• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım geçmiş olsunnnnn adana sıcakları bir başkaaaa olurr dikkat et kendineeee kuzum ağır yeme et yemeklerini evde yapmaya çalış haşlama en faydalısı kemiğin suyu falan yemeğe geçer öyle tüketmeye çalış canım ben dışarıda et yemeği bıraktım bu ara sıcaklarda bozuk olur zehirlenirizzzz vs... ALlah koruusn.

saol canım benim walla yiyecek bişe bulamadım bari et yesin kuzucum dedim ama bidaha yemem bende.. walla başladı sıcaklar dışarısı cehennem ama bizim ew ruh sağlığı civarında tepede olduğu için serin çok şükür klimasız idare ediyorum şimdilik.. ben normalde eti hiç sewmem haşlama faan yiyemem kokuyor gibi gelir ama bebek için yemeye çalışıyorum ama ne bilim yaa çalışınca yiyecek bişe bulamıyorsun gıcık bişee..

GUNAYIN ANNECIKLER NASLSNZ ??BEBIDIM BASLADI OYNAMYA YINE ICIM RHT ETTI DUN UZANDIM KONUSTUM KIZIM KUSTUNMU BIZE NIE HIC TEPKI VERMIYOSUN DIYODUM BI BASLADI OYNAMAYA ZILLI:nazar::nazar:

BUGUN ACAYIP BASAGRISI VAR VE SICAKLARDAN ISTAHSIZLIK BASLADI MIDEMDE BULANIO ARTIK NASI GECICEK BU YAZ YA

KIZLAR BISEY SORUCAM GOGUS UCUNUZDA BEYAZ BISILER OLUOMU SOL GOGSUMDE OLUO HEP DUN DUS ALDIKTAN SONRA KOPARDIM BEN YINE BIRAZ ACIDI KANADI ACABA EMZIRIRKENDE OLE YARA OLURMU GOGSUMDE

gunaydın canım, iyiyiz bızde oglusumla, ayy tepkıde verırmiş annesıne:),,iyi olmanıza sevındım canım, ınsan bı gerılıyo oynamayınca
ahh valla bu sıcaklar fena, bende gece uyuyamıyorum, uyanınca uykuyaa dalamıyorum 1 saat, püff nasıl gecıcek valla, ogle yemegını bıle 3 te yıyorum, canm ıstemıyo:(

Günaydn fıstıklarrr:3::3::3::3:
Nasılsınız bakalım biz çok şükür iyiyiz oğlumla:49::49::49: hareketsiz bir geceden sonra sabah başladık oynamaya:21::21::21::21: Bugün evdeyiz annemle komşularımızı ağırlayacağız. Bi kahvaltı yapıp mamaları hazırlarız:9::9::9:

günaydın canım benim kızım da kıpır kıpırdı sabah şimdi dinleniyor sanırım ...ne hazırlamayı düşünüyorsunuz misafirlerinize

GUNAYIN ANNECIKLER NASLSNZ ??BEBIDIM BASLADI OYNAMYA YINE ICIM RHT ETTI DUN UZANDIM KONUSTUM KIZIM KUSTUNMU BIZE NIE HIC TEPKI VERMIYOSUN DIYODUM BI BASLADI OYNAMAYA ZILLI:nazar::nazar:

BUGUN ACAYIP BASAGRISI VAR VE SICAKLARDAN ISTAHSIZLIK BASLADI MIDEMDE BULANIO ARTIK NASI GECICEK BU YAZ YA

KIZLAR BISEY SORUCAM GOGUS UCUNUZDA BEYAZ BISILER OLUOMU SOL GOGSUMDE OLUO HEP DUN DUS ALDIKTAN SONRA KOPARDIM BEN YINE BIRAZ ACIDI KANADI ACABA EMZIRIRKENDE OLE YARA OLURMU GOGSUMDE

bence koparma çok bariz olamamakla beraber bendede oluyor birde dün duş alırken farkettim göğüs uçlarım daha bi kapkara olmuş sanırım o beyaz şeylerde göğüs uçlarımız açıldığı için oluyor...

gnaydın canm maşllh oglusuna bızede komsular gelcem dıodu bı haftasonu bız hıc evde degılız kustulermı ne gelmeden haber verırsınz demıstım genelde evde olmuoruzda bız kustulermı ne:1::1::1:

canım sorma yaa benimkilerde 6 aydır gelecekler bi türlü denk gelmemişti annem burdayken bunu da atlatayım dedim:9::9::9:

günaydın canım benim kızım da kıpır kıpırdı sabah şimdi dinleniyor sanırım ...ne hazırlamayı düşünüyorsunuz misafirlerinize

