- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.061
ertesi gün hapı diye birşey varmış canım. ilk gün onu deniyebilirmişiz gayette sağlam bir yöntemmiş ve zararsızmış... ılışkiye girdikten sonra sabah hapı alıp ıcıyormussun. o kadar tek kullanımlıkmıs zaten
ben 2 gundur cok arastırdım tatlım.. kii şimdilerde hatırlıyorum birkaç arkadaşımın çantasında yakalamıştım üniversitede..bende yengemden ögrendım yengemde baya kullanmıs..
hmm baktim simdiii olmadiii ondan aliim ben bulunsun evde :)
İyi araştırmak lazım onuda ben 1 ay kullanmayı düşünüyorum artık yapcak Bişey yok çünkü gunü kurtarcam :2:
hmm baktim simdiii olmadiii ondan aliim ben bulunsun evde :)
hhahahahha :)))) kimsin senn :)kızlar topıkte 3 umuz ve bır zıyaretcı var..bız tanısıyozda zıyaretcı kımsın
ama dogum kontrol gibi hergun kullanilmamasi gerekiyormuss sadece acil durumlarda 12 saat arayla 2 tane alicakmissin o kadar
Çok fenasin güldürdün beni
ama dogum kontrol gibi hergun kullanilmamasi gerekiyormuss sadece acil durumlarda 12 saat arayla 2 tane alicakmissin o kadar
Bende araştırayım o zaman evde bulunsun dedi adaşim alayım bende
Alışkanlık yapmasında kocislerde
aynen canım ama doktorlar dogumkontrol hapından dha acok önerıyormus. veee en onemlısı dewamlı hormonal hap ıcmemeıs oluyorsun. sadece günlük içmiş oluyorsun..
Bende araştırayım o zaman evde bulunsun dedi adaşim alayım bende
Alışkanlık yapmasında kocislerde
aslinda sey dusunuyorum benn :) ilk 6 ay kullanip sonra birakmakk hani ole 1 sene falan kullanmicam benn .. 6 ay kendimi garantiye aliyim sonra dogal yonteme geceriz diye dusuncem var :)
Bencede hergün ertesi gün hapı içeceğimize garantiye alalım kendimizi
Bencede hergün ertesi gün hapı içeceğimize garantiye alalım kendimizi
yok şekercim yapmaz herhalde yaa.. cunku eşinde seni seviyorsa hormanal dengenı bozmak ıstemez emınım.. kii eniştem senı cok sevıyor ben biliyorum :)
hergün beraber olunmaz herhalde dimi ..:S
hergün beraber olunmaz herhalde dimi ..:S
Hormonların bozulması onunda dengelerini bozar askım kiyamaz bana
Çok sanmalıyız kızlar bizi gercekten seven erkeklerle evleniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?