2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

evet mykonos ve santorini istiyorum ben:))))

yaaaa boyacı erkek di mi, onların konuşması lazım ama yok:))) bende bu aralar tesisatçıyla muhatabım maalesef:))))))))))))

mykonos a git derimm orasii bi harika yaaa:)) aynen boyaci ile fazla konusmasi yok :) ahahahaha kiz bu erkekler neden bole yaaaa :))) valla yakinda evde ufak tadilat olursa kesin ben yaparim diye dusunuyorum alicam elime makkabi delicem bi yerleri :)

:))))))))))))))) bizimdee dans tecrubemiz 1 kere olduu kuzeninin dugunundee 3 yil aradan sonra ilk defa dans ettik inan oda bende heycandann tirtir titredik bole bisey olamaz yaa :))) benimki hic hic oynamayi bilmezzzz bilmiyorum napicaz arada oynamasini ogretiyoum ama durum vahimm :) Ada Hotel buna bak derim

düşünsene canım yaa 5 dk önce evlenmişsin imzalar falan atılmış zaten şoktasın kalk dans et süper bi an iki kişi içinde düşününce heyecanlandım yaa:1::1::1:
benimki oynamayı biliyoda işine gelmiyo damatmış o belli bi karizması varmış o gece herkesin içinde oynamazmış içince kim oynamıcak görcez artık:1::1::1:

düşünsene canım yaa 5 dk önce evlenmişsin imzalar falan atılmış zaten şoktasın kalk dans et süper bi an iki kişi içinde düşününce heyecanlandım yaa:1::1::1:
benimki oynamayı biliyoda işine gelmiyo damatmış o belli bi karizması varmış o gece herkesin içinde oynamazmış içince kim oynamıcak görcez artık:1::1::1:

aynennn harikaaaaa olurr ay heycanlandim simdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))) valla duugn gunu gelsindee bakarsin senden once piste girmis oynarr:)

valla benimkide hiç oyanamayı bilmiyo

öğreteyim diyorum yok diyo bende tabanlarım şişene kadar oyanayan biriyimdir artık nolcek bilmem =)=) kıslar bende kaçar molum yarın kına gözlerim şişmesin zaten şu aralar morluk oluştu iyice deli olacam ya =(((

öptümm

kizlarrrrrrrrr simdiden herkessse soluyorumm :)) yarin geceeee herkes burda olsun diyeee :)))))))))))))))) oglenleri pek sessiz bu topik anlasildiiki artik geceler muhabbet daha bi oluyor :)

valla benimkide hiç oyanamayı bilmiyo

öğreteyim diyorum yok diyo bende tabanlarım şişene kadar oyanayan biriyimdir artık nolcek bilmem =)=) kıslar bende kaçar molum yarın kına gözlerim şişmesin zaten şu aralar morluk oluştu iyice deli olacam ya =(((

öptümm

iyi gecelerr canimmmmmm simdideennnn iyi eglencelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aynennn harikaaaaa olurr ay heycanlandim simdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))) valla duugn gunu gelsindee bakarsin senden once piste girmis oynarr:)

evet heyecanlandım bende :1::1::1::1::1: oynucaz yaa bi kere evleniliyo gelinliğinde düğnümünde bekar son geceminde tadını çıkarcam bi güzel :16::16::16:

evet heyecanlandım bende :1::1::1::1::1: oynucaz yaa bi kere evleniliyo gelinliğinde düğnümünde bekar son geceminde tadını çıkarcam bi güzel :16::16::16:

:)))))))))))))))))) aynenn bi keree dugun oluyooo bi kere o heycani yasicaksinn bi kee o attigin gobegin tadini cikarticaksinn :) bende tadini cikarticamm askitomm bir an olsun beni yanliz birakmadigi icinn wc ye giderken bile evin icinde pesimden geliyorsaa oynarkende illaki yanimda olacakk puahhahahahaahahahha

hoş geldin şekerim konuşamadık bugün yarın akşam konuşalım mutlaka gelişmeler var bende :1::1::1:
sen nasılsın tatlım ?

hosbulduk şekercım. walla konusamadık denk gelemedık ben dısarıdaydım bgn. ay neler var merak ettım konusalım mutlaka bebısım ... ıyımı kotumu gelısmeler :18::18:

hosbulduk canım hayret sen topıktesın bu kadar şaşırdım uzun kalmıyorsun genelde.. evın nasıl oldu basladınız mı bırseylere..

:))))))))))))))))) kizz ben geliyorum topigee oglenlerii kimse olmuyooo cikiyorummm geceleride giriyorum bakiyom ooo herkes burda hemen daliyorum topigee :))) evin boyasi bitti fakat yatak odasini beyenmedim boyasini inattcii nisanlim yuzunden sacma bi renk sectik simdi yatak odasi tekrar boyanacakkk temizligi kaldi onuda bi ara yaparim sen neler yapiyorsunnn ? nasil gidiyor

Back