2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Seninde hayirli olsun canim saglikli buyutmeyi nasip etsin rabbim ben suan cok zorlaniyorum İnsallah hamilelgm ilerlynce biraz rhtlarim
Senin ilk hamilelikte de çok bulantın olmuştu di mi. Çabucak geçsin inş. Hem çocuk hem hamilelik yoruyor

TE="FUFA60, post: 40979714, member: 355727"]Merhaba anneler uzun zamndr giremiyodum nasilsiniz artik bebis demiyorum kocaman oldular yavrular nasik☺☺ kizim artik bezi brkti subat ayinda birakmisti

Bende tekrar hamileyim 9 haftalik suan ve inanilmaz zor gciyo bulantilar agrilar kizima bkmkta cok zorlaniyorum 2 gundut cok agrim var ve yatiyirum hep[/QUOTE]
Maşallah cnm rabbim kucağına almayi nasip etsin. bizde biraktik bezi sukurler olsun .sira kardeste bakalim nelee yapicaźzz rabbim yardimcimiz olsun

selam kızlar....ne anılarımız war bu topikte...ne çok duygu paylaştık hep birlikte..hepiniz iyki warsınız...ben 2. bebeğime hamileyim..ama öyle bomboş ki duygularım...kızım 33 aylık oldu ben 6 haftalık hamileyim....yeni öğrendim....eşim çok istediği için korunmayı bıraktık...we hemen hamile kaldım..o çok mutlu ama ben aynı heyecanda değilim...duanızı eksik etmeyin..sewgiyle...artık ocak 2016 annelerine taşındım...hayrlısı bakalım...

Maşallah cnm rabbim kucağına almayi nasip etsin. bizde biraktik bezi sukurler olsun .sira kardeste bakalim nelee yapicaźzz rabbim yardimcimiz olsun[/QUOTE]

Saolun cnm valla bu ara kizim altina kaciriyo hep bez tak diyo kardesi ogtendgnden beri cok dgsti

Hayirlisi olsun sizinde saglikla alin kucaginiza İnsallah

Maşallah cnm rabbim kucağına almayi nasip etsin. bizde biraktik bezi sukurler olsun .sira kardeste bakalim nelee yapicaźzz rabbim yardimcimiz olsun

Saolun cnm valla bu ara kizim altina kaciriyo hep bez tak diyo kardesi ogtendgnden beri cok dgsti[/QUOTE]
Cnm abla olcaksin artik takmamalisin falan desen ben fatihi oyle yureklendiiyorum iste kilot alirken abi kilodu diyorum cicili bicili camasir aliyoruz o seciyor h8c baglama bence zor olcak ama kabulenmesi lazım .kolay gelsin cnm

Saolun cnm valla bu ara kizim altina kaciriyo hep bez tak diyo kardesi ogtendgnden beri cok dgsti
Cnm abla olcaksin artik takmamalisin falan desen ben fatihi oyle yureklendiiyorum iste kilot alirken abi kilodu diyorum cicili bicili camasir aliyoruz o seciyor h8c baglama bence zor olcak ama kabulenmesi lazım .kolay gelsin cnm[/QUOTE]
Canımm az kalmış doğuma. Sağlıkla kavuşun inş.

mainşallah post: 41368577 .!.:
Cnm abla olcaksin artik takmamalisin falan desen ben fatihi oyle yureklendiiyorum iste kilot alirken abi kilodu diyorum cicili bicili camasir aliyoruz o seciyor h8c baglama bence zor olcak ama kabulenmesi lazım .kolay gelsin cnm
Canımm az kalmış doğuma. Sağlıkla kavuşun inş.[/QUOTE]
Sagol cnm insallah .artik son gunler ne zaman gelirse pasam artik.beklemedeyiz.senin kuzucuklar nasil

Cnm abla olcaksin artik takmamalisin falan desen ben fatihi oyle yureklendiiyorum iste kilot alirken abi kilodu diyorum cicili bicili camasir aliyoruz o seciyor h8c baglama bence zor olcak ama kabulenmesi lazım .kolay gelsin cnm[/QUOTE]
Saol cnm bezi birakmistik benim bi ara baya zordu hamilelgm surekli hastnye gdyduk o ara annemde kaldi sonra bez istedi hep sukur birakti konustuk sen abla ilcaksin bak zaten bezi birakmisstk falan İnsallah bidaha da istemez

Aaa yazmamisim kusura bakmayin ben dogurdum 20 haziranda pasam nerdeysr iki aylik olcak.abicik kiskanmiyo simdilik hersey guzel ve yorucu gidiyor.rabbim isteyene tekrar yasatsin bu duygulari inşallah

Aaa yazmamisim kusura bakmayin ben dogurdum 20 haziranda pasam nerdeysr iki aylik olcak.abicik kiskanmiyo simdilik hersey guzel ve yorucu gidiyor.rabbim isteyene tekrar yasatsin bu duygulari inşallah
Maşallah canım oğluşlarına.
Benim kız 6 aylık oldu. Kıskançlık tavan
Sağlık huzur dilerim ailene bebeklerine

Maşallah canım oğluşlarına.
Benim kız 6 aylık oldu. Kıskançlık tavan
Sağlık huzur dilerim ailene bebeklerine
sagol cnm teşekkür ederim.rabbim hepimizin evini sağlık huzur bereket versin inşallah. inşallah böyle devam eder ya ama benim oğlum da başından beri yok hatta onun eskilerini giyiyor anne bu bana olmaz bebeğim giysin der yani çok seviyor hatta kızdırmak için kardeşin bizim olsun diyolar çok sinirleniyor kızıyor vermem diyor :)))

Merhaba herkese yeni bebisler olmus saglikli buyusunler İnsallah

Bende 5.5aylik hamileyim pasam olcakmis kizim hamilelgmn ilk gunlerinden beri kardesim erkek olcak diyodu hep icine dogmus kuzumun sukur bulantilarim gecti yemek yiyblyrm

Merhabaaa
Herkes iyidir inşallah... ikinci bebek haberleri çok mutlu oldum. Herkese hayırlı evlatlar versin Allahım... Ben cesaret edemeyenlerdenim. Malum zor günler geçirmiştim. bizde haberler şöyle tuvalet eğitimimiz bitti fakat kaka tutma problemi başladı. ne yaptıysam geçmedi. Pediyatri uzmanımız ilaçlar verdi. Ama yok fiziksel sorunu yok. Psikolojik dedik Pedagog Gözde Erdoğan (nam-ı değer Süper Dadı) ile görüştük. Konusunu etmeyin ilaçları kesin üstüne gitmeyin dedi. 5 eylül de tekrar gideceğiz. Bakalım neler olacak... Sancılı günler yaşıyoruz. Allah beterinden korusun inşallah hepimizi... Öpücükleerr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…