- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.161
iyi tatlım yaa çok sevindim heyecanın ne durumdaydı
yoklama yapiyorum birileri eksik topikten cikio arada bi ceza vericem amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben gene heycanlı değildim iyimi =) bide kınaya yerine giderken benimkiyle hafiften tartıştıkmı=) geç geldi uyuz oldum ama çabuk geçti tabi
ahh erkekler erken gelse sasirrim zaten puhahahhahaahhaha illaki gec geliceklerrben gene heycanlı değildim iyimi =) bide kınaya yerine giderken benimkiyle hafiften tartıştıkmı=) geç geldi uyuz oldum ama çabuk geçti tabi
nasilda bildinn :)
ahh erkekler erken gelse sasirrim zaten puhahahhahaahhaha illaki gec geliceklerr
hiç sorma ya =)=)
burda ben eksıgım cezamı alıcam :S
neyse yaa atlattin bunudaaa canim hayirlisi ilee bitti cok sukur bide biz atlatsakkk :)
hopppppppppppppppppp nerdesin sennnn online sinn ama burda deilsinn :)))))))))))))))))))))))))))
hopppppppppppppppppp nerdesin sennnn online sinn ama burda deilsinn :)))))))))))))))))))))))))))
burda ben eksıgım cezamı alıcam :S
inşallah daha daha güzelini sen yaşarsın cnm =) zaman öyle bi geçiyoki bi bakmışsın senin fotolarını burda konuşuyoruz =) o zaman ben tabi tecrübe yapar kızlar gerdekde bak şööööööleeeee yapın iyi oliyiiiii derim =)=)=)=)ehehehhe
başka konularda takılıyordum bebgım.. ebruda suc msnden bana söylemıyor toplandık diye ebruya küstüm hıhhh
adaşım bu başka yerlerde geziyo ne ceza versek acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?