- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.181
başka konularda takılıyordum bebgım.. ebruda suc msnden bana söylemıyor toplandık diye ebruya küstüm hıhhh
kızlar ben öyle yorgunum ki yatıyorum hepinizi öpüyorum görüşürüz kendinize cici bakın
kızlar ben öyle yorgunum ki yatıyorum hepinizi öpüyorum görüşürüz kendinize cici bakın
sanakocişine süprizler aramıyomuydun sen sen neden sormuyosun tatlım
ben haber verırsın sandım hıhhh.. kocişlere süpriz buldum ben coktann o konu gectı :)
bende yapayım bari bi ara hiç yapmadım mutlu olsun kocişim
ay şaka makada ben bındallı almadım sınırlıyım almıycamda napıcam bılmıyorum yaa:S
ay şaka makada ben bındallı almadım sınırlıyım almıycamda napıcam bılmıyorum yaa:S
almaktan kesin vazgeçtinmi canım
evet canım vazgectım cok sınırlıyım unutamıyorum orda olanlarıı.. ne gıycem bılmıyorum ama fıkırı olan varmı
evet canım vazgectım cok sınırlıyım unutamıyorum orda olanlarıı.. ne gıycem bılmıyorum ama fıkırı olan varmı
kirmizi renk uzun elbise al canm tullu falan
bence al canım yaa o yaptığından utansın kızdın diye neden almayasın bi daha nerde giycen bindallı içinde kalmasın al tatlım üzülürsün sonra giyemedim diye hiç bi şeyi içinde bırakma
gelen mısafırlerden hıc farkım olmuycak... cok sinirim bozuldu bak yıne... neyse sız aldınızmı bındalı falan
gelen mısafırlerden hıc farkım olmuycak... cok sinirim bozuldu bak yıne... neyse sız aldınızmı bındalı falan
ben abiye giyicem kına yakılırken bindallıyı giyicem diye düşünüyorumbence al kızcam şimdi aaaaaaa
bende bindallı almadım abiye aldım bende gelen misafirlerden farkım olmayacak diye korkuyorum üstelikte içime sinmedi aldığım kıyafet
bende bindallı almadım abiye aldım bende gelen misafirlerden farkım olmayacak diye korkuyorum üstelikte içime sinmedi aldığım kıyafet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?