2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar topıkte 3 umuz ve bır zıyaretcı var.. bız tanısıyozda zıyaretcı kımsın

İyi araştırmak lazım onuda ben 1 ay kullanmayı düşünüyorum artık yapcak Bişey yok çünkü gunü kurtarcam :2:

İyi araştırmak lazım onuda ben 1 ay kullanmayı düşünüyorum artık yapcak Bişey yok çünkü gunü kurtarcam :2:

ama dogum kontrol gibi hergun kullanilmamasi gerekiyormuss sadece acil durumlarda 12 saat arayla 2 tane alicakmissin o kadar

Son düzenleme:
ama dogum kontrol gibi hergun kullanilmamasi gerekiyormuss sadece acil durumlarda 12 saat arayla 2 tane alicakmissin o kadar

Bende araştırayım o zaman evde bulunsun dedi adaşim alayım bende
Alışkanlık yapmasında kocislerde

aynen canım ama doktorlar dogumkontrol hapından dha acok önerıyormus. veee en onemlısı dewamlı hormonal hap ıcmemeıs oluyorsun. sadece günlük içmiş oluyorsun..

Bende araştırayım o zaman evde bulunsun dedi adaşim alayım bende
Alışkanlık yapmasında kocislerde

yok şekercim yapmaz herhalde yaa.. cunku eşinde seni seviyorsa hormanal dengenı bozmak ıstemez emınım.. kii eniştem senı cok sevıyor ben biliyorum :)

aslinda sey dusunuyorum benn :) ilk 6 ay kullanip sonra birakmakk hani ole 1 sene falan kullanmicam benn .. 6 ay kendimi garantiye aliyim sonra dogal yonteme geceriz diye dusuncem var :)

Bencede hergün ertesi gün hapı içeceğimize garantiye alalım kendimizi

yok şekercim yapmaz herhalde yaa.. cunku eşinde seni seviyorsa hormanal dengenı bozmak ıstemez emınım.. kii eniştem senı cok sevıyor ben biliyorum :)

Hormonların bozulması onunda dengelerini bozar askım kiyamaz bana

Çok sanmalıyız kızlar bizi gercekten seven erkeklerle evleniyoruz

Hormonların bozulması onunda dengelerini bozar askım kiyamaz bana

Çok sanmalıyız kızlar bizi gercekten seven erkeklerle evleniyoruz

aynen heycanımıza baksanıza.. dusunsenıze dugununuze 1 ay war mesela ve sen o adamı sevmıyorsun hıc bırsey bılmıyorsun hakkında napardınız :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…