- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #1.341
:44: hosgeldin canim agva dedin birden $ok oldum benim pa$amin arkadaslarindan biri bi albüm paylasmis 2011 kpss AGVA diye ay dedim nilay mi yoksa bu kizama tesaadüfün bu kadaradi olamaz heralde dimi
senin adina cok sevindim canim insaAllah hersey gönlünce olur.. 18 haziranada hic bisey kalmadi zaten güzel haberlerine gelirsin insaAllah
Günaydınn canlarrrr
ancak müsait olabildim
lilacım gördüm resimlerini linkiini burda da paylaş bence diger kızlar da görsün
elbisen ile ayakkabın çok uyumlu olmuş bence ama iki tane yüzük almışsın onu anlayamadım.
Sen nişanın için aldın o kıyafeti degil mi?
Cnm biz sözLe nişanı bı arada yapıcaz ya bırı aLyans nişan için biri de tek taş söz yüzüğü gibi..eger kutudakı yüzükLeri dıosan biri erkek biri kız :44:
Evde yapıcaz nişanı ama diger hafta galatada bi mekan ayarladık kuzenler arkadslar eglence yapıcaz..O kıyafet evdekı yüzük takma merasiminde giyecegım elbise
o zaman ev için çok iyi bir tercih yapmışsın kurdelalı ayakkabıların zaten çok güzel :81:
Bu arada günaydın şekerlerrrr
Davetiyemi bastırıyorum. 700 adeti 115 lira beyaz ama napim :S buna yetiyo paramız ya da annem cimrilik yapıyor. bir harclıklarımdan oraya ek etmek istemiyorum
Eki Görüntüle 198716
kızlarrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmmmmmmm
internetim yoktu yapılır yapılmaz geldim kızlar.
napıyosunuz nasısınız
hepsini tek tek kurdelayla fiyonkla güzelce sonrada tülle salıp kocamaann bi fiyonk yap.HOŞ GELDİN ŞEKERİMM
Bizde diyoruz nerelerde bu kızzz meğerse neti yokmuş
Kızlar altın gene çııkmış... ne yapcaz biz yaa :S
Sizden yardım istiyorumm tekrardan bohça konusunda aslında merve ile konuştuk bu konuyu tüllerle süslücem ama nasıl süslücem. aldıklarımı kurdela mı yapmam gerekir. Neyi nasıl yapmam gerekir? Hangi kurdelayı kullansam iyi bilemiyorum yaa :44:
bohça için aldığım bakım losyonları kremler fln almış olduğum traş kutusuna sığmadı doğal olarak. gidip sandık bakıcak ne halim var ne param kaldı. sizce onlar için tülden kese diktirsem nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?