• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
OOhh çok güzel olmuşşş, battaniye altında oturmanında ayrı bi tadı vardır doğalgazı kapattığı iyi olmuş galiba :1:
Biz genelde dışardayız böyle vakit geçiremiyoruz, bize gittiğimizde de kasılıyoruz genelde, onlara da gidemedim ne zamandır h.sonları çalışıyo ama ben izin alıcam gitcem bigün nişanlandığımdan beri 2 3 sefer anca gittim :(( Bi rahat yok bize evlensekte kurtulsakk.. :43:

aynen evlensekte bitse şu telaş yaa.. bizde normalde hep bizde oluruz ben süpriz yapmak için gittim aylardır kapılarını çalmıyordum süpriz yapıyım dedim ama kayınvalidem kocasını almış oooouuuww çoktan gezmelerde tozmalardaaa :)) bizde de hiç yan yana bile oturamıyoruz nişanlımla hep kalabalık insanlarr falann.. bu ara yılbaşı programı yapıyorum böyle sakin bir yerde kalabalık şarkılı falan olucak oynama falan yok sadece müzğe eşlik edeceğiz

aynen evlensekte bitse şu telaş yaa.. bizde normalde hep bizde oluruz ben süpriz yapmak için gittim aylardır kapılarını çalmıyordum süpriz yapıyım dedim ama kayınvalidem kocasını almış oooouuuww çoktan gezmelerde tozmalardaaa :)) bizde de hiç yan yana bile oturamıyoruz nişanlımla hep kalabalık insanlarr falann.. bu ara yılbaşı programı yapıyorum böyle sakin bir yerde kalabalık şarkılı falan olucak oynama falan yok sadece müzğe eşlik edeceğiz

İyidir iyidir gezsin, nişanlında alışıktır onlardan karı koca birlikte gezmelere, sıkıntı yaşamassın.. :)
Yılbaşı ctesi akşamına geliyomuş ne güzel ama ben herhangi bir hayal kuramıyorum ayrı geçiririz yine heralde pofff :5:

KızLarr seLammm =)

İş yoğunluğum nedeni iLe giremıorum nete yaa =/
Biz de bu hafta sonu kocişLeydik..Kuzeni kocası ben nişanLım c.tesi akşam buLuştuk yemek yedik dışarıda sonra sinemaya gittik 11 gibi..Sinemadan snra kuzenine gittik gece 2'ye kdr sohbet ettik snra yattık uyuduk (: Sabah beraber pazar kahvaLtısı kahveLer derken akşam oLdu..Çok güzeL geçti yaa =) NişanLım dıo bizde evLeneLim artık bak ne güzeLLer fLn =) Çok mutLuyum Allah bozmasın:nazar:
Yatak örtüsü aLdım bu arada siyah kırmızı saten danteLLi güzeL bişey =)
SizLerde ne var ne yok?

Kızlarr günaydınn nasılsınızz ??
Bende haftasonu alışveriş yaptım birazz çeyizlikk ciciler aldımm.
Düğün yerimm tutulmadı halaa, gerçi bu ara erken evlenmee fikrimdee varr çünkü hazirann istediğimiz tarihhtee her yerr doluuu, ertelemek yerinee erken alma durumumuzda varr. Bakalım neler olucakkkk,
Sizde ne var ne yokk, esracımm bizde geçen haftaa yenii evli çifte kahvaltıyaa gittikk, yaa içimm bi hoşş olduu ev yeni eşyalar herşeyy yenii, evlilikleri yenii onların yerinde olmak için sabırsızlanıyorumm :8: Bu arada yatak örtünüü çokmerak ettim, paylaştaa görelimm, bende bi yatak örtüsü beğendim ama arkadaşlarım çok sade buldularr ama ben alıcam sanırımm :24:

Günaydın kızlarr
Arka sayfalara bi bakayım napmışınız

bakıyorum :) yorumlayacak bırsey bulamadım son 3 sayfada
bız henuz almıyoruz aılem alacak toplu sekılde ev tutuldugunda ınsallah mayıs ayında fılan dıyoruz bakalım
bende dıyorum kendıme bıleızkmı alsam kk taksıtle oderım yavas yavas ailesi bişi takmayabilir hatta bişey yapmayabilirler o sebebten yatırım olur diyorumda oda istemiyor ben takıcam dıyor sen almayacaksın dıyor ama maddıyat ortada

