2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Canlarr napıyosunuuzzz bakemmm,
düğün tarihleri konuşulmaya başlamışş ne güzelll nişan tarihleri ve tahmini düğün tarihlerinizi söylerseniz ana sayfaya eklerim kıslarrr

Canlarr napıyosunuuzzz bakemmm,
düğün tarihleri konuşulmaya başlamışş ne güzelll nişan tarihleri ve tahmini düğün tarihlerinizi söylerseniz ana sayfaya eklerim kıslarrr

benim iki dugun olacagı ıcın 12 mayıs 2012 yada 20 mayıs 2012 olacak gıbııııııı ama hic bisey tam olarak net degıl

selincim ben listede varım zaten ama yinede ekle sen düğün tarihinide düzelt tatlım.
nişan 25.06.2011
kına 15.04.2012
düğün 21.04.2012

inşallaahhhhhh :78:

canım benım 11/09/2011 olabılır nısanım aıleler eylulun ıkıncı haftası dıye konustu ama askım yurt dısında o yuzden beklıyoruz ama sen yaz yınede 01/05/2011 soz**11/09/2011 nisan 20/05/2012 dugun

Tammam cnm hallettim, kesinleşince yine söylersin düzeltirimm

Kizlar bi sey sorcam.
Nikah islemleri icin kan aldiriliyormus bu konuyla ilgili bilgisi olan var mi?

Canım nikah işlemleri için doktoro muayeneye gidiyosun zaten
kan uyuşmazlığında kan alınıyo bildiğim kadarıyla
yada doktor gerekli görürse kan tahlilide isteyebilir.

Kizlar bi sey sorcam.
Nikah islemleri icin kan aldiriliyormus bu konuyla ilgili bilgisi olan var mi?

bu konuyu bende hep merak edşiyorum.
netten biraz bakındım ama bişey anlamadım.
saglık raporları falan var.
onlar beraber mi yaptırılacak.
önce gidip başvuru yapıp yaptırılması gereken evrakları mı öğrencez sonramı gün alcaz.
bilgisi olan var mı kızlar.
kaç günde yapılır.
kaç gün önceden gün almak gerekir

Canım günü en az 4 ay önceden alın çünküü yaza doğru bi yığılım oluyor, helekii nikah meurunu salona getircekseniz önce davranınn
Biz nişandna sonra hemen başvuruda buluncaz.
Canım bildiğim kadarıylaa bütün evraklaırnı tamamlayıp belediyeye başvuruyosun, onlar evraklarını ve boş gününü kontrol ediyor ve uygunsa hemen cevap verebiliyor. Sonra nikah gününü bekliyosun zaten.
Sen yine başvuruya gitmeden önce bağlı olduğun belediyeyi telle arar sorarsın, daha güncel olur

4 ay mııııııııı vuuuu çokmuş kızz.biz salona getirmicez önceden yapılır bizim nikah.
yaa ben düğünden 2 ay önce işten ayrılcam yetişmezmi acaba.
neyse dediğin gibi belediyeye sorsun nişanlım.
nikah dairesine sorsun bişey yapsın.
bizim nikah orda olcak selincim.
acaba sağlık raporlarını herşeyi ayrı yaptırabiliyomuyuz.
o orda ben burda yaptırsak başvuruyu beraber yapmak gerekiyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…