılsek keske...
hayırlısı olsun tatlm ıns.. hayallerındekı gıbı olur hersey..
Yok tatlım orda giyeceklerimi ayarlıyorum ama ne götüren karar veremedim. Odam darmadaginik
kaç gun kalıcaksın canım ızmır cok sıcak olur emınım... ama yınede bır ınce ceket yada balzer ceket gotur yanındaa.. topuklu ayakkabını unutma gelınlık denerken cok faydası oluyor...
BU ARADA kizlar GUZEL GELINIMIZ DRDERIN DUNYA EVINE GIRMISTIRR:) KENDISINE MUTLULUKLAR DILIYORUZZ:) VE TOPIGE BEKLIYORUZ:)
Aldım Canim boyfrend ceket aldım yarında diğer boyfrend ceketimi gitcem 4 çift ayakkabı aldım yanıma
Yaa bütün suc makyaj çantalarım çok ağarlar yoksa ben çok Bişey almadim
Gelinlik bakmayami gidiyon kizz:) hadi bakalim hayirlisi olsunn... mutlaka ic giyim ve gelinlik ayakkabini unutmaa ..adasindan demesi :)
aynennn gelsın bızı bılgılendırsın yanı dımı :) tebrık ederız canımmm bundan sonra kocişinle bir ömür boyu mutluluklar sanaaaaaaaaaaa....
zormuşş tatlım ya seçmek 2 mobilyacı arasında kaldık ama netleştim gibialanlardaa koysunn bu arada.. ne istediğimi biliyorum ama 2side bana hitap edince kararsız kaldım..
kac gun kalicaksin kkiz 4 cift ayakkabi aldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?