2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Yok valla ben değiliiiiim tamamen masumum yani sağol canm benim inş çok güzel geçer herşey

Öğlen olmuş ay ay ay

Ben hala hastayım şekerler iyileşmeden grip oldum. Göz nezlesi oldum :S

Davetiyelerimi bastırmadım. Bohçadaki eksiklerimi tamamlamadım. Off Yusuf yusufa doğru gidiyorum yani

Geçmiş Olsun tekrardan canım =((
Yetişir inş yaa canını sıkma..

Bende diğer konuda yüzük-elbise-ayakkabı fLn resimLeri payLaştımm :78:

Merveeee nerdesiinn kıssss

ancak müsait olabildim

lilacım gördüm resimlerini linkiini burda da paylaş bence diger kızlar da görsün

elbisen ile ayakkabın çok uyumlu olmuş bence ama iki tane yüzük almışsın onu anlayamadım.
Sen nişanın için aldın o kıyafeti degil mi?

Cnm biz sözLe nişanı bı arada yapıcaz ya bırı aLyans nişan için biri de tek taş söz yüzüğü gibi..eger kutudakı yüzükLeri dıosan biri erkek biri kız :44:
Evde yapıcaz nişanı ama diger hafta galatada bi mekan ayarladık kuzenler arkadslar eglence yapıcaz..O kıyafet evdekı yüzük takma merasiminde giyecegım elbise

o zaman ev için çok iyi bir tercih yapmışsın kurdelalı ayakkabıların zaten çok güzel :81:

Bu arada günaydın şekerlerrrr

Davetiyemi bastırıyorum. 700 adeti 115 lira beyaz ama napim :S buna yetiyo paramız ya da annem cimrilik yapıyor. bir harclıklarımdan oraya ek etmek istemiyorum

:26:
Bence nişan için oLur sade ve şık...Zaten öyle cok fazla para harcamak gereksiz yaa bizde süreklı kısıyoruz valla...

kızlarrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmmmmmmm
internetim yoktu yapılır yapılmaz geldim kızlar.
napıyosunuz nasısınız

HOŞ GELDİN ŞEKERİMM

Bizde diyoruz nerelerde bu kızzz meğerse neti yokmuş

Kızlar altın gene çııkmış... ne yapcaz biz yaa :S

Sizden yardım istiyorumm tekrardan bohça konusunda aslında merve ile konuştuk bu konuyu tüllerle süslücem ama nasıl süslücem. aldıklarımı kurdela mı yapmam gerekir. Neyi nasıl yapmam gerekir? Hangi kurdelayı kullansam iyi bilemiyorum yaa :44:

bohça için aldığım bakım losyonları kremler fln almış olduğum traş kutusuna sığmadı doğal olarak. gidip sandık bakıcak ne halim var ne param kaldı. sizce onlar için tülden kese diktirsem nasıl olur?

hepsini tek tek kurdelayla fiyonkla güzelce sonrada tülle salıp kocamaann bi fiyonk yap.
beyaz tül ve kırmızı veya beyaz kurdela olsun bence canım

kese diktirmene bile gerek yok valla.sığmayanı yine tülle sal kurdelayla kese şeklinde bagla ağzını,sonra zaten baglicaksın hepsini bi tüle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…