2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
tunaydin kizlar nasilsinizzz. cok stresliyim dugune 18 gun kaldi heycan falan yok asiri stres var daha evden ceyizim cikmadii 3 hafta onceden doktuk herseyi nisanlimin yuzundenn.. simdide isleri yogunlasti alamioo esyalari annem de sinir olduu evde adim atilcak yer yok daraldik cok annem bana soruyo ben nisanlima annem bana kizio nisanlim bana valla ortada kaldim delircem yakinda yaaa

Selam kızlar.
Dünün yorgunluğu çıkmamışken bugün tekrar yorulucam. Bu sıcakta provaya nasıl katlanıcağımı bilmiyorum.
Sonrasında yine bi ton koşturmaca.
Yorgunluğu bile güzel.
Allah yardımcım olsun

baglacaolanki canım davetiyeni çok beğendim istiridye kabuğunu çok severim..bu arada gözün aydın atlatmışsın nişan alışverişini haydi bakalım...

Ailelerle olan bölümü atlattık valla üzerimden büyük bi yük kalktı.
Eski bi davetiye ama daha ortada hiçbişey yokken bi gün evlenirsem bunu yaptırıcam demiştim. Karşıma çıkınca düşünmedim.

Evet kuzum allah razı olsun tek sıkıntı çıkmadı. İki tarafta memnun ayrıldık..
Benim çeşit çeşit toniklerim var çoğuda yeni ama hepsi annemin odasında aynanın önünde. Alırsam boş kalıcak annemde kullanır hem. O yüzden bi tonik bi peeling alıcam yeter şimdilik. Sonrasını evlenincede alırım zor değil. :97:
Çiçeğim kargoda ahh bi kavuşsam.

günaydın kızlaarrrr nasılsınız?
ben çok mutluyum babamı geri işe döndürmüş patron

Gözün aydın canım. Dün üzülmüştüm düğününe bu kadar yakın zamanda sorun çıktığı için ama sorun ortadan kalkmış. Çok çok sevindim.

Son düzenleme:

olur böle şeyler kuzum sen aradan cekil al de damadınla konus beni katmayın de yani bizimde ev tıklım tıkıs berbat oluyo böle mayın tarlasındaki gibi yürüyosun ona carpmım suna degmiyim ki benim daha 1 ay gibi bişey var

yok tatlık turkuaz aramaktan vazgeçtim bak şunu aldım

kızlar evizimizin boyasına kum beji diye düşünüyorum ama cok mu acık kalır siz ne yapmayı düşünüyosunuz

günaydın kızlaarrrr nasılsınız?
ben çok mutluyum babamı geri işe döndürmüş patron

Bugün aldığım en güzel haber çok şükürr....
dün akşam türkçe olimpiyatları süper geçti şarkılar şiirler söyledik yabancı kardeşlerimizle hiçde sıkılmadım:))
Gece 1 di eve girdiğimde nasıl yattım bilemedim... koltukta iki büklüm uyuyakalmışım :))
iş yerinde canım sıkılmaya başladı bir çıkayım diyorum azıcık gezeyim bakalım
Yemek kursuna giden arkadaşımı canı gönülden tebrik ediyorum bu kadar azim süper ben gidemem sanırım bi kere sıkılırım :))
düğünüme de son 37 gün kaldı :26:
ayy stress stresss napıcam böyle yawww:18:

Çok pahalı değil mi canım??
Bende ilk önce 5500 gibi bi rakama bakmıştım
annem al dese tamam alcaktık
sonra bşraz daha gezerek daha güzel bi gelinliği daha uyguna buldum

kızlar evizimizin boyasına kum beji diye düşünüyorum ama cok mu acık kalır siz ne yapmayı düşünüyosunuz

kum beji de süper ama badem ezmesi deniz kıyısı vanilya çiçeği benim ilk tercihim
Açık renkler evi ferah gösterir o yüzden badem ezmesini tek geçerim

