Iyi sayilirdi ana bu ara gec yatiyor yani 12 yi geçiyor gece bir kere er sabaha dogru emer 9 - 10 da kalkar masallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol tatlimmm
Elif oykucuk .arzural kız nerdesiniz
Marjiyi görüyorum arasira:)
Bebisler nasill umarim iyilerdir opuldunuzz
senin de anneler günün kutlu olsun mooncumAnneler Günü nuz kutlu olsunnnnnnn
merhaba eylül anneleri,
nasılsınız? giremiyorum köpek dişlerimiz çıktı ama çook zor oldu. 39,5 olmuştu alttakileri çıkarırken, üsttekileri çıkarırken memlekete gitmiştim ateşölçerimizi götürmeyi unutmuşum ama 39,5 u yine görmüştür üstelik ishal öksürük, boğaz enfeksiyonu hepsi eklendi nihayet çıkardı. lakin geceleri hala uyanır tok olsa da aç olsa dabize bi öneriniz var mı rahat uyuyan bebek nasıl oluyor bilmiyorum...
yarın büyük güncinsiyetini öğreneceğizzz
sizlerde de olmuşmuydu sarı sarı akıntı, bende bu sefer çook oluyor iltihap , bebeğe bi zarar verir mi diye korkuyorum, bir gidelim inş. bir sorun yoktur.
öptük bebişlerinizi kızımla ummaaaaaaaa
selam hepinize eylül anneleri.ben eylül bebeklerini çok merak ediyorum .benim de kısmetse eylül bebeği olacak yavrum .. eylül bebekleri başak burcu oluyor ,başak bebeklerini genelde sakin ,sorunsuz bebekler diyorlar ama sizlere de sormak geldi içimden ,genel olarak nasıl yavrularınız ,bebekken nasıldı ..
Benimki tam basak cnm duzenli zeki masallah hayvan sever . Hareketli ama yaramaz degil.
Ilk 6 ay gece uyanik gunduz uyudu o sikintili oldu ama sonra duzeldi maşallah. Gaz sıkıntısı olmadi kolay kolay.bu arada ben kendimde basagim
:)
Ama ben bebekken bir yasina kadar uyumamisim gunduz uyur gece uyanık misim ann çekmiş. Bide oglum da ve bende inat var
He he iste olmuyo oyle huy diyim benimki bana cekti o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?