KızLarr seLammm =)

İş yoğunluğum nedeni iLe giremıorum nete yaa =/
Biz de bu hafta sonu kocişLeydik..Kuzeni kocası ben nişanLım c.tesi akşam buLuştuk yemek yedik dışarıda sonra sinemaya gittik 11 gibi..Sinemadan snra kuzenine gittik gece 2'ye kdr sohbet ettik snra yattık uyuduk (: Sabah beraber pazar kahvaLtısı kahveLer derken akşam oLdu..Çok güzeL geçti yaa =) NişanLım dıo bizde evLeneLim artık bak ne güzeLLer fLn =) Çok mutLuyum Allah bozmasın:nazar:
Yatak örtüsü aLdım bu arada siyah kırmızı saten danteLLi güzeL bişey =)
SizLerde ne var ne yok?

Allah bozmasın canımm :nazar: Yatak örtünü de güle güle kullan, kaça aldın? Benim bi tane va başka düşünmüyorum bi tane saten yatak örtüsü yeter dimi ??
Bende hafta sonu mor bi battaniye aldım, siyah beyaz düşünüyodum ama bu gördüğüm kampanyadaydı 90 dan 55 e düşmüş atladım hemen :) mutfak takımı aldım el işi dantelli :37: masa örtüsü aldım, 2 tane seccade aldım 5 tane de mutfak havlusu aldım. Mutluluğu bu ay sonuna kadar yeter bana heralde :1: Çok sevindirik oldum...

Kızlarr günaydınn nasılsınızz ??
Bende haftasonu alışveriş yaptım birazz çeyizlikk ciciler aldımm.
Düğün yerimm tutulmadı halaa, gerçi bu ara erken evlenmee fikrimdee varr çünkü hazirann istediğimiz tarihhtee her yerr doluuu, ertelemek yerinee erken alma durumumuzda varr. Bakalım neler olucakkkk,
Sizde ne var ne yokk, esracımm bizde geçen haftaa yenii evli çifte kahvaltıyaa gittikk, yaa içimm bi hoşş olduu ev yeni eşyalar herşeyy yenii, evlilikleri yenii onların yerinde olmak için sabırsızlanıyorumm :8: Bu arada yatak örtünüü çokmerak ettim, paylaştaa görelimm, bende bi yatak örtüsü beğendim ama arkadaşlarım çok sade buldularr ama ben alıcam sanırımm :24:

Senin cicilerinde hayırlı olsun şekerimm, erkene al tabi yaa mayıs sonu haziran başı evlenin gitsin bekle bekle noluyosa, elalem çatlatıyo bizde çatlıyoruz anca :31: :31:

bakıyorum :) yorumlayacak bırsey bulamadım son 3 sayfada
bız henuz almıyoruz aılem alacak toplu sekılde ev tutuldugunda ınsallah mayıs ayında fılan dıyoruz bakalım
bende dıyorum kendıme bıleızkmı alsam kk taksıtle oderım yavas yavas ailesi bişi takmayabilir hatta bişey yapmayabilirler o sebebten yatırım olur diyorumda oda istemiyor ben takıcam dıyor sen almayacaksın dıyor ama maddıyat ortada

O taksın tabi de, seninde imkanın varsa al, çeyiz almıcaksan altın biriktirmek çok mantıklı bence ilerki günler için..
Sen çalışıyomusun? Ben iki senedir hem para biriktirip hem çeyiz alıyorum, daha önce çalıştığım 2 yılda da niye kenara bişeyler yapmamışım diye pişmanım şuan, bişeyler yap mutlaka.. :34:

Allah bozmasın canımm :nazar: Yatak örtünü de güle güle kullan, kaça aldın? Benim bi tane va başka düşünmüyorum bi tane saten yatak örtüsü yeter dimi ??
Bende hafta sonu mor bi battaniye aldım, siyah beyaz düşünüyodum ama bu gördüğüm kampanyadaydı 90 dan 55 e düşmüş atladım hemen :) mutfak takımı aldım el işi dantelli :37: masa örtüsü aldım, 2 tane seccade aldım 5 tane de mutfak havlusu aldım. Mutluluğu bu ay sonuna kadar yeter bana heralde :1: Çok sevindirik oldum...