zuzu rahat 500 lıra ındırım payı koyuyorlar
ama denemedıgın bıseyı dıktırmeye kalkısma hayal kırıklıgı yasayabılırsın

buarada kızlar
saclarım benım bebek sarısı platin rfole
falan tonlarında 7 senedır sureklı
ama tek duz boya gıbı degıl araları hep kahvemsı boyandı
sımdıde su bayanın saclaır hosuma gıttı
kendınsıde cok guzel

lauren conrad hairstyles gorsellerde cıkıyoor
ıkı renklı saclar hosuma gıdıyor altta daha acık ton ustler daha koyu
benımde gozlerım bal rengı yesıl degıl sarı yogunluklu

düğün tarihlerimiz aynı tatlım benim kına 7 temmuzda olucak düğünümde 14 temmuzda olucak kınam izmirde düğünümde ankarada olucak oraya gidip foto işlemlerini falan bide düğün salonunu erkenden sonkez gözden gecirmem lazım acaba yetişirmiki ya ankarada kuaföre kaynanam karar verip randevusunu almıstı umarım güzel bir kuafördür aslında bende senin gibiyim yani gün yaklastıkca bende kabuslar görmeye basladım kötü kötü annemi gizli gizli aglıyoken buldum bide ben tek cocugum offff bi yanım havalara ucuyo askıma kavuscam diye diyer yanımda matem havalarında nasıl bişeydir bu ya

canım bizim evde şuan o durumda cumartesi pazar toparladık bu haftasonu gidecek daha sonraki hafta sonu serilecek napalım çalışıyorum bi haftasonuna yetişmiyo işler nişanlına da hak ver öle yapın sizde annende azıcık alttan alsın keyfi değilmiş ki bu durum ama işte sadece biz değil aileler de stresli

meraba gelin adayları nasılsınız bakalım

merhaba canım iyidir seni sormalı?

sağol canım çok şükür çok güzel bi şekilde halloldu o konu

yok tatlık turkuaz aramaktan vazgeçtim bak şunu aldım Eki Görüntüle 437298

uyduysa sorun yok tatlım bence güzel ağır bi salonun olacak

biz kendi resimlerimizden bi davetiye yaptıralım dedik ama siparişinide verdik bakalım nasıl olucak

bizde öyle yaptık çok güzel oldu

benim kum beji çok ferah güzel duruyor seviyorum

çok sağol canım benim şu türkçe olimpiyatlarına bende gidicemmmmm

kızlar hemde öyle gzel anlaşmışlar ki bizim nişnadan baya bi borcumuz vardı onu kapatacak patron bu haftayıda izin vermiş babama yıllık izninden ayrı bide elden bin lira verecekmiş lazım olur diye hediye
babam arabaya satılık ilanı asmıştı onu kendi elleriyle sökmüş sattırmam demiş ayy nasıl mutlu oldum borçta kapanıyo içim rahat evlenebilirim artık daha çok döktürücem düğünde

Son düzenleme:
kuzum siz ne yapıyosunuz cok pahalı değilmi ben gelinliğimi 750 aldım hemde süperdi benim için istediğiniz içinize sinen gelinlikleri daha uyguna bulabilirsiniz yani demek istediğim o kınalıgımıda 450 aldım ikisi toplam 1200 e geldi yapmayın tamam insan bi kere evleniyor ama bir gelinliğie okadar bence para verilmez içinize sineni alın ama daha uygun bulmaya calısın karsı tarafada yazık

Merhaba gelincikler :) Nasılsınız bakalım.. Geçmişi okudum birazdan gelecek yorumlar..

Bugün gelinliğimi teslim alıyorum, çok heyecanlıyım çok merak ediyorum.. Akşama kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum..

ama herkezınde maddi imkanları farklıdır yanı kıralık 3000 gelınlık elbette var ama emın olun pazarlık payıda oldukca var

ev rengı konusunda da ev yok renk konusunda sızden kopya cekıcem hazıra konacagım

ne yazacagını unutan bır ben degılım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…