- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #24.921
baglacaolanki canım davetiyeni çok beğendim istiridye kabuğunu çok severim..bu arada gözün aydın atlatmışsın nişan alışverişini haydi bakalım...
alışverişinin sorunsuz geçmesine sevindim,karşı taraf da ne güzel davranmış maşallahçok iyi olmuş..
tonik vs tarzı malzemelerin yoksa 1-2 tane aldırabilirsin cnm,ama varsa çok alma bence sonuçta kozmetik,bozulursa cilde zarar veriyor,düğünden sonra da alabilirsin.ben tek kızım,o yüzden şu an bekar evimde kullandığım kozmetiklerimi kimseye de veremiyorum,çöpe de atılmaz..bunları kullanıcam,bitince daha iyi markalardan daha güzel şeyler alıcam inşaallah..
davetiyede anı olması güzel bi nokta bence,anısı varsa kaçırma,sade,hoş bi davetiye..
bu arada şu buketler gelsin de foto görelim biz de artık yaa,sipariş vermek istiyoruuuuuuumm..
iyi geceler herkese..
günaydın kızlaarrrr nasılsınız?
ben çok mutluyum babamı geri işe döndürmüş patron
tunaydin kizlar nasilsinizzz. cok stresliyim dugune 18 gun kaldi heycan falan yok asiri stres vardaha evden ceyizim cikmadii 3 hafta onceden doktuk herseyi nisanlimin yuzundenn.. simdide isleri yogunlasti alamioo esyalari annem de sinir olduu evde adim atilcak yer yok daraldik cok annem bana soruyo ben nisanlima annem bana kizio nisanlim bana valla ortada kaldim delircem yakinda yaaa
canım biz haftaiçi salonda kıydırmaya 158 lira verdik
her belediyenin farklı canım fiyatları hangi belediyede kıydırıcaksanız ona bi telefon aç sor
tabiki garantiye alıyorum işte bende
nasılsın canım halılarını almışsın galiba turkuaz buldun mu peki?
30 eylül canım bende acıyorum işte o paraya bakalım başka yerlerde de bakacağım içime sinen bulurum umarm...
günaydın kızlaarrrr nasılsınız?
ben çok mutluyum babamı geri işe döndürmüş patron
evet kızlar çok mühim bi konuda fikirleriniz lazım...
Konumuz : gelinlikkk
Beğendiğim gelinliğe yeniden dikip bana kiralayacağı fiyat 3000tl satılık 4000tlnişanlımda anneside olsun alalım diyor daha pazarlık yapılmadı gerçi ben çok kararsızım fiyatı yüzünden yazık günah diyorum siz ne diyorsunuz...Açıkcası onun üzerine ne giydiysem beğenemedim
kızlar evizimizin boyasına kum beji diye düşünüyorum ama cok mu acık kalır siz ne yapmayı düşünüyosunuz
Bugün aldığım en güzel haber çok şükürr....
dün akşam türkçe olimpiyatları süper geçti şarkılar şiirler söyledik yabancı kardeşlerimizle hiçde sıkılmadım:))
Gece 1 di eve girdiğimde nasıl yattım bilemedim... koltukta iki büklüm uyuyakalmışım :))
iş yerinde canım sıkılmaya başladı bir çıkayım diyorum azıcık gezeyim bakalım
Yemek kursuna giden arkadaşımı canı gönülden tebrik ediyorum bu kadar azim süper ben gidemem sanırım bi kere sıkılırım :))
düğünüme de son 37 gün kaldı :26:
ayy stress stresss napıcam böyle yawww:18:
tunaydin kizlar nasilsinizzz. cok stresliyim dugune 18 gun kaldi heycan falan yok asiri stres vardaha evden ceyizim cikmadii 3 hafta onceden doktuk herseyi nisanlimin yuzundenn.. simdide isleri yogunlasti alamioo esyalari annem de sinir olduu evde adim atilcak yer yok daraldik cok annem bana soruyo ben nisanlima annem bana kizio nisanlim bana valla ortada kaldim delircem yakinda yaaa
meraba gelin adayları nasılsınız bakalım
Selam kızlar.
Dünün yorgunluğu çıkmamışken bugün tekrar yorulucam. Bu sıcakta provaya nasıl katlanıcağımı bilmiyorum.
Sonrasında yine bi ton koşturmaca.
Yorgunluğu bile güzel.
Allah yardımcım olsun
Ailelerle olan bölümü atlattık valla üzerimden büyük bi yük kalktı.
Eski bi davetiye ama daha ortada hiçbişey yokken bi gün evlenirsem bunu yaptırıcam demiştim. Karşıma çıkınca düşünmedim.
Evet kuzum allah razı olsun tek sıkıntı çıkmadı. İki tarafta memnun ayrıldık..
Benim çeşit çeşit toniklerim var çoğuda yeni ama hepsi annemin odasında aynanın önünde. Alırsam boş kalıcak annemde kullanır hem. O yüzden bi tonik bi peeling alıcam yeter şimdilik. Sonrasını evlenincede alırım zor değil. :97:
Çiçeğim kargoda ahh bi kavuşsam.
Gözün aydın canım. Dün üzülmüştüm düğününe bu kadar yakın zamanda sorun çıktığı için ama sorun ortadan kalkmış. Çok çok sevindim.
yok tatlık turkuaz aramaktan vazgeçtim bak şunu aldım Eki Görüntüle 437298
biz kendi resimlerimizden bi davetiye yaptıralım dedik ama siparişinide verdik bakalım nasıl olucak
kızlar evizimizin boyasına kum beji diye düşünüyorum ama cok mu acık kalır siz ne yapmayı düşünüyosunuz
Bugün aldığım en güzel haber çok şükürr....
dün akşam türkçe olimpiyatları süper geçti şarkılar şiirler söyledik yabancı kardeşlerimizle hiçde sıkılmadım:))
Gece 1 di eve girdiğimde nasıl yattım bilemedim... koltukta iki büklüm uyuyakalmışım :))
iş yerinde canım sıkılmaya başladı bir çıkayım diyorum azıcık gezeyim bakalım
Yemek kursuna giden arkadaşımı canı gönülden tebrik ediyorum bu kadar azim süper ben gidemem sanırım bi kere sıkılırım :))
düğünüme de son 37 gün kaldı :26:
ayy stress stresss napıcam böyle yawww:18:
Canım o izne ayrıldı 1 hafta yok
merhaba canım iyidir seni sormalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?