:) İyi bakalım bak önemli değilmiş. ama kontrole gidince doktoruna danış yine de... Sıcaklarla aran nasıl canım ? Dayanabiliyonmu Ankaranın sıcaağğğnaaa :)
Kızlar ya dün çok iş yaptım bugün eşekten düşmüş karpuz gibiyim enerji menerji yok bende ne yesem de süpergirl olsamBu arada Ankara acaippppp sıcak hiç uyunmuyor temmuz da ne educuuk acep
ah sorma canımmmm elimden gelse suyun altından hiç çıkmicam. Bir de bizim ev yüksek.. 12. katta.Önceden bunalınca balkona cıkar rüzgarla biraz ferahlardım.Şimdi yaprak kımıldamıyor.Gece uyumak cok zor oluyor.Böyle devam ederse bu yaz cok zor gecicek. Allah yardımcımız olsn..
Amin canım bizdede akşamlar esiyor bende 6. kattayım ama banasın demiyor yahu... Hele bir de iş yaptım sıcakta üstüne tuz biber oldu...
canım bırak artk işi gücü. Dinlenmene bak sen.Ben de dayanamıyorm bazen ama sonrası fena oluyo.Dün misafirim vardı mesela. Ben de gelemedim hala kendime. Artık hareket etmek, sagımdan soluma dönmek bile cok yoruyor beni.E bide 16 kilo alınca onun da etkisi var tabi
Sorma bende 12 kilo aldımKarnım kocaman yaa annem de diyoki sen şişiyon bi de bebek zayıf doğarsa dedim napiyim sağlıklı olsunda bebişim ama bu gidişle bi tosuncuk gelecek :) Geceleri dönemiyorum ya cebelleşiyrum resmen yatakta :)
Benim cok kilo almama ragmen bebiş normal sınırlar içinde neyseyki.Umarım sonrada obezite filan cıkmaz.Saglıklı beslenip bebişime faydalı seyler vermeye calsıyorm ama bazen nefsime hakim olamayım aburcuburu kacııryorum.Doktor bundan sona cok yiyemeyeceğimi söyledi.Bebiş mideye bastırdıgı için istese de yiyemezmiş gebe. İns bundan sonra sabitlemeyi basarabilirz.
bende bulamadım bir türlü ne zormuş yaa bende artık kızıma ismiyle seslenmek istiyorum :)
kızlar biberon alan varmı ?
günaydın kızlar herkesee.. dün işyerinde sizlerle sohbet ederken yani pardon çalışırken 4 4 30 gibi bir ağrı saplandı nefes alammıyorum kımıldamıyorum kaldım öyle resmen kaburgalarım kırılıyor odamdaki bayan saolsun alt katımızda doktorluğumuz war hemen ordan doktoru çağırdı tansiyonumu ölçdü 13 8 normal tansiyonum benim 10 5 uçuyorum ben ama öğlen en yedin dedi ekmeksiz ızgara yedim dedim kızdı et tavuk ağır yeme diye ne yapim bebeğin onlarada ihtiyacı war dedim şikayetlerin dewam ederse kadın doğumcuna git dedi saat 4 30 gibi ewe gittim yattım baygın ama sesleri duyuyorum uyanamıyorum öldüm yanii bugün çok şükür iyiyiz işe geldik ama çok kötü bir gece geçirdim
geçmiş olsun canım ben etten olduğunu düşünmüyorum sıcaklar etkilemiş olabilir benimde sıcakta oluyor.kalbim hemen çarpmaya başlıyor nefesimi toparlayamıyorum.bol su tüket.
:) İyi bakalım bak önemli değilmiş. ama kontrole gidince doktoruna danış yine de... Sıcaklarla aran nasıl canım ? Dayanabiliyonmu Ankaranın sıcaağğğnaaa :)
Kızlar ya dün çok iş yaptım bugün eşekten düşmüş karpuz gibiyim enerji menerji yok bende ne yesem de süpergirl olsamBu arada Ankara acaippppp sıcak hiç uyunmuyor temmuz da ne educuuk acep
günaydın bizde oğluşumla kargalardan erken kalkarız, dediğin germe hareketini bende muhakkak her sabah unutup yaparım ve sonra bebeğe bir şey olacak diye yarıda keserim, alışkanlık işte...
selam kızlar nasılsınız?ben çok iyiyim çünkü kızım bu sabah çok güzel tepikler attı annesine
uzun bir zamandan sonra nihayet göbeğimde hissettim tekmelerini hep aşğıdaydı ama baktıki annesi özlemiş onu sürpriz yaptı bu sabah
kızlar günaydın.Biz yine kargalar kahvaltı yapmadan uyandık kızımla.Sabah uykudan uyanınca farkettim.Unutup ayaklarımı gerersem karnımın içince inanılmaz bir sancı oluyor.Bendeki de alıskanlak illa bi ayaklarımı direteceğim.Sizde de var mı böyle bişi?
günaydın kızlar herkesee.. dün işyerinde sizlerle sohbet ederken yani pardon çalışırken 4 4 30 gibi bir ağrı saplandı nefes alammıyorum kımıldamıyorum kaldım öyle resmen kaburgalarım kırılıyor odamdaki bayan saolsun alt katımızda doktorluğumuz war hemen ordan doktoru çağırdı tansiyonumu ölçdü 13 8 normal tansiyonum benim 10 5 uçuyorum ben ama öğlen en yedin dedi ekmeksiz ızgara yedim dedim kızdı et tavuk ağır yeme diye ne yapim bebeğin onlarada ihtiyacı war dedim şikayetlerin dewam ederse kadın doğumcuna git dedi saat 4 30 gibi ewe gittim yattım baygın ama sesleri duyuyorum uyanamıyorum öldüm yanii bugün çok şükür iyiyiz işe geldik ama çok kötü bir gece geçirdim
tesekkür ederim ay canım o kadar çok su içiyorum ki karnım lıkır lıkır ediyor:) ama etkisi olmuo benimde nefes problemim war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?