Maşallah canım kuzularımızaa:nazar::nazar::nazar: Ayyy cnı çeken gelebilirr baştan söyleyeyimmm:8::8::8: kadayıf sarması, haşhaşlı kek üstüne kremşanti, patatesli sigara böreği vee kısırrr:56::56::56:

saol canım benim walla yiyecek bişe bulamadım bari et yesin kuzucum dedim ama bidaha yemem bende.. walla başladı sıcaklar dışarısı cehennem ama bizim ew ruh sağlığı civarında tepede olduğu için serin çok şükür klimasız idare ediyorum şimdilik.. ben normalde eti hiç sewmem haşlama faan yiyemem kokuyor gibi gelir ama bebek için yemeye çalışıyorum ama ne bilim yaa çalışınca yiyecek bişe bulamıyorsun gıcık bişee..

ay ayy lise yıllaırm geldi aklıma bak orada mithat topal lisesi vardı (ahmet kurttepeli lisesi) öğrenciliğim bir senesi orada geçtii :DD adanad yüksek ev avantajlı canımmmm iyiki öyleee annemlerle konuşuyorum telefonda ev serin anneciim dışarılar yanıyor dedi dün püff kütahya bileee çok sıcak hiç böyle sıcak görmedim oraları düşünemyiorum.

Canım adanada kuzu,koyun eti çok tüketiliyorr o yüzden zor olabilir kokar o. Kenan evrende saray 2 nin oraya et balık kurumu açılmışş annemler oradan dana eti alıyorlar çok memnunlarrr oradan alaiblirsin kokmazz.En sağlıklısı haşlama canımm yaa kekik at patates soğan koy tüm tüm hiçbir koku olmazz sonra birazda fırınlaaa koku falan kalmıyor kuzum beibşin için yiyebilirsin bu aylarda aldığımız kilolar artık bebişlerin Alla hizin veririse:)). Bu arada be ne yiyeceğimi şaşırıyorum şimdi ev yemekelri yapan br yer keşfettim iki bayan yapıyor çok temizlerr oraya takılıyorum bu araa bana iyi geldi sen araştır belki bulursun öyle birşyer

Son düzenleme:
ay ay kızlarr 80 günyazıyor hamilelik takvimimimdeee:)) :119: :119: :119: :119: :119: :119:

az kaldı cnm bende de 84 yazıo ama nedense bebısımı sankı daha erken dogurckmısım gbı hısedyrm eylulun 6 sında olmasını cok ısterım benım dogum gunume denk gelıo normalde ama hayrlısı bakalım

kızlar alışverişime son hız devam ediyorum emzirme yastığı uyku tulumu göğüs ucu kremi bebek pişik kremi desitin marka aldım.
şimdi pijama ve bebek şekeri ve kapı süsü kalıyor off en zorları

gunaydın kızlarr .. busabaahh netı actımm cuma gununee randevu alıyımm dıee.. cocuk kardıyolojısıne gıtmem gerekıyodu.. yanlıslıklaa bugunee aldımm 2 numara...bızde apar topar gtıık azonce geldımm .. aort kapagınıı ınceleyeceklerdı.. sukurler olsunn normal gelısmıss..benım yaramaz kızımmm sabıt duruyodu dr dönmesı lazımm dedı.. cıkolataa yedım 1o dk sona yıne gırdım dönmüşş yerım ben onunn totısını :1::1::1: bıdakıne dogdugu zamann 2 yada 3 haftalıkkken kontrole cagırdı.. nasıpse ozamanda gıderızz.. sız bu kontrolu oldunuzmuu ..:nazar::nazar::nazar:

az kaldı cnm bende de 84 yazıo ama nedense bebısımı sankı daha erken dogurckmısım gbı hısedyrm eylulun 6 sında olmasını cok ısterım benım dogum gunume denk gelıo normalde ama hayrlısı bakalım

ay ne güzle olur tam bir doğum günü hediyesi:)) inş. gönlünle göreolur canım
Bende sengbiyimerken alacakmış gibi hissediyorum miniğiimi hattabayram hediyesi olacak kuzum:D

maşallah zeki çocuk baktı en çok parayı futbolcularla sanatçılar alıyor anne karnında futbolcu olmaya karar werdi:)

alemsın valla:)),,,, langur lungur yaptı bısıler:))), dun aksamda ayagınımı elınımı bole bı gerdı, karnımın bı tarafı nasıl sert şişti, eşim bıle sasırdı, barız ordaydı yanı, ahh yerım ben onun ayagını dıyorum neler yappıyo, gene aglıcaktımda aglamadım busefer:))))

evet yaa,ctesı kaçta kontrolun? zaman cabuk gecıyo sanırım bi bakıcaz bu 86 gunlerde GELMİŞ:) hahaha, yazarken bıle heyecanlandım:)

