Eki Görüntüle 442763 Eki Görüntüle 442764
Kızlarrrr selammmmm... Mihrace geçmiş olsun Allah beterinden saklasınSuksuk senin de gözün aydın sonuçlar iimişşş darısı bizim başımızaaa Tuğra'mızın çeyizlerini ekledim oldu mu bakın bakalım teyzeleriii Herkese öpücüklerrrr
bakım seti derken bebiş için mi ben chicco aldım canımmm
Kızlarrrr selammmmm... Mihrace geçmiş olsun Allah beterinden saklasınSuksuk senin de gözün aydın sonuçlar iimişşş darısı bizim başımızaaa Tuğra'mızın çeyizlerini ekledim oldu mu bakın bakalım teyzeleriii Herkese öpücüklerrrr
selamlar canım, olmuş olmuş annesi:))))))
ayyy şunlara bak,allah iyi güzel gunlerde kullanmak nasıp etsin, güle güle kullansın tugramız:)
ayy bunlarda süpermiş canım:))) hele coraplar onlükler askılılar:)) bayıldım hepsine
çoookkk güzelmiş
güle güle kullansın annesi)
teşekkür ederiz teyzeleriii daha güzelleri sizin olsunnnn
evetty aa ama hala ofısteyım ben(( cıkışımıza 1,5 saat var canım.
selam canım ilgin için çok teşekkürler ne için önermiyorlar acaba beni aydınlatırmısanız çok sevinirim.
selam kızlar bir sorum daha olucaktı demir ve elevit hapını saat 5 gibi içiyorum sizce uygunmudur doktoruma hala soramadım, doktoruna soran varmıdır, benide aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
biz kızımla anneannesine gidiyoruz bu gece orada kalcaz kızlar kendinize iyi baken bakalım bide bebişlere görüşürüz
selam güzel anneler nasılsınız?biz oğlumla gayet iyiyiz sadece çooook sıcak:)
kızlar bizim burda bir magazada nivea nın çantalı seti var yağı şampuanı pişik kremi ıslak mendil altaçma ve çanta 30 tl sizce uygunmu marka iyimi bide kızlarrr alsammı diyorum
selam kızlar misafir vardı bi haftadır yokum.bebişler nasıl.dün doktora gittim kasıklarımda ağrı vardı diye.normalmiş.bebişim 1000 gr olmuş.annecimmmmm
selam kızlar misafir vardı bi haftadır yokum.bebişler nasıl.dün doktora gittim kasıklarımda ağrı vardı diye.normalmiş.bebişim 1000 gr olmuş.annecimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?