- Konu Sahibi rashabahar
- #9.021
çok tşk ederim cnm ya
uyku neyin tutmuyo aynen ....oo seninde az kalmış bende sonra seni gelin ediyoruz desene=)=)
evet 26 nisan kına 28 nisan düğün...sonra kızları göndereceğiz buradan tek tek:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tşk ederim cnm ya
uyku neyin tutmuyo aynen ....oo seninde az kalmış bende sonra seni gelin ediyoruz desene=)=)
evet mykonos ve santorini istiyorum ben:))))
yaaaa boyacı erkek di mi, onların konuşması lazım ama yok:))) bende bu aralar tesisatçıyla muhatabım maalesef:))))))))))))
benim daha 2 haftam olduğu için uykum gelebilir di mi:))))) iyi geceler herkese
:))))))))))))))) bizimdee dans tecrubemiz 1 kere olduu kuzeninin dugunundee 3 yil aradan sonra ilk defa dans ettik inan oda bende heycandann tirtir titredik bole bisey olamaz yaa :))) benimki hic hic oynamayi bilmezzzz bilmiyorum napicaz arada oynamasini ogretiyoum ama durum vahimm :) Ada Hotel buna bak derim
benden sonra senden de resim ve detaylar bekleniyor haberin olsun bebis=)evet 26 nisan kına 28 nisan düğün...sonra kızları göndereceğiz buradan tek tek:)))
düşünsene canım yaa 5 dk önce evlenmişsin imzalar falan atılmış zaten şoktasın kalk dans et süper bi an iki kişi içinde düşününce heyecanlandım yaa
benimki oynamayı biliyoda işine gelmiyo damatmış o belli bi karizması varmış o gece herkesin içinde oynamazmış içince kim oynamıcak görcez artık
benden sonra senden de resim ve detaylar bekleniyor haberin olsun bebis=)
benim daha 2 haftam olduğu için uykum gelebilir di mi:))))) iyi geceler herkese
valla benimkide hiç oyanamayı bilmiyo
öğreteyim diyorum yok diyo bende tabanlarım şişene kadar oyanayan biriyimdir artık nolcek bilmem =)=) kıslar bende kaçar molum yarın kına gözlerim şişmesin zaten şu aralar morluk oluştu iyice deli olacam ya =(((
öptümm
iyi geceler gelinciklerr nasılsınızz :)
aynennn harikaaaaa olurr ay heycanlandim simdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))) valla duugn gunu gelsindee bakarsin senden once piste girmis oynarr:)
iyi geceler gelinciklerr nasılsınızz :)
hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn iyiizzz sen nasilsin bakalimmmm
evet heyecanlandım bende oynucaz yaa bi kere evleniliyo gelinliğinde düğnümünde bekar son geceminde tadını çıkarcam bi güzel
hoş geldin şekerim konuşamadık bugün yarın akşam konuşalım mutlaka gelişmeler var bende
sen nasılsın tatlım ?
hosbulduk canım hayret sen topıktesın bu kadar şaşırdım uzun kalmıyorsun genelde.. evın nasıl oldu basladınız mı bırseylere..