- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.041
:)))))))))))))))))) aynenn bi keree dugun oluyooo bi kere o heycani yasicaksinn bi kee o attigin gobegin tadini cikarticaksinn :) bende tadini cikarticamm askitomm bir an olsun beni yanliz birakmadigi icinn wc ye giderken bile evin icinde pesimden geliyorsaa oynarkende illaki yanimda olacakk puahhahahahaahahahha
o gece çok sıvı tüketmemek gerekir o gelinlikle ayy kabus gibi olur
hosbulduk şekercım. walla konusamadık denk gelemedık ben dısarıdaydım bgn. ay neler var merak ettım konusalım mutlaka bebısım ... ıyımı kotumu gelısmeler :18::18:
:))))))))))))))))) kizz ben geliyorum topigee oglenlerii kimse olmuyooo cikiyorummm geceleride giriyorum bakiyom ooo herkes burda hemen daliyorum topigee :))) evin boyasi bitti fakat yatak odasini beyenmedim boyasini inattcii nisanlim yuzunden sacma bi renk sectik simdi yatak odasi tekrar boyanacakkk temizligi kaldi onuda bi ara yaparim sen neler yapiyorsunnn ? nasil gidiyor
ya heycan falan demeyın walla kalbım carpıyor. 23 gun sonra nıkahım var.. nıkahı falan dusunmuyorum nedense dugun aklıma geldıkce tansıyonlarım oynuyor :)
evet canım o yüzden yarın sohbet etcez bol bol
iyi gelişmeler var tatlım pazartesi gelinlik bakmaya gidiyoruzzz
ooo bu cok güzel işte.... merak ettım bak sımdı.. kızgınlıgını bellı etseydın de bırdaha bırseye yapmasalardı öyle..
ayy o tekrar boyanmayı bende yaşadımm cok moralı bozuluyor ınsanın.. hayırlısı olsun tatlım ewde temızlık yapılmadan kendını gostermıyor zaten.. cok sevındım adına.. benım evım bıttı yerlestırdık tatlım bırseyım kalmadı salon ve kolıdora halı alınacak sadece :) fotografları cektım ama ıphoneden atamıyorum sınır oldum. şekercım bılıyor zatende ev yerlestırırken cok yoruduk allah sabır versın sımdıden sana canım
kizlarrrrrrrrrrrrrr eski bir konuyu aciyorummm hap kullanmaya basladinizmi baslicakmisiniz ? ne yapcaksinizz diyin bakem bana :)
kizlarrrrrrrrrrrrrr eski bir konuyu aciyorummm hap kullanmaya basladinizmi baslicakmisiniz ? ne yapcaksinizz diyin bakem bana :)
aynen ole cok sinir bozucuuu valla ruyalarima giriyooo hepp :)) ama allahdan tekrardan boyanacak .. cok saol canim yaaaa haftaya aricaz butuk esyaacilari getirsinler diye 15 gun onceden arayin dediler anca ay sonu gibi gelir hepsii
tatlım ne hapı yaa eskiden hapmı varmıs allah askına.. hormonal dengemı falan bozamam ben.. ugrasamam öle seylerle.. dogal yöntemler dusunuyoruz nısanlımla... eğer kontrolsuz bırsey olursa onunda cozumu varmıs ögrendım
hayırlısı olsun canm bnmm :) ewmıs esyaymıs önemlı degıl.. önemlı olan agız tadıyla geçınmek artık...
ben bilmiyorum ne yapıcam hep kullanma diyor herkes siz napcanızözel oldu soro biraz ama
tatlım ne hapı yaa eskiden hapmı varmıs allah askına.. hormonal dengemı falan bozamam ben.. ugrasamam öle seylerle.. dogal yöntemler dusunuyoruz nısanlımla... eğer kontrolsuz bırsey olursa onunda cozumu varmıs ögrendım
bende kullanmak istemiyorum ama iste kontrolsuz bir durumda ne yapariz hemen hamile kalmak istemiyorummm neymis o cozumm banada soleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ertesi gün hapı diye birşey varmış canım. ilk gün onu deniyebilirmişiz gayette sağlam bir yöntemmiş ve zararsızmış... ılışkiye girdikten sonra sabah hapı alıp ıcıyormussun. o kadar tek kullanımlıkmıs zaten
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duymustum onu benn dur arastiyimmmm iyice neyin nesiymissss saol tatlimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?