ewet canım ya 86 gün de bitecek inş. cumartesi saat 10.30 da dönünce yazarım neler söylediğini bak daha iki hafta war diyip duruyordum geçdi bileee.. büyümüşdür şimdi kızımmm

gunaydın kızlarr .. busabaahh netı actımm cuma gununee randevu alıyımm dıee.. cocuk kardıyolojısıne gıtmem gerekıyodu.. yanlıslıklaa bugunee aldımm 2 numara...bızde apar topar gtıık azonce geldımm .. aort kapagınıı ınceleyeceklerdı.. sukurler olsunn normal gelısmıss..benım yaramaz kızımmm sabıt duruyodu dr dönmesı lazımm dedı.. cıkolataa yedım 1o dk sona yıne gırdım dönmüşş yerım ben onunn totısını :1::1::1: bıdakıne dogdugu zamann 2 yada 3 haftalıkkken kontrole cagırdı.. nasıpse ozamanda gıderızz.. sız bu kontrolu oldunuzmuu ..:nazar::nazar::nazar:

küçük totoluu yerim bende onuuu:)))
hadi gözün aydın cnaımmmmmmm bebişin üzmemiş seni.

ay ne güzle olur tam bir doğum günü hediyesi:)) inş. Gönlünle göreolur canım
bende sengbiyimerken alacakmış gibi hissediyorum miniğiimi hattabayram hediyesi olacak kuzum:d

aynen cnm bende ole hıssedyrm kız cocugu erken dogrmıs ole dıolar bayram hedıyesı olucak galıba:)

kızlar benim gögüslerimden 4. aydan beri su gibi bişey geliyor bir buçuk aydır da bu sapasarı oldu sizdede var mı??

canım sorma yaa benimkilerde 6 aydır gelecekler bi türlü denk gelmemişti annem burdayken bunu da atlatayım dedim:9::9::9:

Maşallah canım kuzularımızaa:nazar::nazar::nazar: Ayyy cnı çeken gelebilirr baştan söyleyeyimmm:8::8::8: kadayıf sarması, haşhaşlı kek üstüne kremşanti, patatesli sigara böreği vee kısırrr:56::56::56:

oooohhh oh oh döktürmüşsünüz valla kahvaltıyı yeni yaptığım için canım çekmiyor ama haşhaşlı keke bayılıyorummm ah şu şeker diyetim olmasaaaaaaaaaaaaaaaa:50::50::50:
kadayıf sarmasını nasıl yapıyorsunn?:1:

ay ayy lise yıllaırm geldi aklıma bak orada mithat topal lisesi vardı (ahmet kurttepeli lisesi) öğrenciliğim bir senesi orada geçtii :DD adanad yüksek ev avantajlı canımmmm iyiki öyleee annemlerle konuşuyorum telefonda ev serin anneciim dışarılar yanıyor dedi dün püff kütahya bileee çok sıcak hiç böyle sıcak görmedim oraları düşünemyiorum.

Canım adanada kuzu,koyun eti çok tüketiliyorr o yüzden zor olabilir kokar o. Kenan evrende saray 2 nin oraya et balık kurumu açılmışş annemler oradan dana eti alıyorlar çok memnunlarrr oradan alaiblirsin kokmazz.En sağlıklısı haşlama canımm yaa kekik at patates soğan koy tüm tüm hiçbir koku olmazz sonra birazda fırınlaaa koku falan kalmıyor kuzum beibşin için yiyebilirsin bu aylarda aldığımız kilolar artık bebişlerin Alla hizin veririse:)). Bu arada be ne yiyeceğimi şaşırıyorum şimdi ev yemekelri yapan br yer keşfettim iki bayan yapıyor çok temizlerr oraya takılıyorum bu araa bana iyi geldi sen araştır belki bulursun öyle birşyer

ewet canım hersey etli burda ben normalde de kırmızı eti sewmem zaten bizde dana eti alıyoruz canım hem daha sağlıklı hemde az kokuyor:) ayy lise yılları ne kadar zaman geçmiş ya sen deyince düşündüm de bir:) ewet ya ewi alırken aradığım en büyük özellik serin olmasıydı:) bizim iş yerinin karşısında da war ew yemekleri yapan bir yer baya güzel yapıyorlar arada takılıyorum ama çok pahalı bir kabak çitmesi 8 lira makarna 7 lira et yada tavuk yemekleri 12 lira çorba 5 lira yoğurt 4 lira yani hergün oraya 20 liraya yakın para weremem kusura bakmasınlar yani normal bir tabak öyle doya doya bile yemiyosun

Back
X