2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Buradayım tatlım Yaaa hazırlanmaya çalışıyorum taşınma modundayim

kızlarrr selammm.. nasılsınız? biz bugün nişanlımlaydık yine her zmnki gibi tarlamıza gittik ardından mobilya baktık yine.. bu hafta kesin alıcaz netleştiğinde koyucam buraya

hayırlısıolsun tatlım secte bakalım artık.. bizde nişanlımızla olabılsek keske...

Yok tatlım orda giyeceklerini ayarlıyorum ama ne götüren karar veremedim. Odam darmadaginik

kaç gun kalıcaksın canım ızmır cok sıcak olur emınım... ama yınede bır ınce ceket yada balzer ceket gotur yanındaa.. topuklu ayakkabını unutma gelınlık denerken cok faydası oluyor...

BU ARADA kizlar GUZEL GELINIMIZ DRDERIN DUNYA EVINE GIRMISTIRR:) KENDISINE MUTLULUKLAR DILIYORUZZ:) VE TOPIGE BEKLIYORUZ:)

hayırlısıolsun tatlım secte bakalım artık.. bizde nişanlımızla olabılsek keske...

zormuşş tatlım ya seçmek 2 mobilyacı arasında kaldık ama netleştim gibi alanlardaa koysunn bu arada.. ne istediğimi biliyorum ama 2side bana hitap edince kararsız kaldım..

kaç gun kalıcaksın canım ızmır cok sıcak olur emınım... ama yınede bır ınce ceket yada balzer ceket gotur yanındaa.. topuklu ayakkabını unutma gelınlık denerken cok faydası oluyor...

Aldım Canim boyfrend ceket aldım yarında diğer boyfrend ceketimi gitcem 4 çift ayakkabı aldım yanıma
Yaa bütün suc makyaj çantalarım çok ağarlar yoksa ben çok Bişey almadim

BU ARADA kizlar GUZEL GELINIMIZ DRDERIN DUNYA EVINE GIRMISTIRR:) KENDISINE MUTLULUKLAR DILIYORUZZ:) VE TOPIGE BEKLIYORUZ:)

aynennn gelsın bızı bılgılendırsın yanı dımı :) tebrık ederız canımmm bundan sonra kocişinle bir ömür boyu mutluluklar sanaaaaaaaaaaa....

Gelinlik bakmayami gidiyon kizz:) hadi bakalim hayirlisi olsunn... mutlaka ic giyim ve gelinlik ayakkabini unutmaa ..adasindan demesi :)

Yeni aldım gelinlik denekten giymek icin tatlım yarın onlarida alcaz iç çamaşırı gelinlik ayakkabım Ayy heyecanlandim

zormuşş tatlım ya seçmek 2 mobilyacı arasında kaldık ama netleştim gibi alanlardaa koysunn bu arada.. ne istediğimi biliyorum ama 2side bana hitap edince kararsız kaldım..

ben koydum tatlım yınede dıger kızlarada bak onlarda koydu cogu.... sec bıtane gıtsın yaa onemlı olan mutlulukk :)):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…