2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende hem bu fiyatlarda buldum 3 lü takımları doğrusu gözüm korktu.en azından altı kırmızı,siyah olan olan 2-3 pijama takımı alıcam o kadar.

ya bana sık olmuyor ama dün gece bende yaşadım. eşim bile uyandı ne oluyor diye o sırada bacağını cimciklemen gerek biliyorsun dimi daha çabuk çözülüypr tırnağın varsa onu da batırabilirsin.

eee oğlu kızsın o zaman böle şeyde duymadım biz bazen gidince kalırız kayınvalidemde bişey olsa gelip kapıyı açmaz usul usul seslenir ordan söler ne dicekse sabah kendi bile erken kalkmıyo ben uyanmıyım die karakter olarak bazı beğenmedim şeleri var ama diğer türlü akıllıdır genç zaten benim kayınvalidem daha 50 sinde... kesinlikle parasını ver ağzını kapa canm uğraşma onla hem lafınıda dinler belki öle yoksa kafasına göre büyütcek çocuğu
canım bana 1 hafta 10 gün önce oldu ayağım die bağırarak uyandım eşimde kalktı uğraştı uğraştı zor geçti ve 2 gün yeri ağırdı gerçekten çok fena bir durum allahtan bi kere olduda daha olmuyo
bende hem bu fiyatlarda buldum 3 lü takımları doğrusu gözüm korktu.en azından altı kırmızı,siyah olan olan 2-3 pijama takımı alıcam o kadar.

valla bu takımı beğenmiştim alacaktım ama herkes pahalı dedi madem bende araştırayım biraz daha açıkcası ben daha çok nette baktım gezip baktım desem yalan olur ama hep bu fiyatlardan başlıyo inş buluruz daha uygun bişe

hafta sonu gezmesinden...

günde 300 kalori fazladan almalıymışız bu aydan sonra deli gibi yiyiyorum ama benim oğlan benden çok yiyiyor demek ki 4 kilo alamadım 6 ayda.

Eklentiler

• $1122.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 22

geçmiş olsun canım alışırsın bizde geçtik o yollardan hala da devam ediyoruz...

bende biraz önce geldim sağlık ocağından 2.tetenoz aşımı oldum hemşire baktı bebeğimin kalp atışlarına duydu çok şükür bir haftadır doğru dürüst tekmelemiyor diye endişelenmiştim ama bişey yokmuş çok şükür..
bu arada isağlık ocağından önce hastaneye gittim 2 saat dr. bekledim nefret ediyorum devlet hastanelerinden..en sonunda sinir oldum döndüm sağlık ocağına gittim..

Kızlar bu kramp olayı 3 kez benimde başıma geldi benim eşim antrenörlük mezunu üniversitede derslerde görüyorlarmış eskiden ayağıma kramp girdiğinde ayağın ucundan tutup geriyor kramp anında geçiyor aklınızda bulunsun kendiniz o an yapamazsınız ama eşiniz ayak ucunuzdan gerdirirse ayağınızı ağrı falan kalmaz...

çok şükür canım, sevindim bak

Benim kilom tatlım 170boyum kilom 55 oldu toplamda 5kilo aldım. Hemşirede ideal kilona geldin bundan sonra alicakların ekstra olucak dedi. Allah bebeklerimizi bize bagislasın.

Bu arada kızlar göğüs pedini kaçlı alıyorsunuz ?

ben bir paket aldım 30 lu...ama alırken kız dedi ki bundan çok almanı tavsiye ederim benim sütüm çok oldu yetiremedim dedi iki paket saha alıcam..

uzun kollu almak istemıyorum ama, kısa kollulardada dugmeler benım paylastıgım resımdekı gıbı.. zormu oluyomuş(((
ozamn biraz daha bakıyım canım, tesekkurler

bu da hastane çıkışımız teyzeleri beğendiniz mi hee birde bunları aldık ciciclerimizi gösterelim

Tatlım bununda kenarlarında düğmeleri sağlı sollu ikili daha pratik hepsini açmaya gerek kalmıyo hem içi kısa köklü eylül sonu için hastanede sıcak evde kullanmak içinde sabahlgı çok iyi biri aniden gelince giyilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…