2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy valla heycanlandim yaaaa ... yaa ben avrupa yakasindayim biliyosunn ev anadolu yakasinda evi tutugumuzdan beri daha 3 kere gidebildimm uzak oldugu icin ama artik esyalar geldikden sonra haftada iki uc kez giderim diye dusunuorum :) yerlestirmesi falan bde dedigin gibi hevesleniyor insan hayallere dailiyoooooooooooooooooooooooo :)))) yatak odasi falan ben bos odaya bakinca dusunuyorum hahahahhaha

hahahhayyyyyy =)=) hayalleree gelll :27::1::1::1::1::1::1::1::1:

:))))))))))))))))) aynen bi dugunler kaldiii bebisimmm ondada kurtlarimizi dokerizz ohohh:) yaa ben nisanlima diyorum ayarla ayarla bi kulaktan giriyooo digerinden cikiyorr.. ya zaten biz 3 gunluk bi yere gidicez kaz daglarini dusunuyoruz kisinda yurtdisina gidelim diyorzz..

ne güzel oynucaz yaa hiç oturmucam eğlencem bi güzel :32::32::32: ben bodrum istiyorum hem yakın hem çok severim bodrumu aşkımla orda sakin sakin 1 hafta geçiririz :16::16::16::16::16::16:

L:)))) derinn balayindan sonraa topigeee geliyosunnnnnnnnnnnnnnnnnn butunnn detaylarii anlatiyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ona goree bekliyoruzzz :) pazar gunudee sen olmazsin burda ama dugun yapariz topikde senin icinnn kutlama yapicaz:)))))))))))))))

ayyy canlarr ya çok mutlu oluyorum yemin ederim...kafam dağılıyo sizlerle..aynen anlatacam herşeyi hemdee =) o detaylarııııı falanları filanlarııı =)=)=)=):1::1::1::1::1:

ayyy canlarr ya çok mutlu oluyorum yemin ederim...kafam dağılıyo sizlerle..aynen anlatacam herşeyi hemdee =) o detaylarııııı falanları filanlarııı =)=)=)=):1::1::1::1::1:

canim yaaaaaaaaaaa:)))))))) detaylarii ozellikleeee beklioruzzz ..sen mutlu oluyorsann ne mutlu o zaman bizee:))))))))))))))))))))))))))))

ne güzel oynucaz yaa hiç oturmucam eğlencem bi güzel :32::32::32: ben bodrum istiyorum hem yakın hem çok severim bodrumu aşkımla orda sakin sakin 1 hafta geçiririz :16::16::16::16::16::16:

ooohhhh erkekler tatil ayarlarsa çooook beklersin ebru:))) bodrum benimde favorilerimden ama balayına yunan adaları da değişik olabilir diye düşünüyorum??? biz düğünden sonra gitmeyeceğiz, havalar daha soğuk...yazın gideceğiz

L:)))) derinn balayindan sonraa topigeee geliyosunnnnnnnnnnnnnnnnnn butunnn detaylarii anlatiyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ona goree bekliyoruzzz :) pazar gunudee sen olmazsin burda ama dugun yapariz topikde senin icinnn kutlama yapicaz:)))))))))))))))

evet canım kesinlikle katılıyorum sana herkes düğünden sonra bütün detayları anlatsın resimleride koysun o kadar destek oluyoruz herşeyi bilmek hakkımız dimi adaşım :32::32::32:

mesaj tekrarı......

Son düzenleme:

evet canım kesinlikle katılıyorum sana herkes düğünden sonra bütün detayları anlatsın resimleride koysun o kadar destek oluyoruz herşeyi bilmek hakkımız dimi adaşım :32::32::32:

aynennn benim icin bir ilk olucak biliyormusunnn ben nisanlimla hic karsikli gobek atmadimm :))) yani hic dugun falan denk gelmediii :))) bodrumm guzel yer hatta ada hotel diye bi yerr varr cennett cennett :) amam biraz tuzluu oh bi guzel kafa dinlersiniz cnimmm

aaaaa çok az kalmış....eeee yarında kına varmış, uyku mu tutmadı bu saatte???? hayırlı olsun, mutluluklar diliyorum....2 hafta sonrada inşallah ben aynı heyecanı yaşayacağım:)))

çok tşk ederim cnm ya

uyku neyin tutmuyo aynen ....oo seninde az kalmış bende sonra seni gelin ediyoruz desene=)=)

aynennn ole adasss hakkimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii isterizz :))))))))))))))))

ooohhhh erkekler tatil ayarlarsa çooook beklersin ebru:))) bodrum benimde favorilerimden ama balayına yunan adaları da değişik olabilir diye düşünüyorum??? biz düğünden sonra gitmeyeceğiz, havalar daha soğuk...yazın gideceğiz

aynen oleee canim yaaa aslindaa genel olarakkk erkeklere birakmamak gerek hic bisey seyiii :) bugun diyorum boyaciya sunu soledinmi yok bunu dedinmi aaa yok sunu aldinmi aaa unuttumm bune yaaa:))))))))))) yunan adalari mykonos a gidin harika oralarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aynennn benim icin bir ilk olucak biliyormusunnn ben nisanlimla hic karsikli gobek atmadimm :))) yani hic dugun falan denk gelmediii :))) bodrumm guzel yer hatta ada hotel diye bi yerr varr cennett cennett :) amam biraz tuzluu oh bi guzel kafa dinlersiniz cnimmm

bizimde aynı tatlım yaa nasıl dans etcez bilmiyorum hiç tecrübemiz yok çok komik olcak yaa:1::1::1: benimki utanırmız oynamazmış parçalarım dedim eli mahkum oynucak olmadı sarhoş etcem :1::1: güzel bi bütce ayırdık balayı için canım mutlaka bakıcam istekerimi karşılıcak bi yerse düşünebilirim bodrum ayrı bi güzel yaa :16::16::16:

aynen oleee canim yaaa aslindaa genel olarakkk erkeklere birakmamak gerek hic bisey seyiii :) bugun diyorum boyaciya sunu soledinmi yok bunu dedinmi aaa yok sunu aldinmi aaa unuttumm bune yaaa:))))))))))) yunan adalari mykonos a gidin harika oralarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet mykonos ve santorini istiyorum ben:))))

yaaaa boyacı erkek di mi, onların konuşması lazım ama yok:))) bende bu aralar tesisatçıyla muhatabım maalesef:))))))))))))

bizimde aynı tatlım yaa nasıl dans etcez bilmiyorum hiç tecrübemiz yok çok komik olcak yaa:1::1::1: benimki utanırmız oynamazmış parçalarım dedim eli mahkum oynucak olmadı sarhoş etcem :1::1: güzel bi bütce ayırdık balayı için canım mutlaka bakıcam istekerimi karşılıcak bi yerse düşünebilirim bodrum ayrı bi güzel yaa :16::16::16:

:))))))))))))))) bizimdee dans tecrubemiz 1 kere olduu kuzeninin dugunundee 3 yil aradan sonra ilk defa dans ettik inan oda bende heycandann tirtir titredik bole bisey olamaz yaa :))) benimki hic hic oynamayi bilmezzzz bilmiyorum napicaz arada oynamasini ogretiyoum ama durum vahimm :) Ada Hotel buna bak derim

Back