• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oohhhh afiyet olsun kızlar! Bizi düşünen yok.. şeker diyetindeyim ben.. Benim yerime de yiyin......... :(((
ay canım inan ne zamandır tatlı yemediğimi hatırlamıyorum bile hiiç tatlıyla aram yoktur tek şekeri meyveden alıyorum ben birde hergün çaya attığım 1 çay kaşığı şeker. bunuda yapacağım ama ben azıcık yerim eşime yapıvercem yazık addamcağız ben yemeyince yapmıyorumda oda mahrum kalıyo bugün yesin bari:21:
olur tabi cnm ama kabartma tozunu yine 1 tane kat afiyet olsun tekrar..

teşekkürler canım birazdan yapcam inşallah şu işler bi bitsinde tatlıya ancak sıra gelecek tekrar teşekkürleer:16:

;) değil mi? öyle kandırayım kendimi, zaten reklamda dondurma görüyorum katur kutur ısırıyorlar magnumları..!!! yazık eşim de dönüp çaktırmadan bana bakıyor ne tepki vereceğim diye kafamı çeviriyorum "hiiiiiiiiççç işim olmaz" diyorum.. napalım herşey LARA' m için..... doğsun birlikte milkshake içeceğiz ;))))

meleklerimiz için herşeye değer annesi..aa seninle doğum tarihlerimiz aynıymış bu arada cnm..

ben içiyorum wallahi we ölçümlü içiyorum şimdiye kadar 1.5 olmak üzere inş akşama 3 3.5 olur sizde kendinize bir şişe belirleyin hep onu için böylelikle günde ne kadar içtiğinizi ölçmüş olursunuz ben öyle yapyorum

bende aynı çözümü uyguluyorum cnm yarım lt lik pet şişem var her gün sadece onunla su içip ölçüyorum ne kadar içtiğimi valla her derde deva oluyo su kabızlığım vardı artık yok .. cildimde sivilceler vardı onlarda geçiyo şişliklerim hiç yok şükür sizde bol bol için kızlar suyu

kızlarr benim bebeğim hala kasık bölgemde?? yani hiç yukarılara çıkmadı.çok mu aşağı oluyor orası. kontrolüm 27 sinde daha çok var doktora:31:

Kızlar merhaba...
Benim ayaklarım davul gibi oldu ve çok acıyolar ya ayaklarımı dikliyorum yıkıyorum cıks banamasın demiyor geçmiyor.. Dün çok yordum kendimi ya offf :14::14: bebişimdede hareket yok o da çok yoruldu herhalde :14::14::14::14: Sizler nasılsınız....
GEÇMİŞ OLSUN CANIM. inan benimkiler de öyle, su içsem de düzelmiyor.... :(( diyet de yapıyorum. tuzu çıkardım hayatımdan diyebilirim. varsa sabah kahvaltıdaki peynirden tuzu alıyorum.... bildiğiniz ezine peynir yani.. yine de davul gibi, akşamları hep kaldırıyorum tamamen inmiyor tabi.... bebişini yorma annesi evdeysen yat dinlen beklesin işler! senden bebişinden önemli değil ya..! kimse hesap soramaz ve sen de pimpiriklenme ;)

meleklerimiz için herşeye değer annesi..aa seninle doğum tarihlerimiz aynıymış bu arada cnm..

aaa! gerçekten ;))) İzmir'deysen aynı yerde doğururmuşuz. tabi bizim bebişler tarihini beklerse ;)) ve onlar için herşeye değer! annesi -yani bendeniz- iğneden deli gibi korkardı, şimdi tahlil mahlil işte durmadan deliniyor :)))))))))

teşekkürler canım birazdan yapcam inşallah şu işler bi bitsinde tatlıya ancak sıra gelecek tekrar teşekkürleer:16:[/QUOTE]
rica ederim tatlm ne demek..

kızlarr benim bebeğim hala kasık bölgemde?? yani hiç yukarılara çıkmadı.çok mu aşağı oluyor orası. kontrolüm 27 sinde daha çok var doktora:31:

korkma cnm bu aralar hareket etmeleri için bol yerleri olduğundan heryerden tekmelerini hissedebilirsin demek ki senin yaramaz ayaklarını aşağıda daha cok sevmiş bu aralar;) bnde geçtiğimiz haftalarda kasıklarımda cok hissediyodum ama yinede gidince dr.unla paylaş için rahatlar..

Kızlar merhaba...
Benim ayaklarım davul gibi oldu ve çok acıyolar ya ayaklarımı dikliyorum yıkıyorum cıks banamasın demiyor geçmiyor.. Dün çok yordum kendimi ya offf :14::14: bebişimdede hareket yok o da çok yoruldu herhalde :14::14::14::14: Sizler nasılsınız....
GEÇMİŞ OLSUN CANIM. inan benimkiler de öyle, su içsem de düzelmiyor.... :(( diyet de yapıyorum. tuzu çıkardım hayatımdan diyebilirim. varsa sabah kahvaltıdaki peynirden tuzu alıyorum.... bildiğiniz ezine peynir yani.. yine de davul gibi, akşamları hep kaldırıyorum tamamen inmiyor tabi.... bebişini yorma annesi evdeysen yat dinlen beklesin işler! senden bebişinden önemli değil ya..! kimse hesap soramaz ve sen de pimpiriklenme ;)

aaa! gerçekten ;))) İzmir'deysen aynı yerde doğururmuşuz. tabi bizim bebişler tarihini beklerse ;)) ve onlar için herşeye değer! annesi -yani bendeniz- iğneden deli gibi korkardı, şimdi tahlil mahlil işte durmadan deliniyor :)))))))))

bende izmirdeyım canım, ama ben sızden 3,5 gun once tahmını tarıh, gercı o bellı olmas ama:))

korkma cnm bu aralar hareket etmeleri için bol yerleri olduğundan heryerden tekmelerini hissedebilirsin demek ki senin yaramaz ayaklarını aşağıda daha cok sevmiş bu aralar;) bnde geçtiğimiz haftalarda kasıklarımda cok hissediyodum ama yinede gidince dr.unla paylaş için rahatlar..

