- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
- Konu Sahibi rashabahar
- #9.061
kızlar topıkte 3 umuz ve bır zıyaretcı var..
bız tanısıyozda zıyaretcı kımsın ![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ertesi gün hapı diye birşey varmış canım. ilk gün onu deniyebilirmişiz gayette sağlam bir yöntemmiş ve zararsızmış... ılışkiye girdikten sonra sabah hapı alıp ıcıyormussun. o kadar tek kullanımlıkmıs zaten
ben 2 gundur cok arastırdım tatlım.. kii şimdilerde hatırlıyorum birkaç arkadaşımın çantasında yakalamıştım üniversitede..bende yengemden ögrendım yengemde baya kullanmıs..
hmm baktim simdiii olmadiii ondan aliim ben bulunsun evde :)
İyi araştırmak lazım onuda ben 1 ay kullanmayı düşünüyorum artık yapcak Bişey yok çünkü gunü kurtarcam :2:
hmm baktim simdiii olmadiii ondan aliim ben bulunsun evde :)
hhahahahha :)))) kimsin senn :)kızlar topıkte 3 umuz ve bır zıyaretcı var..bız tanısıyozda zıyaretcı kımsın
![]()
ama dogum kontrol gibi hergun kullanilmamasi gerekiyormuss sadece acil durumlarda 12 saat arayla 2 tane alicakmissin o kadar
Çok fenasin güldürdün beni![]()
ama dogum kontrol gibi hergun kullanilmamasi gerekiyormuss sadece acil durumlarda 12 saat arayla 2 tane alicakmissin o kadar
Bende araştırayım o zaman evde bulunsun dedi adaşim alayım bende
Alışkanlık yapmasında kocislerde![]()
aynen canım ama doktorlar dogumkontrol hapından dha acok önerıyormus. veee en onemlısı dewamlı hormonal hap ıcmemeıs oluyorsun. sadece günlük içmiş oluyorsun..
Bende araştırayım o zaman evde bulunsun dedi adaşim alayım bende
Alışkanlık yapmasında kocislerde![]()
aslinda sey dusunuyorum benn :) ilk 6 ay kullanip sonra birakmakk hani ole 1 sene falan kullanmicam benn .. 6 ay kendimi garantiye aliyim sonra dogal yonteme geceriz diye dusuncem var :)
Bencede hergün ertesi gün hapı içeceğimize garantiye alalım kendimizi![]()
Bencede hergün ertesi gün hapı içeceğimize garantiye alalım kendimizi![]()
yok şekercim yapmaz herhalde yaa.. cunku eşinde seni seviyorsa hormanal dengenı bozmak ıstemez emınım.. kii eniştem senı cok sevıyor ben biliyorum :)
hergün beraber olunmaz herhalde dimi ..:S
hergün beraber olunmaz herhalde dimi ..:S
Hormonların bozulması onunda dengelerini bozar askım kiyamaz bana
Çok sanmalıyız kızlar bizi gercekten seven erkeklerle evleniyoruz![]()