2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Orda olcaksa nikah istanbuldaki kadar yoğun olmayabilir cnm, bencede siz telle bir sorun iyice öğrenin çünkü sen sürekli gidip gelemiyceksin şimdiden öğreninki sıkıntı olmasın

balböcegi emyay benim duydugum bu kan tahlili mecburimis
ama bunu yaptirmak acaba ne kadar sürer
ben üc ay sonra beyaz esya mobilya alis verisi icin türkiye ye gidicem
ama en fazla on gün kalicam
bu zaman icerisinde bu islemleri hall edebilirmiyiz acaba?

evet o arasın sorsunda ona göre herkes kendi evragını tamamlar ben giderim başvuruyu yaparız gün alırız.
nikahıda ya eşya alacagımız zamana,yada kınayla düğünün arasındaki haftaya alırız öyle bi şansımız olursa

canım bence o 10 gün süre içersinde haledersin.zaten sadece kan tahlili olsa iyi.muhtarlıklardan alınacak evraklar.nüfus müdürlüklerinden medeni durumunu belirten belge.
sağlık raporları böbrek dalak filmleri
ama 10 günde yapılır.
daaa senin nüfus müdürlüğü olayı nası olur bilmem

Hm dogru ben türkiyede yasamiyorum.
Benim isler baya bi karisik olacak demek ki :)
Acaba en dogru yardimi nerden alabilirim ki?

Hm dogru ben türkiyede yasamiyorum.
Benim isler baya bi karisik olacak demek ki :)
Acaba en dogru yardimi nerden alabilirim ki?

en dogru cevabı ancak ve ancak konunun uzmanından alırsın yanı senin pc basindan kalkıp ya beledıyeye gıtmen gerekecek ya da bır aıle yakının senın ıcın beledıyeye gıdecek

çok sagol canım ya inan bende mutluydum ama deminn migren kendini hissettirmye basladı nedense yzum asıldı ya

Geçmiş olsun ( migren mi klima mı ağrıtıyo acaba, benim klima fazla çalışınca oluyo da genelde belki ondandır dedim..

evet canım uzun nişanlı kalcam inan çok zor.
bu süreç çok zorlayıcıymış nerden bilebilirdim
bizimkiler temmuz diyodu mayısa kadar düşürdük.
nisana da düşer bi şekilde

Benimde 1 sene olcak nişanlı, olsun geçer evlencen bitcek işte daha bekar durmak ailenin evinde eskisi gibi olmak yok Biz aslında bu sene eylül ekim gibi istiyorduk ama ailem seneye dedi iyi de oldu, kendimizi hem maddi hem manevi hazırlamak için, sesimizi çıkarmadık hiç. Sende fazla üsteleyipte üzme yinede aileni bence merve, geçer zaman çok özlüyo insan bi an önce evlenmek istiyo ama çabuk geçermiş bu dönemler hep öyle diyolar.. Bi bakmışız kocalar yanımızda

Ben nerde kalmışım yaa, geçmişten girdim direk geçmişte kalmışım tabi
nolmuş bakiyiiim..

canım benım nısan tarıhını yazmıstın dugunde az cok bellı ekler mısın 7 temmuz 2012 kına 8 temmuz 2012 düğün yine kesinleşince düzeltırız

Slm kızalr ben geldim

Gene haftasonu geliyor. Tatil istiyorum deli olacağım.
Bu arada Nilay Melis ve Lila da kayboldu nerde bu kılzar ya ?

Kızlar araştırma yok mu düğünle ilgili paylaşım yapalım yaa hareket katalım.
Ben bir klasör oluşturmuştum ama pcye format atacakları için silmiştim gitti hepsi

Klasörr müü ne klasörüü kıss oo, neler variçindee paylaşta bilelimm.
Hem sen nerelerdesinn artık pek göremiyorumm ne bu işlerin yoğunluğu bakimmm :82:

canım benım nısan tarıhını yazmıstın dugunde az cok bellı ekler mısın 7 temmuz 2012 kına 8 temmuz 2012 düğün yine kesinleşince düzeltırız

Tmm cnm düzelttim, kınaları şimdilik eklemiyorumm zaman yaklaştığında eklerizz beraberr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…