2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar topıkte 3 umuz ve bır zıyaretcı var..:D bız tanısıyozda zıyaretcı kımsın :D

ertesi gün hapı diye birşey varmış canım. ilk gün onu deniyebilirmişiz gayette sağlam bir yöntemmiş ve zararsızmış... ılışkiye girdikten sonra sabah hapı alıp ıcıyormussun. o kadar tek kullanımlıkmıs zaten

İyi araştırmak lazım onuda ben 1 ay kullanmayı düşünüyorum artık yapcak Bişey yok çünkü gunü kurtarcam :2:

İyi araştırmak lazım onuda ben 1 ay kullanmayı düşünüyorum artık yapcak Bişey yok çünkü gunü kurtarcam :2:

ama dogum kontrol gibi hergun kullanilmamasi gerekiyormuss sadece acil durumlarda 12 saat arayla 2 tane alicakmissin o kadar

Son düzenleme:
ama dogum kontrol gibi hergun kullanilmamasi gerekiyormuss sadece acil durumlarda 12 saat arayla 2 tane alicakmissin o kadar

Bende araştırayım o zaman evde bulunsun dedi adaşim alayım bende :1:
Alışkanlık yapmasında kocislerde :1::1:

aynen canım ama doktorlar dogumkontrol hapından dha acok önerıyormus. veee en onemlısı dewamlı hormonal hap ıcmemeıs oluyorsun. sadece günlük içmiş oluyorsun..

Bende araştırayım o zaman evde bulunsun dedi adaşim alayım bende :1:
Alışkanlık yapmasında kocislerde :1::1:

yok şekercim yapmaz herhalde yaa.. cunku eşinde seni seviyorsa hormanal dengenı bozmak ıstemez emınım.. kii eniştem senı cok sevıyor ben biliyorum :)

aslinda sey dusunuyorum benn :) ilk 6 ay kullanip sonra birakmakk hani ole 1 sene falan kullanmicam benn .. 6 ay kendimi garantiye aliyim sonra dogal yonteme geceriz diye dusuncem var :)

Bencede hergün ertesi gün hapı içeceğimize garantiye alalım kendimizi :1::1:

yok şekercim yapmaz herhalde yaa.. cunku eşinde seni seviyorsa hormanal dengenı bozmak ıstemez emınım.. kii eniştem senı cok sevıyor ben biliyorum :)

Hormonların bozulması onunda dengelerini bozar askım kiyamaz bana:1:

Çok sanmalıyız kızlar bizi gercekten seven erkeklerle evleniyoruz:nazar:

Hormonların bozulması onunda dengelerini bozar askım kiyamaz bana:1:

Çok sanmalıyız kızlar bizi gercekten seven erkeklerle evleniyoruz:nazar:

aynen heycanımıza baksanıza.. dusunsenıze dugununuze 1 ay war mesela ve sen o adamı sevmıyorsun hıc bırsey bılmıyorsun hakkında napardınız :S

Back