Senin cicilerinde hayırlı olsun şekerimm, erkene al tabi yaa mayıs sonu haziran başı evlenin gitsin bekle bekle noluyosa, elalem çatlatıyo bizde çatlıyoruz anca :31: :31:

Sağol balım, hepsi ufak tefekk göze gelmiycek şeyler ama paralarr akıyooo :1:
Valla hee neden bekliyosakk, benden sonra sözlenenler benden önce düğünlerii olcakkk:19: herşeyin hayırlısıı biz imkanlarr elverişli olsun, borçsuz evlenelim diyee bekliyoruzz inş. öylede olurr :30:

SaoL canım benımm yatak örtüm 470'den 200küsüre düşmüştü tam hatırLamıorum yaLan söLemiim...Sende güLe güLe kULLan cicilerini =)

Merhaba topic sakinleri

Bir ay önce düğünümün tarihi belli oldu, kısmetse 23-24 haziran ve 29-30 haziran ve 1 temmuz da düğünüm var, farklı şehirlerde ailelerimiz ve onların orda 3 gün düğün yapılırmış.. 13.07.2010 da nişanlandım ve epey bekledim sanırım ama hazırlıklar konusunda pek bir bilgisizim hatta pek birşeyim de yok.. topiğinizi görünce beni de aranıza alırsınız dedim, sizinle fikirleşiriz inş.

Tüm gelin adaylarımızı tebrik ederim.. Takipteyim..

Merhaba topic sakinleri

Bir ay önce düğünümün tarihi belli oldu, kısmetse 23-24 haziran ve 29-30 haziran ve 1 temmuz da düğünüm var, farklı şehirlerde ailelerimiz ve onların orda 3 gün düğün yapılırmış.. 13.07.2010 da nişanlandım ve epey bekledim sanırım ama hazırlıklar konusunda pek bir bilgisizim hatta pek birşeyim de yok.. topiğinizi görünce beni de aranıza alırsınız dedim, sizinle fikirleşiriz inş.

Tüm gelin adaylarımızı tebrik ederim.. Takipteyim..

:26:Kfam karıştıı vallaaa 5gün müü düğün olcak şimdi totaldeee :30:
Benimde 23 haziran bi aksilik olmazsaa bende 1 sene nişanlı kalmışş olucamm 6 ayy kaldıı şurdaa geçeyii su gibi zamann
Benimdi hazırlık olarak ıvır zıvırlarım tmm bbüyükler kaldı sayılırr. Canım aramıza her zaman bekliyoruzzz nerdensin düğünün nerde olcak, nereye gelin gitcenn bizi habersizz bırakmaaa :30:

kuzulaaa merhabaaa nasılsınız...yemek takımım topikimde sölemişmiydim bilmiyorum yatak odası bitti ev boyandı şimdi dekorasyon şelerine bakıyorum :9::9::9:
tam 9 ay var çok heyecanlıyım sanki yarın evlencem:1:

Ooo bu ne hızzz 9 ayy varr diyosunn boyanıı yapmışsınn ne güzell seninki 9 aya kalmazz gibii:8:

Merhaba kızlarr, nasılsınızz???
Benim biraz canım sıkkın bugün :14:
Bizim aileler bizim canımızı sıkıyo, daha doğrusu sorun benim ailem napıcam bilmiyorum yaaa :43:

Ooo bu ne hızzz 9 ayy varr diyosunn boyanıı yapmışsınn ne güzell seninki 9 aya kalmazz gibii:8:
tarihler alındı salon tutuldu canım 8 eylülde düğünüm...boya mobilyaları yaptılar ki borç olmasın o dönem stres olmasın die boş evde pislenmede olmas zaten:29:
Merhaba kızlarr, nasılsınızz???
Benim biraz canım sıkkın bugün :14:
Bizim aileler bizim canımızı sıkıyo, daha doğrusu sorun benim ailem napıcam bilmiyorum yaaa :43:

noldu canım özel değilse anlat istersen:7:

Ailem nişanlımı kabullenemedi bi türlü, çok soğuk davranıyolar ona :43: O da artık gelmek istemiyo, yinede geliyo saolsun ama zoraki oturuyo bir iki saat gidiyo.. Baştan onaylamadılar ayrılmamı istediler ısrarlarımızla nişan takıldı o ara düzeliyo galiba dedim ama malesef bi soğukluktur gidiyo, yakında evlenicez hala görüşmemiz problem oluyo.. :14:

Son düzenleme:
Back
X