Eki Görüntüle 441963 dün bu pijama takımını alsammı die sormuştum 105 tl ye arkadaşlar pahalı demiş bende 100 liradan aşaya 3 lü takım bulamıyorum acaba benmi doru yerlere bakmıyorumalan varmı lohusa pijama takımı varsa kaça aldınız sorması ayıp :26:
ya kızlarcumartesi gecesi büyük bi çığlıkla uyandım sol bacagıma kramp girmişti zannettimki dizimin arkasındaki bütün bağları kopardılar tek tek..uykumun arasında bağırttı beni ne kötüymüş bu kramp olayı ya,yataktan kalktım yürüyemedim ağrıdan sonra biraz uzanınca geçti..aklm çıktı hiç geçmicek sandım,ilk defa oldu bana
eee oğlu kızsın o zaman böle şeyde duymadım biz bazen gidince kalırız kayınvalidemde bişey olsa gelip kapıyı açmaz usul usul seslenir ordan söler ne dicekse sabah kendi bile erken kalkmıyo ben uyanmıyım die karakter olarak bazı beğenmedim şeleri var ama diğer türlü akıllıdır genç zaten benim kayınvalidem daha 50 sinde... kesinlikle parasını ver ağzını kapa canm uğraşma onla hem lafınıda dinler belki öle yoksa kafasına göre büyütcek çocuğuahh canım neler söyledim neler yaptım ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte.çok diktatör bir insan illa kendi dediği olacak eltiminde çocuğuna bakıyor kök söktürüyor kadıncağıza tam karar vermedim ama benimkine de o bakarsa eğer ay başında bakıcıymış gibi çıkarıp eline parasını vericem.hem kimsenin hakkı altında kalmam diyorum hemde onun eline koz vermem bakıyosan parasıyla bakıyosun der çıkarım
canım bana 1 hafta 10 gün önce oldu ayağım die bağırarak uyandım eşimde kalktı uğraştı uğraştı zor geçti ve 2 gün yeri ağırdı gerçekten çok fena bir durum allahtan bi kere olduda daha olmuyoya kızlarcumartesi gecesi büyük bi çığlıkla uyandım sol bacagıma kramp girmişti zannettimki dizimin arkasındaki bütün bağları kopardılar tek tek..uykumun arasında bağırttı beni ne kötüymüş bu kramp olayı ya,yataktan kalktım yürüyemedim ağrıdan sonra biraz uzanınca geçti..aklm çıktı hiç geçmicek sandım,ilk defa oldu bana
bende hem bu fiyatlarda buldum 3 lü takımları doğrusu gözüm korktu.en azından altı kırmızı,siyah olan olan 2-3 pijama takımı alıcam o kadar.
ya kızlarcumartesi gecesi büyük bi çığlıkla uyandım sol bacagıma kramp girmişti zannettimki dizimin arkasındaki bütün bağları kopardılar tek tek..uykumun arasında bağırttı beni ne kötüymüş bu kramp olayı ya,yataktan kalktım yürüyemedim ağrıdan sonra biraz uzanınca geçti..aklm çıktı hiç geçmicek sandım,ilk defa oldu bana
inşallah bi daha olmaz..magnezyumu yatmadan önce içmek daha çok etki ediyomuş kramplar için..
bende biraz önce geldim sağlık ocağından 2.tetenoz aşımı oldum hemşire baktı bebeğimin kalp atışlarına duydu çok şükür bir haftadır doğru dürüst tekmelemiyor diye endişelenmiştim ama bişey yokmuş çok şükür..
bu arada isağlık ocağından önce hastaneye gittim 2 saat dr. bekledim nefret ediyorum devlet hastanelerinden..en sonunda sinir oldum döndüm sağlık ocağına gittim..
Canım et, balık fazla yiyoruz ya ondandır.. Neyse geçmiş olsun aşını da atlattınbu arada 155 de kalp atışı iyiymiş. Ne için zayıf dedi senin kilon mu bebişin sesi mi kilosu mu anlayamadım...? Allah sağlık sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin inşallah )))
Canım o ne öyle ya!...... hey allahım! kendimi koydum senin yerine deli olurdum o ne demek sanane ya!! kaçta kalktığım beni ilgilendirir... Ben de annemlerle aynı apartmanda altlı üstlü oturuyorum kapıyı bile çalmazlar terasta gürültü yapmazlar biz duyar uyanırız diye...Düşünüyorum hadi o benim annem kayınvalidem de öyleydi ama.. Allah rahmet eylesin daha sözlü iken kaybettik, elimi sıcak sudan soğuk suya koydurmazdı. Eminim şimdi hayatta olsa yine öyle yapardı. Görümcelerim öyle şimdi yerimden kaldırmazlar ayağıma getirirler neyse. Ben duramam ama zaten... allah kolaylık versin sana
Eki Görüntüle 442024
bende almadım ama, boyle birsey almayı düşünüyorum canımm
Bende bundan alicammmmmm pembişindennnn
Eki Görüntüle 442024
bende almadım ama, boyle birsey almayı düşünüyorum canımm
Benim kilom tatlım 170boyum kilom 55 oldu toplamda 5kilo aldım. Hemşirede ideal kilona geldin bundan sonra alicakların ekstra olucak dedi. Allah bebeklerimizi bize bagislasın.
Bu arada kızlar göğüs pedini kaçlı alıyorsunuz ?
canım ben sana önden düğmeli bir model almanı tavsiye ederim çünkü bu şekilde olduğunda çocuğu emzirmek çok zor oluyormuş...
bende böyle bir şey aldım bir tane daha üçlü setlerden almayı düşünüyorum..
canım ben sana önden düğmeli bir model almanı tavsiye ederim çünkü bu şekilde olduğunda çocuğu emzirmek çok zor oluyormuş...
bende böyle bir şey aldım bir tane daha üçlü setlerden almayı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?