teşekkür ederim evet uzun aradan sonra bir kez daha merhaba.. teş.. ederim senin oğlunu da allah bağışlasın
53 günlük:

oldu sıpam..dilim döndüğünce anatayım: büyüğü daha hamişken hazırladık. bir tane hikaye kitabı gördüm kardeşim ve ben adında, tam bize göreydi.babası annesi bize benziyordu kızında kardeşi erkek olacaktı basit cümlelerle görsellerini göstererek anlattım. dr kontrollerinde beraber götürdük, giderken şimdi dr amca bize kardeşimizi gösterecek deik, gel hadi kardeşimizi sevelim falan dedik..bu hamilelik süresinde yaşadıklarımızdı.. şimdiyse; şimdilik gelip gidip öpüyor, oynamak istiyor, kafasını falan ellemk istiyor ilk bi kaç gün zorlandık bizde o da, yeni bebek var uykusuzluk onun annem yemek versin uyutsun beni demeleri yordu hepimizi. şuan da bazen kızım kardeşine karışma dedikçe oyuna döküyor başından ayrılmıyor kardeşinin..sanırım kıskançlığının dışavurumu ilgi göstermek oluyor

hayırlısıyla sağlıklı doğsunda canım gerisi kolay ya. senin akrabaların var mıydı yanında bilmiyorum, biz yalnızız ilk hafta zorlanaaksınn