2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bakım seti derken bebiş için mi ben chicco aldım canımmm

evet canım bebiş için, bende chıcco almayı düşünüyorum ama, hangisi ii se ondan alıyım dedım,
ben mühendislik, mımarlık, muteahıtlık fırmasnda çizim elemanı olarajk calısıyorum canım,ama projeyle beledıyedede ben ılgılenıyorum, genelde masa basındayım yani,,

selamlar canım, olmuş olmuş annesi:))))))
ayyy şunlara bak,allah iyi güzel gunlerde kullanmak nasıp etsin, güle güle kullansın tugramız:)

teşekkür ederiz teyzeleriii daha güzelleri sizin olsunnnn

inşallah canım, ben daha almadım, var bırkaç parca anneannesı aldı, bende 1,2 parca aldım..senin resımlerden kopya cekıyımde alırken bıleyım neler alıncak :)))

kızlar bizim burda bir magazada nivea nın çantalı seti var yağı şampuanı pişik kremi ıslak mendil altaçma ve çanta 30 tl sizce uygunmu marka iyimi bide kızlarrr alsammı diyorum

selam canım ilgin için çok teşekkürler ne için önermiyorlar acaba beni aydınlatırmısanız çok sevinirim.

ya nedenini tam bilmiyorum tatlım ama bi kaç kişiden duymuştum iyi değil çocuğa ateş ismini koymak die ... tabi tam olarak nedenini bende bilmiyorum hatta doğadan isimler koymayı peygamberimiz yasaklamış sanırsam bende yağmur koyacam ama oda yasaklılar arasında tabi araştırmak lazım yinede

biz kızımla anneannesine gidiyoruz bu gece orada kalcaz kızlar kendinize iyi baken bakalım bide bebişlere görüşürüz

güzelim ben demir hapını yemeklerden iki saat önce aç karnına alıyorum çünkü emilimi daha kolay oluyomuş elevitide gün içinde herhangi bi saatte alıyodum ama şimdi bıraktım

selam güzel anneler nasılsınız?biz oğlumla gayet iyiyiz sadece çooook sıcak:)

selam tatlım valla sıcak dışında şuan pek bi sorunumuz yok bizimde akşam havanın serinlemesini bekliyoruz kociş ben bide kızımız yürüyüşe çıkacaz kısmetse:) oğluşun nasıl annesi iyimi ...

selam kızlar misafir vardı bi haftadır yokum.bebişler nasıl.dün doktora gittim kasıklarımda ağrı vardı diye.normalmiş.bebişim 1000 gr olmuş.annecimmmmm

kızlar bizim burda bir magazada nivea nın çantalı seti var yağı şampuanı pişik kremi ıslak mendil altaçma ve çanta 30 tl sizce uygunmu marka iyimi bide kızlarrr alsammı diyorum

UYGUN MU NE DEMEK BEDAva canım benim bence alabilirsin kaçırma nivea kötü bir marka değil ama kimyasalları çok kullanıyorlar diye duymuştum..

selam kızlar misafir vardı bi haftadır yokum.bebişler nasıl.dün doktora gittim kasıklarımda ağrı vardı diye.normalmiş.bebişim 1000 gr olmuş.annecimmmmm

maşallah bebişiğne annesi yetişkin olmuş artık:) bende bu cuma gidecem bakalım çok merak ediyorum benimkinin kilosu ne kadar oldu acep malum iştah patlaması yaşıyorum bu aralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…