2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Etilerde patlama olmuş ya bomba patlatmışlar durakta şu istanbulda kelle koltukta dolaşıyoruz valla neresinde ne olucağı hiç belli değil

Son düzenleme:
Bnm normaLde istemem 5 Haziran söz-nişan da bi arada 11 Haziran'da oLucaktı...
aiLeLer 1 Mayıs'ta tanıştı ki ben bizimKiLere söLemıstım nişanı 1 ay snra istıoruz die..hatta tarihLerini biLe söLedık tmm dedıLer..
bızımkıLer demıstı kı nişandan once bızım de onLara gıtmemız gerek..Ztn erkek arkadasımın annesi de cagırmayı dusunuodu ama manısaya gıtmesı gerektı babaneyi almak ıcın...
Dun aksam annem ve babanem (beni babanem buyuttu annem calısıomus ben kucukken ona bırakmıs emeği büyük yanii ztn cok yaslı da deıl) oturuoduk..ben dedım kı arada bı hafta sonu kaldı ne zaman gıdıcez..Onlar da bu hafta sonu olmaz halanın sınavı var,teyzen de nişana gıdıcek bi dahakı hafta sonu gıdelım dedıler..Bende o zaman istemeye gelıcekler nası gıdıosunuz dedım...Bi başladılar senın acelen ne 1-2 hafta ertelense nişan ölür musun fLn die...O kdr cok moraLim bozuLdu kı dedım ben sölemıstım onceden tmm dedınız sımdı nıe böle yapıosunuz baya bi tartıştık haLiyLe =(
Ya ha bı hafta once ha bı hafta sonra farketmez ama benım de huyum bu bişey ıcın karar verılmısse o gun oLucak o yanıı bu herseyde böledır..oLmazsa bnm hevesım kacıo bı daha da ıstemıorum...
O sinirle ağlaya ağlaya uyumusum sabah haLamı aradım abLam gıbıdır kendısı dedım böle böle oldu..Sen sıkma canını ben konusurum bızımkıLerLe ddı..1 hfta snra oLsun ama mutLuLukLa oLsun sen üzüLme dedı..

Bugun ondan haber bekLiyorum bizimkıLerLe tam konussun netLeştırsın bende kaynanayı ariicam arkadas gibiyiz onunLa ztn söLiicem ne yapıcaz dıe arasın bızımkıLerı..O da zaten canımı sıkıo bızımkıLerı arayıp da konuşmuo noLcak ne biticek die..Erkek arkadasımLa ben koşuşturuoruz arada ondan ona söLe ondan ona...

Uff iyice bunaLdım yaaa...

canım üzülme yaaa aileler böyle işte bugün benimde canım çok sıkkın valla neyse boşver sıkma canını.
bende senin gibiyimdir netlk isterim ama aileler işin içne girince böle oluyo

Lilacığım üzüldüm senn adına ya tam heveslenmişken gün belirlenmişken böle bişey olması üzücü olmuş ama genede anneni babanı kırma tatlılıkla halledin onlarda şimdi iş ciddiye bindi diye gergindirler bizde sözde benzer şeyler yaşadık askere gitmeden önce yaptık sözü tarih konusunda ailemi bayağ bi ikna etmeye çalıştık sonundada bizim dediğimiz oldu dediğim gibi canını sıkma halandanda haber bekle sakinlikle halolur canımcım inş

Son düzenleme:
canım üzülme yaaa aileler böyle işte bugün benimde canım çok sıkkın valla neyse boşver sıkma canını.
bende senin gibiyimdir netlk isterim ama aileler işin içne girince böle oluyo

Hiç hevesim kaLmadı biLio musun..bızımkıLerın LafLarı cok kırdı aceLem neymişş..5 senedir beraberiz haLa mı bekLeyeLim..biz de istioruz ki bi yüzük takıLsın bı adı konuLsun..düğünü zaten seneye diye kestirip attınız..Önce tamam diip hevesLendirip snra bişey cıkarmaLarına uyuz oLuorum...
Ama bu nişan ztn Haziran bıtmeden oLmazsa ben de nişan fLn yapmiicam yüzükLeride kendı aramızda takıcam...