işte cnm ben hiç öyle yukarılarda hissetmedim. göbeğimin etrafında falan da hissetmedim hiç.hep aşağılarda:1::1: dediğin gibi sevdi demek ki benim tosbağa:))
sorarım yine doktora bakalım:49:

Benimde aynen kasıklarımda geçen sağlık ocağına gittim aşı için. Orada hemşireye sordum bi aletle kalp atışlarını dinledi. Normal olması gereken yerde dedi şaşırdım. Pantolon kısmına geliyo otururken rahatsız ediyo sıkıyo diye korkuyorum ama ona birşey olmaz yeri bol ddi

bende aynı çözümü uyguluyorum cnm yarım lt lik pet şişem var her gün sadece onunla su içip ölçüyorum ne kadar içtiğimi valla her derde deva oluyo su kabızlığım vardı artık yok .. cildimde sivilceler vardı onlarda geçiyo şişliklerim hiç yok şükür sizde bol bol için kızlar suyu

bebeğim nabersin yaaa :38: su içiyom şişiğim yok diyosun ama ben hiç durmaksızın su içiyorum zaten suyu çok severim ama yürüyünce yada çok oturunca ayaklar eller davul iki gündürde dahada şiştiler benimde tek sıkıntım bu valla :31:

Benimde aynen kasıklarımda geçen sağlık ocağına gittim aşı için. Orada hemşireye sordum bi aletle kalp atışlarını dinledi. Normal olması gereken yerde dedi şaşırdım. Pantolon kısmına geliyo otururken rahatsız ediyo sıkıyo diye korkuyorum ama ona birşey olmaz yeri bol ddi

normalmiş yaniii:34:iyi o zaman:49:
cnm esnek şeyler giymiyor musun??benim karnım çok yoktu son kontrolümde.keten etek giymiştim. doktor o zaman bile bana esnek şeyler giy demişti.

bebeğim nabersin yaaa :38: su içiyom şişiğim yok diyosun ama ben hiç durmaksızın su içiyorum zaten suyu çok severim ama yürüyünce yada çok oturunca ayaklar eller davul iki gündürde dahada şiştiler benimde tek sıkıntım bu valla :31:

AYY BENİMDE GEÇMİO ARTIK SU İŞE YARAMIYOR YANİ nedeni kilolarmış vucut fazla kilo taşıdığı için ayaklarda şişme ve ödem yapıyomus doktorumu aramışdım da öğleden sonra öğle dedi bide didem artık doğursan da kurtulsam senin yüzünden mesleği bırakacam dedi çok güldüm..

işte cnm ben hiç öyle yukarılarda hissetmedim. göbeğimin etrafında falan da hissetmedim hiç.hep aşağılarda:1::1: dediğin gibi sevdi demek ki benim tosbağa:))
sorarım yine doktora bakalım:49:

canım aynı sıkıntı bende vardı hatta o zamanlar topikte çok sordum cvp alamdım doktora gittim çünkü artık her vuruşunda alttan gıdıklanıyodum çıkacak dedim en son ama doktorcumuz ayakları aşada buda en normal pozisyonu dedi şimdide yukarda vuruyo kızım normal yani takma

slm canım, benim 2 lt yi gecıyodur içtiğim su,ama işyerınde bütüngun masa basnda oturunca hele bu saatlerde ayaklar tombalak gıbı oluyo, gecen gun acık ayakbılarımı gymıstım, aksama dgru sıktı:)),, sabaha kadar gecıyo, snra yıne işyernde şişiyoo, döngü halınde devam edıyo

AYY BENİMDE GEÇMİO ARTIK SU İŞE YARAMIYOR YANİ nedeni kilolarmış vucut fazla kilo taşıdığı için ayaklarda şişme ve ödem yapıyomus doktorumu aramışdım da öğleden sonra öğle dedi bide didem artık doğursan da kurtulsam senin yüzünden mesleği bırakacam dedi çok güldüm..

öle aman amanda bi kilo almdım aslında ama olabilir tabi bu beden bu ağırlığı hiç kaldırmadı hele dünle bugün felaketim... ilahi bayıldım doktoruna :52:

korkma tatlım ayakları aşağıdadır bebişinin .. benim bebişinde baya zamandır aşağıdaydı ama şimdi döndü artık heryere vuruyo bazen vajinama çok yakın yerde bile hissediyorum ... içini ferah tut cnm

Kızlar merhaba...
çok geçmiş olsun canm yorma kendini bırak işler dursun kenarda senden ve bebişinden önemli değil valla uzat ayaklarını yat bi güzel dinlen bebişin de dinlensin tabi..

aaa! gerçekten ;))) İzmir'deysen aynı yerde doğururmuşuz. tabi bizim bebişler tarihini beklerse ;)) ve onlar için herşeye değer! annesi -yani bendeniz- iğneden deli gibi korkardı, şimdi tahlil mahlil işte durmadan deliniyor :)))))))))[/QUOTE]
yok hayır canm ama yakınız bnde balıkesirde oturuyorum ama doğum memlekette olucak inş samsunda yani..bakalım bizim bıdıklar ne zaman gelicekler haberleşiriz "bn doğuma gidiyorum" diye haber veririm ay yazarken bile cok heyecanlandım hayırlısıyla zamanında gelir inş meleklerimiz:16:

didem bıktırmıssın doktorunu :)))))))))))))

Back
X