günaydın güzeller
lilapausee, seni tanımıyorum ama şuanki duygularını o kadar iyi anlıyorum ki
Çünkü aynı şeyin tıpa tıpını ben de yaşadım, haftalarca hazırlık yaptığım, dört gözle beklediğim nişanım ertelenmişti
hem de nişanıma sadece 5 gün kala
yaşadığım sıkıntıyı bi Allah bilir, döktüğüm gözyaşlarını da...
ama şimdi geçti gitti herşey, önümğze bakıyoruz, düğüne az kaldı hazırlıklar son sürat
şunu söyleyeyim, emin ol bu tarz işlerde aksilikler her zaman olur, ters giden şeyler, olumsuzluklar, aksaklıklar hep bu güzel günlerin arasında gezinir
lütfen ağlayıp kendini yıpratma,inan nişanın olduktan sonra hiçbirini hatırlamayacaksın.ben döktüğüm gözyaşlarıma o kadar yanıyorum ki

Merhaba canım

Acelen ne gibi yorumlara maruz kalan inan bana tek sen değilsin.Bunu çoğu insan yaşar.Bu durum ailenin kabullenememesinden kaynaklanıyor çoğunlukla.Ne kadar büyümüş olsakda önceden tarihler belirlenmiş olsada yaptığımız en ufak bir yorum ailemiz tarafından evlilik meraklısı olarak yorumlanıyor malesef ki.Bu durumu bende yaşamıştım.

Kayınvalide adayımla arkadasş gibiyiz ariyim de bizimkileri arasın demişsin.Bence bu şekilde davranma.Ne kadar yakın olursanız ol araması gereken kişi kayınvaliden.Sen arayıpda kayınvalideni ne yapıcaz dersen ilerisi için farklı açıdan yorumlayıp karşına çıkarabilir.Bu durumda aileni rencide eder.En doğrusu yine aynı şekilde erkek arkadaşı yönlendirerek ilerlemen.Sen kendi aileni oda kendi ailesini yönendiricek.Ve ailende yapılan olumsuz yorumları,erteleme durumlarını vs asla erkek arkadaşına belli etme derim.Sonrasında oda farklı yorumlanıp geri dönüyor inan bana.

Ben bu konuda bilinçliydim hata yapmadım.Ama nişanlım için aynı şey geçerli olmadı.Ve bu yüzden sözüm,nişanım herşey istediğim gibi oldu.Nişanlım aileme sayemde düşkün oldu.Ailem elbette olumsuzda yorum yaptı daha erken vs diye ama ben hiç yansıtmadım.Böylesi en doğrusu.

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

İnş dedıgın gibi oLurr yaa =(( Ama inan hiç bu kdr canım sıkkın oLmamıştı gözLerim şuan nası şiş varya böLe işe geLdim bi de =((

SağoL yorumun ıcın...Bende erkek arkadasıma beLLi etmıorum cunku erkekLer kızLar gibi deiL toparLanması zor oLuo hevesLeri kırıLdıgında...aiLem istemıo sanar die korkumdan bişi diyemıorum..Ona da yükLenmek istemıorum streste cunku o da =(
Ona bişi beLLi etmeden sorunLar oLdugunu hissettirmeden çözmeK için annesini ariim dıorum =(

İnş dedıgın gibi oLurr yaa =(( Ama inan hiç bu kdr canım sıkkın oLmamıştı gözLerim şuan nası şiş varya böLe işe geLdim bi de =((

bundan daha kötüsünü yaşayanlar da var, (misal ben: nişanım 3 ay ertelenmişti)
ağlayıp ağlayıp gözlerini şişirme, nişan günü prensesler gibi olunca aklına bile gelmicek bunlar
böyle şeyler her zaman oluyo, biraz sabr...

Çok teşekkür ederimmmmm sizLerin yorumLarı rahatLatıo beni inanın

Annesini arama bence de
şimdilik biraz bekle, daha kesin bişey yok ortada belki de çözülür ve ertelenmez
ertelenirse de duruma göre hareket edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…